Siyâsi görüş, dostluğu etkilemeli mi sorunsalı (?)

Konu sahibi son olarak 1024 gün önce görüldü
daha önce yüzlerce kez söylediğim gibi akıllı, vicdanlı, adaletli insanla dostluk kurarım. çevrem homojen değil, böyle olmasını da istemem. kendimi ya da başkasını sadece bir kimliğe hapsederek gettolaştırmam. kendime bu anlamda zulmetmem. başkasına da. mesela vicdani meselelerde ne tepki veriyor? mesela adaletsizliğe uğrayan kendi mahallesinden olmayınca sesi çıkıyor mu? çıkmıyorsa o zaman orada işte benim ayrımım başlar. falan filan. bu sadece yüzeysel bir örnekti, ben böyle kategorize ederim.

siyasetlen ilgilenmiyorum insanlığına karakterine göre dostluklarım:))))

Bu hayatta 3 şeyin muhabbetini bıraktım. Futbol, din ve siyaset.

Tahammül güzel şeydir. Saygı değil, tahammül olmalıdır aradaki mesele.

Yıllardır kafam rahat, kimseye yüz ekşitmedim, kimseden ekşi yüz almadım, çünkü konuyu hiç buralara getirmem, getireni de sevmem, ağzımızın tadını kaçırma kardeşim, bu masada yassah!

cehape dem güzellemesi yapınca
övgüler beğeniler oo neler neler
estağfurullah o sizin güzelliğiniz

Dünya görüşü seninle taban tabana zıt birine "dost" diyebiliyorsan şayet, kendini ve omurganı sorgulamalısın.

Arkadaş olabilirsin lakin "Dost" biraz daha içi dolu bir kelime.

Ps : Fraksiyon farklılıklarını gözetmem.

Dünya görüşü seninle taban tabana zıt birine "dost" diyebiliyorsan şayet, kendini ve omurganı sorgulamalısın.

Arkadaş olabilirsin lakin "Dost" biraz daha içi dolu bir kelime.

Ps : Fraksiyon farklılıklarını gözetmem.
Ya hayat arkadaşın da Farklı görüştüyse?

Arada saygı varsa evet olabilir benim sanalda tanışıp çok sevdiğim değer verdiğim ara sıra saygı çerçevesi içinde siyaset konusabildiğim iki tane MHP Li arkadaşım var onlar bana bende onlara saygı duyuyorum ne zaman sohbetin ucu kaçacak olsa tam kapatalım konuyu kırmayalım bir birimizi deriz ırkçı söylemler söz konusu olmadıkça arkadaşlar arasında fikir ayrılığı çok sorun teşkil etmez diye düşünüyorum Eliz öcü seviyorum sizi :))

Moderatör tarafında düzenlendi:
evlenene kadar ya sen ona kayıyorsun, ya o sana kaymış oluyor. ayrıca ideolojine sıkı sıkıya baglıysan ask asamasına da gelmen imkansız.. akpli biriyle ikinci görüşmem olmaz mesela.((
Her çeşit görüşten görüştüklerim var arkadaş olduklarım var ama ödüm kopuyor zıt birine gönlümü kaptırırım diye :d

Geri