Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer bir bayan hakkında aşağılık ithamlarda bulunup insanlara iftiralar atıp hırsızlık yaparsam öldüğümde iyi olmuş dersin.
Artık yutmayı öğrenmen gerekiyor.
İstersen Phoibos gibi bir de ben konu açayım. Başlık ta şöyle olur:
"Bir kadına aşağılık ithamlarda bulunup, insanlara iftira atsa bile, o insan ölürse "iyi ki ölmüş" der misiniz?"
Ama dur pardon, burada bir kinaye var ve bütün forum anlamadı mı yoksa?
Genel örf ve adetlere aykırı şekilde ithamlarda bulunan insan arıyorsan, bu forumda da bir sürü var. İstersen bir "Ölmesine sevineceğim üyeler" konusu aç da şanın yürüsün. Daha çok dikkat çekersin.
İster açar istersen açmazsın benim için bir fark olmuyor.
Ama hazımsızlığına çare olacaksa açmalısın yoksa sağlığın tehlikeye girebilir.
Bir de şu kendince esprileri yapmazsan sevinirim.
Keşke her istediğimiz olsa. İlk isteyeceğim şey belli.
Bu videodaki sen değilsindir değil mi ?
[YOUTUBE]dyYsBu8t954[/YOUTUBE]
Hadi cevap veremeyeceğin bir kaç posttan seni kurtarayım. Her attığım iletide mesajların kısalıyor. Kitap okuma zamanın gelmiş herhalde.Ben de tavsiye verebilir miyim izninle? Sonradan çeviremeyeceğin yanlış cümleler kullanma. Çeviremeyeince de rezil oluyosun insanlara. Bir de ahkam kesme. Bir de kendini çok akıllı zannetme. Bir de insanları salak yerine koyma. Her insan kendine göre iyi bir gözlemcidir. Serbestsin, insanlara kendi yapmadığın şeyleri tavsiye etmeye gidebilirsin.
UrophLed beni anlamiyorsun demiycem bugün fazlaca kendini ifade etmek zorunda kaldın algıda sorun yaşayabilirsin. Alintı etme derken benim yorumlarımı görmezden gelebilirdin demek istedim. Çünkü ilgilenmediğini söyledin.Empati bir yetenek değil, insan olmanın gereksinimidir. Bu yüzden daha fazla uzatmadan senin yerine "noktayı" koyayım.
Burası lunapark değil
Sadece eğlenmeye yarıyor.
Hocam olayi 65 mesajda hala anlatmadiniz. Detayli anlat belki seni hakli cikaracagiz...
İstersen Phoibos gibi bir de ben konu açayım. Başlık ta şöyle olur:
"Bir kadına aşağılık ithamlarda bulunup, insanlara iftira atsa bile, o insan ölürse "iyi ki ölmüş" der misiniz?"
Allah aşkına şu konuyu hortlatmayın yahu.
Bir çok şeyi bildiğini zanneden insanları getireceksiniz illa buraya. Zor kurtulduk zaten.
Allah aşkına şu konuyu hortlatmayın yahu.
Bir çok şeyi bildiğini zanneden insanları getireceksiniz illa buraya. Zor kurtulduk zaten.
Hortlamaması konusunda hemfikirim fakat sonraki cümle itham içeriyor ve kimi kastettiğinizi bilmeyerek "zor kurtulduk zaten"e istinaden burada olmadığını düşünüyorum. Bana biraz talihsiz bir cümle kurmuşsunuz gibi geldi nacizane fikrimdir.