"Siz" hitabını kullanan biri dedikodu yapabilir mi?

P
  • Kullanıcı Phoibos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma

"Siz" hitabını kullanan biri dedikodu yapabilir mi?

• Evet. Yapabilir.

Kullanılan: 19 95.0%
  • Hayır. Yapamaz.

Kullanılan: 1 5.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Elbette. Toplum zekasından ne kadar geride olduğumu ölçmeye çalışıyorum.

Anlaşılan UrophLed zekasından gerideyim.

Kişisel olmasaydı bu kadar saçma bir konu açtığım için gerizekalı olduğumu düşünürdüm. Yine düşünebilirim.
estagfurullah, yanlis anlamayin fakat, bu anketten cikan sonuca gore tartistiginiz uyeye donup, "bak, herkes benimle ayni fikirde" deyip gogus kabartacaksaniz bu biraz cocukca bir davranis olurdu bana kalirsa.

estagfurullah, yanlis anlamayin fakat, bu anketten cikan sonuca gore tartistiginiz uyeye donup, "bak, herkes benimle ayni fikirde" deyip gogus kabartacaksaniz bu biraz cocukca bir davranis olurdu bana kalirsa.

Göğüs kabartmak mı?

Anket, yazdığına itirazımdan sonra kinaye olduğunu ve zekamdan dolayı anlayamayacağımı yazması üzere: "O zaman başka insanlar bulmak ve onlardan anlamalarını rica etmek durumunda kalacağım. Onlar anlayabildikten sonra bana anlatırlar." cümlesine binaen açıldı.

Serasker gönüllü oldu ama ona da anlatmadı. Belki size anlatır. Anladım, bende zeka sorunu var. Tek isteğim bir başkasına anlatması.

Çocuksu hareket ediyor olabilirim. Ama öğrenme isteğinden. Kimin benimle aynı fikirde olduğu umurumda değil. Kitle kaygısıyla düşüncelerimde yanılgıya yol açma ihtimalim yükselir.

Elbette. Toplum zekasından ne kadar geride olduğumu ölçmeye çalışıyorum.

Anlaşılan UrophLed zekasından gerideyim.

Kişisel olmasaydı bu kadar saçma bir konu açtığım için gerizekalı olduğumu düşünürdüm. Yine düşünebilirim.

Benim bu forumda kimse ile problemim yok saniyordum. Kisisel bir problemin varsa ozel mesaj atman gerekir. Sorunlar konusularak cozulur "urophled boyle dedi" deyip konu acarak degil. Ama bu kadar sinir sana zararli olabilir sakin olup akilci ve yapici davranman gerekir.
Ayrica konu icin tesekkur ederim inan cok duygulandim.

Benim bu forumda kimse ile problemim yok saniyordum. Kisisel bir problemin varsa ozel mesaj atman gerekir. Sorunlar konusularak cozulur "urophled boyle dedi" deyip konu acarak degil. Ama bu kadar sinir sana zararli olabilir sakin olup akilci ve yapici davranman gerekir.

Corona'ya anlatsana.

Ruh halimi de isabetli bilmen... Şaşılacak şey.

Bu mesaj dans ederken yazıldı. Bundan sonra durum belirtmeliyim sanırım. Yüzümde de tebessüm.

Cok kabasin birak arkadasimiz istedigi gibi davransin anlamamissa izah edip duzeltmek gerekir sonucta burasi bir forum degil mi ?

Bakarsin yarin sana da bir anket duzenler o zamana kadarda adima acilmis anketi kirletme lutfen.

Siz kelimesi dedikodu yapmayanlar için ayrı bir boyuttaki insanların kullandığı kelimemi :)

images

Tabi çok önemli dedikoduyu kimlerin yapabilirliği. Dedikodunun ne önemi var ki?

UrophLed neden benden başkası ile tartıştığını görüyorum , hain erif

Corona'ya anlatsana.

Ruh halimi de isabetli bilmen... Şaşılacak şey.

Bu mesaj dans ederken yazıldı. Bundan sonra durum belirtmeliyim sanırım. Yüzümde de tebessüm.

Forum kurallarinda her kurdugunuz cunleyi aciklamak zorundasin diye bir kural yoktu. Bu ozel duruma istinaden sana yoneltecegim cumleyi aciklamani rica ediyorum. Sonrasinda aciklaman uzerinden sana gerekli bilgilendirmeyi yapacagin. Cumle ise ;

"Turkiye'de trafik kazasi oluyor cunku hic siir okunmuyor"

Bakalim neler yapacaksin ayrica konuyu okuyan her arkadasta bu kucuk yarismaya katilabilir.

Cok kabasin birak arkadasimiz istedigi gibi davransin anlamamissa izah edip duzeltmek gerekir sonucta burasi bir forum degil mi ?

Bakarsin yarin sana da bir anket duzenler o zamana kadarda adima acilmis anketi kirletme lutfen.

Düzelt işte. Sana fırsat.

Hala aynı konuda tartışıyor musunuz :)
Sürekli aynı şeyler etrafında dönüyorsunuz
Bu tartışmadan sonuç çıkmaz

Whatsapp ta dedikodu yapmamız lazım acilen bekliyorum. Gelirken Gokhani getirmeyın sakin Ziya bey. (Adamın adını öğrendiler)

Forum kurallarinda her kurdugunuz cunleyi aciklamak zorundasin diye bir kural yoktu. Bu ozel duruma istinaden sana yoneltecegim cumleyi aciklamani rica ediyorum. Sonrasinda aciklaman uzerinden sana gerekli bilgilendirmeyi yapacagin. Cumle ise ;

"Turkiye'de trafik kazasi oluyor cunku hic siir okunmuyor"

Bakalim neler yapacaksin ayrica konuyu okuyan her arkadasta bu kucuk yarismaya katilabilir.

Haykırdım.

Kompozisyon ödevi verip başımı okşadı. Önce rüştünü ispat et. Fırıncının çırağı işi kürek sapı tutmaktan ibaret sanır.

Whatsapp ta dedikodu yapmamız lazım acilen bekliyorum. Gelirken Gokhani getirmeyın sakin Ziya bey. (Adamın adını öğrendiler)

Tabi seve seve gelirim XasthuR zaten gelmesin isi gucu kisir yemek ayrica gelis sartim sizden bir turk kahvesi istiyorum. Dedikodunun olmazsa olmazi degil mi ?

Haykırdım.

Kompozisyon ödevi verip başımı okşadı. Önce rüştünü ispat et. Fırıncının çırağı işi kürek sapı tutmaktan ibaret sanır.

Duzel dedin ogret dedin bende sana yardimci olmak istiyorum.
Ustelik rica ettim bir ricayi kiracak kadar kaba misin ?

Geri