Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
19 Mayıs'tan sonra dilerim burada olursun.sivasın olası galibiyeti ligi bitirir puan farkı 5'de kalır ve kapanmaz
beraberlikte işimize yarar 4 çıkar
hadiiiii sivassss
ben her zaman buralardayım19 Mayıs'tan sonra dilerim burada olursun.![]()
Fişi niye siz çekmiyorsunuz da başkalarından medet umuyorsunuz ki? Cesaretiniz varsa 19 Mayıs'ta siz çekersiniz.ben her zaman buralardayım
çok büyük konuşuyorsun o maça kalmıcak dinle beni ya bugün ya haftaya beşiktaş maçında fişinizi çekecekler : D
o maça kalmıcağı için erken çekilir : DFişi niye siz çekmiyorsunuz da başkalarından medet umuyorsunuz ki? Cesaretiniz varsa 19 Mayıs'ta siz çekersiniz.![]()
Bence kalır ve iyi olan da o gün belli olur.o maça kalmıcağı için erken çekilir : D
kalmaz evliya hislerim bu yöndeBence kalır ve iyi olan da o gün belli olur.![]()
mini cooper kalmadı artık, şöyle bi sage yeşil ya da vapour gri volvo xc40’a satsınlar bari maçı…
Top oynuyor mu Sivas ? Koşuyor mu ? Baskı yapıyor mu ? Arka bahçeden şaşılmayacak performans ;dfenerin arka bahçesi sivas yıllar önce yaptığı şikeyi tekrarlamaz ise
bugün çelme bekliyorum