Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğum günü hediyesi böyle olmamalıydı, sağlık olsun.Yaziklar olsun kardesimin doğum gününde yenseydin be fener:/
Ayıp ayıp... 11.seneye merhaba dedi
Üzgünümmmmmmmmmmm
Leftyyyy gel sarılalım bebeğim![]()
Tek eksik 3 üncü golü atmanızBu penaltı kararından ve verilmeyen penlaltılardan sonra söylenecek söz kalmadı...

Çıkmayın zaten yenileceksiniz. Her maçı alıp şampiyon olacağız diyemezsiniz artık. Bu hayalinizde gitti.Galatasaray derbisine de çıkmasınlar bana kalırsa çünkü penaltı kararı doğru ise diğerleri neden verilmedi?
penaltıyı görmedim leftyciğim, izlemedim daha doğrusu maçınızı, sonuca bakmak daha keyifli. haksız bir karar varsa bu zaten ligimizin kanayan yarası… ama derbiye çıkın siz yine de, bi kupa maçına çıkmadınız her şey tepetaklak olduGalatasaray derbisine de çıkmasınlar bana kalırsa çünkü penaltı kararı doğru ise diğerleri neden verilmedi?
Penaltı verilmediği an diğerinin niye verildiği de anlaşılmış oldu. Boş verelim, sağlık olsun.Biz hak edip kaybetsek, eyvallah. Verilen penaltı ve lehimize verilmeyen penaltı. Söylenecek tek şey var. Allah belanızı versin.
Çıksınlar ve kazansınlar ancak bu maç çok konuşulacak...penaltıyı görmedim leftyciğim, izlemedim daha doğrusu maçınızı, sonuca bakmak daha keyifli. haksız bir karar varsa bu zaten ligimizin kanayan yarası… ama derbiye çıkın siz yine de, bi kupa maçına çıkmadınız her şey tepetaklak oldu![]()