Siyâsi görüş, dostluğu etkilemeli mi sorunsalı (?)

Konu sahibi son olarak 1020 gün önce görüldü
Ben Cumhuriyetçiyim,Laik'im,Atatürkçüyüm,Kadın haklarını,hayvan haklarını savurunum.bunları sevmeyen,kabul etmeyen,kadınları köle gibi görüp hayvanlara işkence edenlerin tarafında olanlarla ben olmam.katı kurallarım vardır,Siyaset bu ülkenin kirli yüzü yapılmıştır.bu ilkeleri savunmayan kişilerle işim olmaz.40 senelik dostluğumu bile bitirdim ben.aydınlık,özgür ve çagdaş yaşamı benimsiyorum.

Bi parti haric hepsini savunabilir ve arkadasligimizi da asla etkilemez

Diğerkamcı hareket edebilmeyi içselleştirebilmişsem, ortak çıkarlara en iyi hizmet edeceğini düşündüğüme, müşterekler söz konusu olduğunda işimi kime hâllettirebiliyorsam ona yönelik bir politik tercihte bulunabilirim.

Ahmet Arslan’ın “demokrasi dönekliktir” dediği yerdeyim.

Direkt uzaklasiyorum zaten forumdada uzaklastiklarim olmustur siyasi gorusumuz uymuyorsa

Demli herhangi birisiyle bırak dostu arada selamlaştığım kişi bile olamaz şehitlere ceset diyen parti sonuçta işim olmaz böyleleri ile

Siyasi görüş dünya görüşüdür. Dünya görüşü farklı dost mu olur?
Bence olur ki doğruluk Göreceli bir kavramdır. Hiç kimse sebepsiz yere bir şeyi savunmaz, gördüğü yer farklıdır, konumu farklıdır, ortak olan bir şey vardır ki; gerçek.. olanlar. Gerçek olgular genelleme ile değil belirli, ispatlı tarihsel velilerle ispatlanabilir. Yanlışlığı ve zararlı olduğu kanıtlanmış düşüncelerin tuzağındaki arkadaşları da doğru yolda çekmek o arkadaşlığı daha güzel hale getirir.

Siyasi görüş farklı bişey, şiddeti ve terörü savunmak farklı bişey. Bazıları terörizm içeren düşüncelere bile siyasi görüş diyor. Bu yanlış. Dünya görüşü, siyasi görüşü, ırkı, dili, dini, ne olursa olsun herkesle dost olurum ama kan ve şiddeti savunanla olamam. İnsan hayatı değerlidir. İnsanların canına kıyanın veya bunu savunanın herdaim karşısındayım.

Demli herhangi birisiyle bırak dostu arada selamlaştığım kişi bile olamaz şehitlere ceset diyen parti sonuçta işim olmaz böyleleri ile
Herhalde Atatürk'ün p-(h)içleri diyenler ile oy için kol-kola yürüyüş yapan bir hafta sonra da İstanbul belediyesinde ki hırsızlıkları, yabancı istihbarat örgütlerine veri satmaları ve daha birçok devlet zararına halkı soyanların veri ve deliller ile ispatlanmış olan partiyi kastetmiyorsunuz değil mi? Hani hırsızlar için yürüyüş yaptılar ya? Hani merak etmiyor değilim, hangi parti o?

Herhalde Atatürk'ün p-(h)içleri diyenler ile oy için kol-kola yürüyüş yapan bir hafta sonra da İstanbul belediyesinde ki hırsızlıkları, yabancı istihbarat örgütlerine veri satmaları ve daha birçok devlet zararına halkı soyanların veri ve deliller ile ispatlanmış olan partiyi kastetmiyorsunuz değil mi? Hani hırsızlar için yürüyüş yaptılar ya? Hani merak etmiyor değilim, hangi parti o?
Bu saydıklarınızı engelleyecek olanlar kimlerdir söylemek ister misiniz? Ayrıca CHP'nin de diğerlerinden hiçbir farkı yok hepsi aynı b*kun laciverti benim gözümde akp chp mhp dem hepsi aynı
Buraya birçok şey yazardım soru falan sorardım ama klasik AKP'li birisin değmez diye vazgeçiyorum boş boş aynı şeyleri yazma CHP'li falan değilim umarım bu troll oluşuna değecek para veriliyordur akp tarafından

Bu saydıklarınızı engelleyecek olanlar kimlerdir söylemek ister misiniz? Ayrıca CHP'nin de diğerlerinden hiçbir farkı yok hepsi aynı b*kun laciverti benim gözümde akp chp mhp dem hepsi aynı
Buraya birçok şey yazardım soru falan sorardım ama klasik AKP'li birisin değmez diye vazgeçiyorum boş boş aynı şeyleri yazma CHP'li falan değilim umarım bu troll oluşuna değecek para veriliyordur akp tarafından
Kişi kendinden bilirmiş işi derler ya, üzüldüm adına.

Etkilemez diyordum ama 6'lı masa dağıldığında Meral Akşener'i destekleyenlerle, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen CHP'liler birbirine girdi. Demek ki aynı partiyi desteklesen de kavga etmek istedikten sonra kavga ediyormuşsun. Kin tutmak için siyaset bile sebep olabiliyor.​

Geri