Sivasspor - Fenerbahçe ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Biz hak edip kaybetsek, eyvallah. Verilen penaltı ve lehimize verilmeyen penaltı. Söylenecek tek şey var. Allah belanızı versin.

+16 denizli dejavusu yaşadımmm

geleceğinden çok emindim

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Yaziklar olsun kardesimin doğum gününde yenseydin be fener:/
Ayıp ayıp... 11.seneye merhaba dedi:(
Üzgünümmmmmmmmmmm :(
Leftyyyy gel sarılalım bebeğim:(
Doğum günü hediyesi böyle olmamalıydı, sağlık olsun.:)

Ooooooooooooo biiiiirrrrr kiiiiii üüüüüüüüüüüüçççççççççç…..

şak şak şak

Galatasaray derbisine de çıkmasınlar bana kalırsa çünkü penaltı kararı doğru ise diğerleri neden verilmedi?
Çıkmayın zaten yenileceksiniz. Her maçı alıp şampiyon olacağız diyemezsiniz artık. Bu hayalinizde gitti.

Galatasaray derbisine de çıkmasınlar bana kalırsa çünkü penaltı kararı doğru ise diğerleri neden verilmedi?
penaltıyı görmedim leftyciğim, izlemedim daha doğrusu maçınızı, sonuca bakmak daha keyifli. haksız bir karar varsa bu zaten ligimizin kanayan yarası… ama derbiye çıkın siz yine de, bi kupa maçına çıkmadınız her şey tepetaklak oldu :(

Biz hak edip kaybetsek, eyvallah. Verilen penaltı ve lehimize verilmeyen penaltı. Söylenecek tek şey var. Allah belanızı versin.
Penaltı verilmediği an diğerinin niye verildiği de anlaşılmış oldu. Boş verelim, sağlık olsun.

penaltıyı görmedim leftyciğim, izlemedim daha doğrusu maçınızı, sonuca bakmak daha keyifli. haksız bir karar varsa bu zaten ligimizin kanayan yarası… ama derbiye çıkın siz yine de, bi kupa maçına çıkmadınız her şey tepetaklak oldu :(
Çıksınlar ve kazansınlar ancak bu maç çok konuşulacak...

Hahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahaha penaltı olmayınca galibiyet de yok…. Bırak sabaha kadar kudursunlar şimdi ahhahahahahahhahahahahahhaha
Ne güzel bir gün ya xd xd
Bu arada 103. dakikada gelen oyuncu değişikliği futbol okullarında okutulur hahahahahhahaha

Yav VAR hakemi yabancı değilmiydi bu maçta?

Geri