Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yapacak bişey yok sağlık olsun diye bişey yok Lefty. Biz şampiyon olacaksak hakkımızla, olmayacaksak hak etmediğimiz için olmayalım, bu şekilde değil.
artık yetti. Her sene aynı terane. Verilen saçma sapan penaltı, verilmeyen yüzde yüz penaltı. Buna mı sağlık olsun? Herşey ortada, çıkıp tabii ki Ali Koça destek çıkacağız. Yazıklar olsun
Diğerleri derken?Penaltı kararı doğru ise diğerleri neden verilmedi?
Üç tane futbolcu arkadaşıma sordum ve üçü de penaltı değildi diyor, hiçbiri de Fenerbahçeli değil...
Ne tesadüf, benim sorduklarım da kesin pebsltı diyorlar. Yabancı VAR hakemi siz istediniz ve o öyle karar verdi. Sizin arkadaşlar VAR hakeminden daha doğru mu biliyorlar?Üç tane futbolcu arkadaşıma sordum ve üçü de penaltı değildi diyor, hiçbiri de Fenerbahçeli değil...
Profesyonel futbolcu olunca sahayı daha iyi analiz ediyorlar diye düşünüyorum.Ne tesadüf, benim sorduklarım da kesin pebsltı diyorlar. Yabancı VAR hakemi siz istediniz ve o öyle karar verdi. Sizin arkadaşlar VAR hakeminden daha doğru mu biliyorlar?
Verilen penaltı pozisyonu bu. Hiçbir müdahale yok
x.com
x.com
Burada da kendini yere attığı, daha müdahale yokken surat ifadesi
Ekli dosyayı görüntüle 96494
Pozisyon tartışmaya kapalı şekilde penaltı. Penaltıya sebebiyet veren hareket Livakovic'in hareketi değil, Djiku'nun rakibin şutunu engelleyen darbesi. O darbe olmasa zaten futbolcu daha kolay olanı yapıp golü atacaktı. Ali Koç berbat başkanlık döneminde tek bir doğru işe imza atarak ligin bu en sıkıntılı döneminde Var'da yabancı hakemlerin görev almasını sağladı. Normal şartlarda o dakikada Var'da hiçbir Türk hakem o pozisyon için hakeme izleme tavsiyesi vermezdi, verseydi de bugün hakemin izlediği açıdan izletmezdi pozisyonu. Sosyal medyada gördüğüm tüm Fenerbahçeli hesaplar pozisyonu yandan, Djiku'nun darbesinin hiç belli olmadığı açıdan paylaşıyor ama maçta hakeme ve seyirciye dakikalarca en doğru açıyı izlettiler. Bu maçta konuşulması gereken şey penaltı falan değil, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın el ele verip Fenerbahçe'yi mental bir çöküşe sürüklemeleri. Penaltı zaten penaltı. Dışarıda düşman aramak yerine kulübü bu hale getirenlerle yüzleşmekte yarar var.

Komik olan bir de X’e gir bak, ekran görüntüsü alıp al işte müdahale yok diyorlar, bambaşka kafalar.Pozisyon tartışmaya kapalı şekilde penaltı. Penaltıya sebebiyet veren hareket Livakovic'in hareketi değil, Djiku'nun rakibin şutunu engelleyen darbesi. O darbe olmasa zaten futbolcu daha kolay olanı yapıp golü atacaktı. Ali Koç berbat başkanlık döneminde tek bir doğru işe imza atarak ligin bu en sıkıntılı döneminde Var'da yabancı hakemlerin görev almasını sağladı. Normal şartlarda o dakikada Var'da hiçbir Türk hakem o pozisyon için hakeme izleme tavsiyesi vermezdi, verseydi de bugün hakemin izlediği açıdan izletmezdi pozisyonu. Sosyal medyada gördüğüm tüm Fenerbahçeli hesaplar pozisyonu yandan, Djiku'nun darbesinin hiç belli olmadığı açıdan paylaşıyor ama maçta hakeme ve seyirciye dakikalarca en doğru açıyı izlettiler. Bu maçta konuşulması gereken şey penaltı falan değil, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın el ele verip Fenerbahçe'yi mental bir çöküşe sürüklemeleri. Penaltı zaten penaltı. Dışarıda düşman aramak yerine kulübü bu hale getirenlerle yüzleşmekte yarar var.

Abi ne yapalım forumlar mı ayıralım?.......
Abi ne yapalım forumlar mı ayıralım?.......
Hayır, aksine bok gibi oynadık. Ama keşke bok gibi oynadığımız için puan kaybetseydik, bu şekilde değilmaçı izlemediğim için bilmiyorum. İzleyen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim;
Fener 105 dk boyunca iyi oynadı da o penaltı yüzünden mi kaybetti ?