Sivasspor - Fenerbahçe ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Komik olan bir de X’e gir bak, ekran görüntüsü alıp al işte müdahale yok diyorlar, bambaşka kafalar.

Ekli dosyayı görüntüle 96499
Geçen sezonlarda birtakım insanlar kale arkası kamerasından ofsayt ayıklamaya çalışıyordu. Sonra Bein çizgileri yanlış çekiyor, aslında o pozisyon ofsayt değildi falan dendi. En son da bu görselden pozisyon yorumlayanlar türedi. Yani donmuş bir görüntüden istediğin her sonucu çıkartabilirsin. Şu kareye bakarak Livakovic rakibe çelme takıyor da diyebilirsin veya rakip Djiku'ya dirsek attı da.

Türkiye'de her alanda algı var. Sadece bir fotoğraf atıp bakın temas yok diyorlar ve kimisi de buna inanıyor.
Fener zaten vasat oynadı, boşuna geçen hafta elenmedi. Normalde geçen hafta da bu akşam da güzel oynasaydı alırdı. Beceriksiz resmen!!!

Yo, objektif bak sadece
Abi bunu demem boşuna ama gerçekten objektif bakıyorum. Ben sonuçta hakem gözlemcisi veya futbol tanrısı değilim, normal bir seyirciyim. Maçta gösterilen açıda Djiku'nun rakibin baldırına teması net olarak gözüküyor. Şut ayağına temas edilen futbolcu o penaltıyı alma fırsatı varsa almak için çaba gösterir. Burada tetiklenecek bir durum yok. Bu tamamen Türk hakemlerinin ve Tff'nin taraftarı içine soktuğu durumun tezahürü.

şuna ne diyebilirsin. puan farkının açıldığını biri söylesin şuna.

Foruma yazmayacaktım ama bu zevkten mahrum kalamam. Kusura bakmayın.

Ali Koç yabancı hakem yabancı hakem diye tutturdu. Al sana yabancı hakem :d

Hiçbir yerli hakem bitime 5 hafta kala böyle bir iklimde 90+1'de VAR'a çağıramazdı :d

Lütfen fenerli arkadaşlar anlayın artık şunu "Kainattaki HEP mağdur" siz değilsiniz, aksine ite kaka anca bu kadar :d

Penaltı öncelikle çok komik.
Ama senin gole ihtiyacın varken sağ bek çıkarıp sağ bek koyuyorsun.
Ben cidden bu takımda Bonucci,Krunic ve zaytsin ne işi var merak ediyorum.
Ulan crespoyu ve lincolnü neden yolladın madem ?
Emre moru neden yolladın ?
Ara transfer döneminde herkes guclenirken biz zayifladik.
Zaten teknik ve taktik anlayışı olmayan, bir teknik direktöre sahibiz. Bukadar başarı oyuncu performansı ile geldi.
Anlamakta güçlük çekiyorum artık.

ali fenerbahçeyi tüm takımların nefret ettiği bir takım haline dönüştürdü
aziz yıldırım da bunu yapmıştı ama bu salon çocuğu başka bir versiyon

maçla ilgili tartışılacak hiçbir pozisyon yok tertemiz şampiyonluğumuz kutlu olsun

Şampiyon olamasak da o maçı alacağız, merak etme!!! 19 Mayıs'ı size bırakmayacağız.:)
Oooo lefty yine hedef güncellemiş, 1 ayda yaptığın bu hedef küçültmeleri dünya savaşında alman piyadeleri bile yapmadı hahahahhaha.

Biz 19 mayısta sıradan bir lig maçına çıkacağız. Ha pendik ha siz, iki takım da 10 yıldır şampiyon olamıyor.

Foruma yazmayacaktım ama bu zevkten mahrum kalamam. Kusura bakmayın.

Ali Koç yabancı hakem yabancı hakem diye tutturdu. Al sana yabancı hakem :d

Hiçbir yerli hakem bitime 5 hafta kala böyle bir iklimde 90+1'de VAR'a çağıramazdı :d

Lütfen fenerli arkadaşlar anlayın artık şunu "Kainattaki HEP mağdur" siz değilsiniz, aksine ite kaka anca bu kadar :d
Dolma kalemim nerede? Hemen imzalıyorum ;d

genel olarak güncel haberlerde, sağlık ve yaşam konularında aktif olan lefty’nin son 1 yıldaki değişimiyle olanlar:
• siyasi konularda daha fazla görünür olup kılıçdaroğlu’na duyduğu sonsuz güvenle destekleme ve adamı piyasadan silmek
• spor konularında bir anda çok fazla görünür olup fenerbahçe’yi hedeflediği her kupadan eletmek

bu başka bir queenlik, seviyoruz <3
• 19 Mayıs’ta kupa hedefinin “maç kazanmaya” evrilmesi…

Geri