Sizce cinler/paranormal yaratıklar var mı?

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü

Sizce cinler/paranormal yaratıklar var mı?

• Var.

Kullanılan: 23 76.7%
  • Yok.

Kullanılan: 6 20.0%
  • Emin değilim,net bi fikrim yok.

Kullanılan: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
var
yani yukardaki yorumlarda konu akpye baglanmis ya pes iq'lere : )

Olmaması için neden yok ;) evrende bile yalnız değilken dünyada neden yalnız olalım ??

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmaması için neden yok ;) evrende bile yalnız değilken dünyada neden yalnız olalım ??

Bana bunu bi aciklarmisin :) yani evrende yalniz degilken dunyada nasil yalniz olalim kismini. Anlamadim ?

Var tabi az önce balkondan bakarken kafası 180 derece dönmüş birini gördüm .

Bana bunu bi aciklarmisin :) yani evrende yalniz degilken dunyada nasil yalniz olalim kismini. Anlamadim ?
Şimdi dünya evrenin içerisinde ve evrende sadece yaşayan nesil olmadığını dini kitaplar ve bir kaç çılgın bilim adamından biliyoruz . O zaman evrenden biraz küçüğe indigimizde yanı dünyaya , dünyada da yalnız olmadigimiza insan bitki hayvanlar dışında başka paranormal veye daha başka canlılar olduğunu inanıyorum demek istedim hanımefendi :) anlaşılır oldu mu ??? :)

Ne parayla ne de normallikle alakaları yoktur .. Uzmanlığımdır ..

72 demon da var süleymanın lejyonlarıdır hepsininde ayrı sigilleri var onlarda cin ama aynı varlık yalnızca ejnebilerde ve yahudilerde farklı adlandırılmışlar ve hepside bi takım özelliklere sahiptir örneğin

lord azazel , forneus , astharot , lord belial (imzamdaki yazılar ve şekiller 4 lejyonu temsil eden bir sigil dir) severim kendilerini

islamdada cin var ama onlar bu denli sınıflandırılmamış unknow olarak takılırlar incir ağcı altlarında kuytularda ve enerjidirler

Artık bana uğradıklarında beni sızmış buluyorlar. Geldikleri gibi gidiyorlar :D

Olmaz olur mu, bunca film boşuna çekilmiyor.

Var kutsal kitapta suresi bile var.

biz insanlar; 3 uzay ve 1 zaman boyutu olmak üzere toplamda 4 boyuta uyum sağlayarak evrimleşmiş canlılarız.
evrenin diğer boyutlarına evrimleşmiş canlılar(enerjisel) olabilir.
eğer cinlerin boyutlarla bir bağlantısı varsa, onların var olma olasılıkları için bilimseldir diyebiliriz.
artık adına cin mi dersiniz , boyut ötesi varlık mı dersiniz orası size kalmış.

Hristiyanlar buna seytan diyor ruh diyor vs bizdede cin iste

Hristiyanlar buna seytan diyor ruh diyor vs bizdede cin iste

Biraz daha uyandırayım sizi ..

Korku sinemasının ana kaynağıdır aslında cinler ..
Vampirler, zombiler, uzaylılar, yaratıklar canavarlar tanrılar filan hepsi ama hepsi aslında cinlerden ilham alınarak oluşturulmuştur ..

Tabiii ki hepimizin icinde fazlasıyla var .d

Geri