Sivasspor - Fenerbahçe ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
pozisyon tekrarında livakoviç'in müdahalesini gösterdiler ama sanırım djiku'nun arkadan adamın baldırına yaptığı harekete ilişkin bi karar verildi. adam dikkat ederseniz liva'dan önce düşüyor. genel olarak sıkıntılardan biri bu zaten, pozisyonlarda tam olarak neye penaltı çalındığı anlaşılamıyor. ikincisi de ağırlıkla ofsaytlar olmak üzere bazı pozisyonların tekrarının verilmesinin resmen 4-5 dakika sürüyor olması. uzadıkça yalandan yere hem futbolcularda hem de taraftarlarda gerginlik oluyor. başka liglerde bunlar 2 dakika bile sürmüyor.

bir diğer konu da taraftarlar arasında artık boku çıkan ve iyiden iyiye futbola zarar veren her maçtan önce yerli yersiz şike/şaibe iddiası. o gün hangi takımın maçı varsa rakip takımın taraftarı alabildiğine algı kasıyor. bugün güya sivas yatacaktı, bülent uygun'du, mecnun otyakmaz'dı, fener'in penaltı jokeriydi. halbuki maçta tam tersi oldu; sivas gayet düzgün futbol oynadı, hakem de son dakikada penaltıyı sivas'a verdi. bu artık öyle bir hal almış ki yarım saat önce böyle iddialarda bulunan adamların maçtan sonra küçücük mahcubiyeti bile olmuyor. hemen her camianın taraftarı böyle.

geriye 5 maç kalmış, biri zaten derbi, puan farkı da 4. bu lig daha nelere gebe göreceğiz.
Çok doğru söylüyorsunuz. Dünkü maçta da yok pendik fenere 29 faul yapmış da Galatasaray'a 9 faul yapmış vb. vb. gibi salak salak şeyler yazdılar, söylediler.

Biz sanki biraz da böyle kaos mu seviyoruz artık nedir bilemedim.

Evet hem de çok net, bir zahmet algıyı bıraksınlar.
İnstagram yok açamıyorum ;d

Evet hem de çok net, bir zahmet algıyı bıraksınlar.
seko işte yayıncı kuruluş da hakemin tam olarak neye faul çaldığını bilmiyor herhalde. görüntü olarak şunu verseler belki bu kadar yaygara kopmayacak. liva'nın pozisyonuna penaltı çalmak biraz ucuz çünkü. ama şu da var ki benzeri galatasaray'a verilse ve puan kaybedilse aynı tantana o zaman da kopacak. genel olarak acayip bi güvensizlik var. önceden hakem takdiri denen bir şey vardı, bazı hakemlerin sert oyuna müsaade ettiği bilinirdi mesela. artık robotik hareket edilsin isteniyor, en ufak yoruma dayalı kararda hemen onun adamı bunun tetikçisi olunuyor.
Çok doğru söylüyorsunuz. Dünkü maçta da yok pendik fenere 29 faul yapmış da Galatasaray'a 9 faul yapmış vb. vb. gibi salak salak şeyler yazdılar, söylediler.

Biz sanki biraz da böyle kaos mu seviyoruz artık nedir bilemedim.
karşim şimdi pendik de harbiden fener'e tekme tokat top oynayıp galatasaray'a 3 tane faul yapmadan maçı bitirdi:D ama maçı izledim, pendik'in dümdüz gücü yetmedi, beklendiği şekilde

seko işte yayıncı kuruluş da hakemin tam olarak neye faul çaldığını bilmiyor herhalde. görüntü olarak şunu verseler belki bu kadar yaygara kopmayacak. liva'nın pozisyonuna penaltı çalmak biraz ucuz çünkü. ama şu da var ki benzeri galatasaray'a verilse ve puan kaybedilse aynı tantana o zaman da kopacak. genel olarak acayip bi güvensizlik var. önceden hakem takdiri denen bir şey vardı, bazı hakemlerin sert oyuna müsaade ettiği bilinirdi mesela. artık robotik hareket edilsin isteniyor, en ufak yoruma dayalı kararda hemen onun adamı bunun tetikçisi olunuyor.

karşim şimdi pendik de harbiden fener'e tekme tokat top oynayıp galatasaray'a 3 tane faul yapmadan maçı bitirdi:D ama maçı izledim, pendik'in dümdüz gücü yetmedi, beklendiği şekilde
Ben anlamıyorum, VAR’da hakemin izlediğinin aynısını yayıncı kuruluş bize de göstermiyor mu, şunu verse konuşmayacak kimse bu kadar.

onun dışında şu maçta fener formalarını çıkar gs forması giydir, ben öncelikle ismail kartalı dönüşte ucaktan atardım, sonra ali koçu, sonra da çıkar tff bizi şampiyon yapmıyor derdim.

Fred, İrfan çabaları yine boşa çıktı ancak olsun. Kendi adıma Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum.

19.05 galibiyeti ile Galatasaray'a en azından kendi sahasında yenilgi yaşatmak da buruk bir şampiyonluk kutlamaları için yeterli olacaktır.

İyi geceler herkese...:)

Bu gecenin bende bıraktığı hasar…

Fred, İrfan çabaları yine boşa çıktı ancak olsun. Kendi adıma Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum.

19.05 galibiyeti ile Galatasaray'a en azından kendi sahasında yenilgi yaşatmak da buruk bir şampiyonluk kutlamaları için yeterli olacaktır.

İyi geceler herkese...:)

üzülme lefty. seneye denersiniz.

19 Mayıs'ta sizi kendi sahanızda yendiğimizde bir miktar da olsa karşılanmış olacak!!!

X: Ne iş yapıyorsunuz efendim

Lefty: Hayal tüccarıyım ben efendim.Hayal alıp hayal satıyorum fakat aldıklarım hep elimde kalıyor, haliyle satamıyorum.Güzel de pazarladığımı düşünüyorum kendimce.

İrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Çok sinirliyim

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor'a konuk oldu. Mücadele 2-2 biterken Fenerbahçe'nin gollerini Fred ve İrfan Can Kahveci kaydetti.

Fenerbahçe puanını 86 yaptı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi.

Maçın ardından İrfan Can Kahveci, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan İrfan Can, "Şimdi gördüm pozisyonu. Penaltı pozisyonu. Top auta gitmiş zaten. Top auta gittikten sonra darbe geliyor. Kalecinin ayağı sabit. Anlam veremiyorum. Cihan Hocamıza da orada açıkladım. Futbolu biraz bilmek lazım. Top artık auta gitmiş yani. Livakovic adama gitmiyor, adamın ayağı Livakovic'e geliyor. Çok sinirliyim. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapacağız. Böyle pozisyonları yakıştıramıyorum. Nerelere gideceğini tahmin edemiyorum Türkiye'de Futbol açısından. Hayırlısı olsun bakalım." dedi.

Djiku, "Elbette büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maalesef 2 puan kaybettik. Maalesef golü son dakikada yedik. Çok üzücü bir sonuç oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak

Geri