Sivasspor - Fenerbahçe ( 2 - 2 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
rey manajı biçtiler her topta
berabere bitecek

bizim taraftar grubunun gerizekalı admini sivas'ta "biz yakarsak söndüremezler" diye paylaşım yapmış. art niyet olduğunu düşünmüyorum ama belli bir iq altındaki insanlara bu hesapların yönetimini vermeyin.

allahhııımmmm golllllll fodeeeee koitaaaaaaaaaaaaa

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Az önce maç satıyor diye iftira atıyordu şu camia.

Bi kaç tane yüzsüz utanmaz gs li var burada. Şimdi utanacaklar mı?

Arsız onlar utanmaz. Suratına tükür. Ya rabbi şükür der.
Giriyorsun, yediğin, attığın gol hakkında 2 kelam yazacaksın bunları görüyorum tiksiniyorum ya. Valla bu kadar yüzsüz utanmaz tiksinç insan olamaz. Kendi konularından çok burada adam.

İnşallah puan kaybederiz, şampiyonluğu burada bırakırız. Son 6-7 hafta zaten düşe kalka kazanıyoruz. Ben anlamıyorum bu Dzekonun nasıl bir kredisi var? Her topu ama her topu hiç edemez bir oyuncu. Ama ısrarla hala 11’de. Szymanski - Tadic - Dzeko Allah mı ben anlamadım. Hadi Tadic duruyor duruyor kilit bir pas atıyor amenna. Ama szymanski dzeko? Adam 10 haftadır yok sahada ama hala 11. Ferdi yoruldu ama alternatifi yok. Kent niye oynamıyor mesela? Emre neden kiralandı, crespo, lincoln neden gönderildi? Bu oyuncuların Cengiz’den krunicden ne eksiği vardı?

reyyyy manaj attıııı şampiyonluk geldi
koç ali ve tafyasınaaaa

şampiyon olamıcağını anlayan tayfa 11.senesinde yine hüsran yine rezil rüsva içinde

hadi sivasssssssssssss

Arsızlar utanır mı? Sanmam…

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Geri