Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
19.05 tarihinde sizi kendi sahanızda yenmek!!!@Lefty sıradaki hedef ne
kadife ayaklı irfan bi susİrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Çok sinirliyim
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor'a konuk oldu. Mücadele 2-2 biterken Fenerbahçe'nin gollerini Fred ve İrfan Can Kahveci kaydetti.
Fenerbahçe puanını 86 yaptı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi.
Maçın ardından İrfan Can Kahveci, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan İrfan Can, "Şimdi gördüm pozisyonu. Penaltı pozisyonu. Top auta gitmiş zaten. Top auta gittikten sonra darbe geliyor. Kalecinin ayağı sabit. Anlam veremiyorum. Cihan Hocamıza da orada açıkladım. Futbolu biraz bilmek lazım. Top artık auta gitmiş yani. Livakovic adama gitmiyor, adamın ayağı Livakovic'e geliyor. Çok sinirliyim. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapacağız. Böyle pozisyonları yakıştıramıyorum. Nerelere gideceğini tahmin edemiyorum Türkiye'de Futbol açısından. Hayırlısı olsun bakalım." dedi.
Djiku, "Elbette büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maalesef 2 puan kaybettik. Maalesef golü son dakikada yedik. Çok üzücü bir sonuç oldu." ifadelerini kullandı.
Kaynak
Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan. ;dNe güzel bir gün, tünaydın galatasaray ailesi
Şu kafanı yaşamak için insanlar milyon dolar harcıyor ;dGalatasaray keşke başka takımın yarattığı puan kaybına sevinmek yerine kendi çıktığı derbide bizi yenip şampiyon olsaydı ancak başaramayacaklarını onlar da biliyor...Bu sebeple oyunculara şampiyonluk primi ödediler.
Derbiyi yine de alacağız ve kendi sahanızda yenilmiş bir şampiyon olacaksınız.![]()
ahah var kayıtları açıklanmış ve djiku'nun d'si geçmiyor, dümdüz livakoviç'in hareketine penaltı verilmiş. hayatımda bu kadar incelenip verildiğini gördüğüm en ucuz penaltı olabilir.Pozisyon tartışmaya kapalı şekilde penaltı. Penaltıya sebebiyet veren hareket Livakovic'in hareketi değil, Djiku'nun rakibin şutunu engelleyen darbesi. O darbe olmasa zaten futbolcu daha kolay olanı yapıp golü atacaktı. Ali Koç berbat başkanlık döneminde tek bir doğru işe imza atarak ligin bu en sıkıntılı döneminde Var'da yabancı hakemlerin görev almasını sağladı. Normal şartlarda o dakikada Var'da hiçbir Türk hakem o pozisyon için hakeme izleme tavsiyesi vermezdi, verseydi de bugün hakemin izlediği açıdan izletmezdi pozisyonu. Sosyal medyada gördüğüm tüm Fenerbahçeli hesaplar pozisyonu yandan, Djiku'nun darbesinin hiç belli olmadığı açıdan paylaşıyor ama maçta hakeme ve seyirciye dakikalarca en doğru açıyı izlettiler. Bu maçta konuşulması gereken şey penaltı falan değil, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın el ele verip Fenerbahçe'yi mental bir çöküşe sürüklemeleri. Penaltı zaten penaltı. Dışarıda düşman aramak yerine kulübü bu hale getirenlerle yüzleşmekte yarar var.
Eğer bu ucuz penaltı ise Kasımpaşa ve Pendik maçlarındaki bedava penaltı Fenerbahçe’nin ;dahah var kayıtları açıklanmış ve djiku'nun d'si geçmiyor, dümdüz livakoviç'in hareketine penaltı verilmiş. hayatımda bu kadar incelenip verildiğini gördüğüm en ucuz penaltı olabilir.
Abi bugün işin profesyonellerini dinledim ve hak verdim. Var protokolleri gereği Djiku'nun hamlesini hakemin görmesi gerekiyormuş, görmüyorsa Var o konuda hakemi uyaramazmış. Hakem ve Var ortaklaşa bir eyyama imza attılar. Tıpkı Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında olduğu gibi. Bugün merak edip o maçın hakem yorumlarına bir daha baktım. O maçta da Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıya Var'ın müdahil olması yine Var protokollerine aykırıymış. Belli ki bizde bu protokol işi çok katı bir mesele değil.ahah var kayıtları açıklanmış ve djiku'nun d'si geçmiyor, dümdüz livakoviç'in hareketine penaltı verilmiş. hayatımda bu kadar incelenip verildiğini gördüğüm en ucuz penaltı olabilir.
bizim futbol tayfasına kalsa var hakeminin her şeye karışması lazım. golden bikaç pozisyon öncesindeki fauldür taçtır bunlar bile tartışılıyor. protokolü seyircinin bilmemesi bi yana, muhtemelen hakemlerin kendisi ve kulüpleri yönetenler de bilmiyor ki. bu arada bence djiku'nun hareketi de öyle net penaltı değil, rakibin oynamasına engel olacak kadar sert bir darbe yok gibi geldi bana ama dün hakem görüşüdür diye düşünmüştüm. bazı pozisyonlar gerçekten yorum ve takdire dayalı çünkü. meğerse penaltı gerçekten liva'ya çalınmış ve bu haliyle çok ağır olmuş.Abi bugün işin profesyonellerini dinledim ve hak verdim. Var protokolleri gereği Djiku'nun hamlesini hakemin görmesi gerekiyormuş, görmüyorsa Var o konuda hakemi uyaramazmış. Hakem ve Var ortaklaşa bir eyyama imza attılar. Tıpkı Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında olduğu gibi. Bugün merak edip o maçın hakem yorumlarına bir daha baktım. O maçta da Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıya Var'ın müdahil olması yine Var protokollerine aykırıymış. Belli ki bizde bu protokol işi çok katı bir mesele değil.
Yorumumda da dediğim gibi Livakovic'in hamlesi penaltıya sebebiyet vermiyor. Esas hareket Djiku'nun hareketi. Aynı hakemin Kasımpaşa maçında ele temasın kesin olmadığı bir pozisyonda penaltı çalıp burada ayağa darbe olmasına karşın onu görmeyerek penaltıya sebebiyet vermeyecek başka bir harekete penaltı çalması kabul edilir değil. Hakemin Livakovic hareketine verdiği penaltı kararı bence yanlış ama hemen 1 saniye önce Djiku'nun yaptığı harekete penaltı çalmaması da en az onun kadar yanlış. Pozisyonun her noktasında hakem hatası var. Hakemler her şeyi Var'a bırakmaya bayıldıkları için her pozisyonda maçın önüne geçiyorlar. İlk darbeyi gayet net görebileceği bir açıda dururken göremiyorsa bu seviyede işi olmamalı bu hakemin.
Pozisyonu izledikten sonra yukarıdaki yorumu editleyip şu kısımı ekledim.bizim futbol tayfasına kalsa var hakeminin her şeye karışması lazım. golden bikaç pozisyon öncesindeki fauldür taçtır bunlar bile tartışılıyor. protokolü seyircinin bilmemesi bi yana, muhtemelen hakemlerin kendisi ve kulüpleri yönetenler de bilmiyor ki. bu arada bence djiku'nun hareketi de öyle net penaltı değil, rakibin oynamasına engel olacak kadar sert bir darbe yok gibi geldi bana ama dün hakem görüşüdür diye düşünmüştüm. bazı pozisyonlar gerçekten yorum ve takdire dayalı çünkü. meğerse penaltı gerçekten liva'ya çalınmış ve bu haliyle çok ağır olmuş.
VAR hakemi cimbomlu!!!İrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Çok sinirliyim
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor'a konuk oldu. Mücadele 2-2 biterken Fenerbahçe'nin gollerini Fred ve İrfan Can Kahveci kaydetti.
Fenerbahçe puanını 86 yaptı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi.
Maçın ardından İrfan Can Kahveci, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan İrfan Can, "Şimdi gördüm pozisyonu. Penaltı pozisyonu. Top auta gitmiş zaten. Top auta gittikten sonra darbe geliyor. Kalecinin ayağı sabit. Anlam veremiyorum. Cihan Hocamıza da orada açıkladım. Futbolu biraz bilmek lazım. Top artık auta gitmiş yani. Livakovic adama gitmiyor, adamın ayağı Livakovic'e geliyor. Çok sinirliyim. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapacağız. Böyle pozisyonları yakıştıramıyorum. Nerelere gideceğini tahmin edemiyorum Türkiye'de Futbol açısından. Hayırlısı olsun bakalım." dedi.
Djiku, "Elbette büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maalesef 2 puan kaybettik. Maalesef golü son dakikada yedik. Çok üzücü bir sonuç oldu." ifadelerini kullandı.
Kaynak
Bu hedefte tutmayacak ve sonraki hedef Koc Ali'nin ve antrönörün kovulmasi olacak.19.05 tarihinde sizi kendi sahanızda yenmek!!!![]()
Lefty ileti atarken düşünerek atmanı rica ediyorumGalatasaray keşke başka takımın yarattığı puan kaybına sevinmek yerine kendi çıktığı derbide bizi yenip şampiyon olsaydı ancak başaramayacaklarını onlar da biliyor...Bu sebeple oyunculara şampiyonluk primi ödediler.
Derbiyi yine de alacağız ve kendi sahanızda yenilmiş bir şampiyon olacaksınız.![]()
İstatistiğe gerek yok çünkü bu sezon yaşanan süreçten bahsediyorum. Galatasaray bu sezon vasat bir futbol oynadı ve bu sebeple de başkanınız şampiyonluk primi ile motive etmek zorunda kaldı.Lefty ileti atarken düşünerek atmanı rica ediyorum
İstatislik falan baksan bu yazdığına kendinde güleceksin![]()