W
Elmas Üye
Yanlis anlamayin da arkadaslar siz kafayi yemissiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevmeye bir sebep dahasiyasetlen ilgilenmiyorum insanlığına karakterine göre dostluklarım)))
Ya hayat arkadaşın da Farklı görüştüyse?Dünya görüşü seninle taban tabana zıt birine "dost" diyebiliyorsan şayet, kendini ve omurganı sorgulamalısın.
Arkadaş olabilirsin lakin "Dost" biraz daha içi dolu bir kelime.
Ps : Fraksiyon farklılıklarını gözetmem.
nasıl hayat arkadaşı olmuş o zaman?mantık hatası var soruda..Ya hayat arkadaşın da Farklı görüştüyse?
Farklı siyasal görüştüyse aşk sonuçta kime olacağı belli olmuyornasıl hayat arkadaşı olmuş o zaman?mantık hatası var soruda..
evlenene kadar ya sen ona kayıyorsun, ya o sana kaymış oluyor. ayrıca ideolojine sıkı sıkıya baglıysan ask asamasına da gelmen imkansız.. akpli biriyle ikinci görüşmem olmaz mesela.((Farklı siyasal görüştüyse aşk sonuçta kime olacağı belli olmuyor
Her çeşit görüşten görüştüklerim var arkadaş olduklarım var ama ödüm kopuyor zıt birine gönlümü kaptırırım diye :devlenene kadar ya sen ona kayıyorsun, ya o sana kaymış oluyor. ayrıca ideolojine sıkı sıkıya baglıysan ask asamasına da gelmen imkansız.. akpli biriyle ikinci görüşmem olmaz mesela.((
yok ya, karsı görüsün beyinsiz ve vicdansız olduguna iknaysan isin cok kolay.dHer çeşit görüşten görüştüklerim var arkadaş olduklarım var ama ödüm kopuyor zıt birine gönlümü kaptırırım diye :d