Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir?

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
sevmiyorum ota boka ağlayan insanları

Erkekler sürekli ağlamasın nefret ediyorum böyle şeylerden ağlamak bile yerli yerinde olmalı

Zaman dilimine ve konuya bağlı.

Ağlamanın zayıflık değil de tam tersine çoğu zaman gücün ve farkındalığın işareti olduğunu düşünüyorum...
bastırılmış duygularla yüzleşmektir ağlamak... hissettiklerini kabul etmektir...
ağlıyorsun ya işte bir şeyler seni etkiliyor, canın yanıyor ya da seviyorsun... insan olmanın özüdür bunlar...
zayıflık bana göre şurada gizli aslında, hiç bir şey olmamış gibi davranmak... hissettiklerini inkar edip sürekli iyiyim maskesi takmak...

duyguları bastırmak sizi güçlü kılmaz, aksine bu durum duygularınızı dürüst, sizi gerçek yapar. ben çok ağlarım; üzülünce, mutlu olunca ama özellikle sinirlenince. diğerleri okey ama sinirlilik anında ağlamak sinir bozucu. hemen sesim titrer, gözlerim dolar.......

Yoo değil. Ağlayınca hissedebiliyorum farkındalığımı.

Ah ojem dışına çıktı diye de ağlak olmaya da gerek yok.dddf

Erkek ağladığında bu bir acizlik, hatta çirkinlik kabul edilir. Ben insan değil miyim ben neden ağlamayayım?
Allah, gözyaşı dökebilen kulunu sever.

Hz. Yakup, bir peygamber değil midir? Ağlaya ağlaya gözleri kör olmamış mıdır? Erkek değil midir? Peki bana neden yakışmıyor?

Ben çok ağlarım, ağlamanın da bir merhamet karşılığı olduğunu bilirim, göbeğim, omuzlarım, tüm bedenim sarısılarak, oturduğum yerde zıplaya zıplaya ağlarım, kan dolar yüzüme, öyle ağlarım, gözlerim maviden de maviye keser, boncuk nedir ki şırıl şırıl ağlarım, ve ağlamayı çok severim.

Bir erkek ağlıyorsa, ağlarım.
Bir kadın ağlıyorsa, çok ağlarım.
Bir çocuk ağlıyorsa, hüngür hüngür ağlarım.

Ve şükrederim ki, Allah bana kolay ağlayan bir kalp vermiş. Gocunmam, ağlarım.

Evet.
O an aciz ve zayifsin ki, agliyorsun..canin yanmis,tükenmissin merhamet duygun tetiklenmis, bir anin aklina gelmis ...bir cok duygu pekistirebilir aglamayi..

Cok insani bir davranis,olmasi gerekeni de bu.Aglayamayan insandan süphelenin,aglamayandan degil.
Aglayamayanlar var...cünki hisleri yok..ne kadar aci..buna bile aglanir.

Geri