Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir?

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir?

Ağlamak çaresizliktir, şahsen bana göre. Yada şöyle diyelim insan çaresiz olduğu zamanlarda ağlar .

Hayır ağlamak zayıflık belirtisi değildir. Her kes ağlayabilir.

Bi söz vardı insan zayıf olduğu için ağlamaz uzun zamandır güçlü olduğu için ağlar diye. Hah işte ona aynen katılıyorum.

Kendimi güçsüz hissettiğim an ağlarım.

Hayır bir zayıflık değildir.

Ağlamak değil mızmızlık zayıflıktır ağlamanın hatta faydası bile olduğu bünyeyi rahatlattı bilinir

Duygu sömürüsü yapanlar var ağlamayı sadece acınmak için kullananlar için kesinlikle zayıflıktır.
Ağlayacaksan da adam gibi ağla ,kimse bilmesin.

-Birde içinin kan ağlaması var tabi onun konumuzla bir ilgisi yok.

Aglamak zayiflik falan degildir. Aglamak acimizi hafifletebilmek, kendimizi rahatlatmak, basimiza gelenlere katlanabilmek adina Allah'in bize verdigi en güzel hediyelerden biridir.

Toplumumuzda özellikle erkekler tarafından bastırılmış birşeydir bu aslında, zayıf olduğu için mi ağladığını yoksa ağladığı için mi zayıf olduğunu çözememiş kişilerin varabileceği tespit.

insan ağladığı için zayıf değildir, çaresiz olduğu için ağlayabilir insan, umutsuz olduğu için.ölen bir yakını için üzüntüden ağlayabilir, üniversiteden mezun olduğunda sevinçten ağlayabildiği gibi.ağlamak aslında o zayıflık diye ifade edilen durumdan kurtulmaya atılmış ilk adımdır, rahatlatır insanı.ağlamanın sonlarına doğru insanlar her şeye daha mantıklı daha umutlu yaklaşabilmektedirler. olsun derler kendilerine bunuda atlatırım ' derler.ağlamaya başlandığında içinde bulunulan karamsar ruh hali ağlamanın bitimine doğru her şeye pozitif bakabilen rahatlamış, üzerindeki baskıdan kurtulmuş bir ruh haline dönüşür.

aglamak güzeldir dökülünce yaşlar gözündennnnnnnnnnn lay lay layyyyyy

Ağlamak insanlık belirtisidir,zayıflık değil!

Ki benim bazen kavga ederken bile gözümden yaş gelir.​

Her gözyaşı yenilgi değildir.
İnsan bazen daha fazla dayanabilmek için ağlar.

Ağlamak rahatlama şekli.

Kimi içine akıtır kimi göz yaşı döker.

Her iki şekilde de etrafa ve kendisine zararı olmadığı sürece bence sorun yok.

Ben pek ağlamam beceremem ağlayamam yani bu benim çok güçlü olduğuma delil mi şimdi.

Değildir, ben mesela çok ağlarım ama zayıf değilim:) Çok güçlüyüm çok şeyden yara almadan çıkmayı başarabilirim ama biri bana iyi ki varsın dese bile ağlayabilirim.

Demek ki neymiş ? ağlamanın zayıflık ile alakası yokmuş:)

Ağlamak hislerin dışavurumudur. Aynı zamanda hem ruhsal hem bedensel açıdan sağlıklıdır.

Geri