Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette tepkiler olacak herkesin kendi fikirleridir. İş saygısızlığa geçmedikçe fikirler de karşılıklı paylaşılabilir.
Malum kişi öldüğünde de çoğumuz sevineceği gibi bir kısmı da üzülecek.
Bunlar doğal şeyler.
Üzüldüm ölümüne sevdiğim bir insandı. Ama kalkması da zordu açıkçası biraz da alıştırılmış oldu sevenleri bu süreçte.
Yattığın yer incitmesin Sırrı başkan. Nur içinde yat.

Sevabı günahı kul değil Allah yargılar
Kula düşen hayattan ahirete gidene rahmet dilemek
Ama bizim milletin huyudur bu, ölen insanla bile kavga eder
Rahmetli Deniz Baykal'ın vefatından sonrada bunu görmüştüm sosyal medyada
İnsanların iyi mi kötü mü olduğuna bir tek yaradan karar verir
Allah 99 kişinin canını alanı tövbe ettiği için affetmiş, derler
Dünyaya ve insanlara sevgiyle, merhametle, güzel bakmalı, güzel görmeli derim hep

@Xasthur atam anam babam kim olursa olsun ölünün arkasından konuşulmaması gerektiğini öğretti çok şükür ...sevmesem dahi gidip yok şöyleydi yok böyleydi onu yaptı zamanında şunu yaptı demem ...

Konu ile hiç ilgisi yok ama @Plesk le bir birimizden haz etmeyiz lakin babası vefat ettiğinde baş sağlığı dilemek istedim çünkü insan olmak bunu gerektirir
Ya zaten onlarda ölmesine sevindikleri icin degil sagliginda yaptiklarini ithafen konusmuslar , yoksa ölmesine dair saygisiz bir sey soylememisler.
Sen su an duygusal olarak yogun oldugun icin onlarin siyasi bazi durumlardan oturu soyledikleri seylere "incinmissin" olaya ölmek olarak degil ölümsüzlesti olarak bakarsan daha kolay toparlarsin annem.
Bosu bosuna kavga etmeyin.

Bu forum herşeyi gördü herşeyi yaşadı ama asla bir ölünün arkasında konuşmadı. Bu forumda başta ben olmak üzere çoğu arkadaşımız eşini dostunu akrabasını aile bireylerini kaybetti. Bizler burada o gün bile birlik içerisinde o yakınlarını kaybeden arkadaşlarımıza uzakta olsalarda bir nebze destek olduk. Ancak nedense bir siyasetçi vefat ettiğinde yada hasta olunca ( ölümcül durumda ) herkes kin nefret içerisinde oluyor. Geçenlerde devlet bahceli ile alakali bir konu vardı. Tam olarak hatırladiğim kadarıyla konuyu GüLARZU kardeşim açmıştı. Konu başlığında belirtmiştim her ne kadar görüşüme ters olsada insan olarak acil şifalar diye post atmıştım.

Anadolunun bağrından çıkan.
Usta sanatçı.
Entelektüel.
Türkmen çocuğu .
Siyasetin gök kuşagı.
Terörsüz Türkiye'nin mihenk taşı.
Yolu,Türkyelişme için kilometre taşıydı.
Türkiye'nin başı sagolsun.

bebek katilinin ismi anılıyor, mesajı okunuyor. gelen alkışa bak. barış, kardeşlik masalı anlatıyorduk değil mi? allah belanızı versin.

Allah rahmet eylesin, sevdğim, değer verdiğim nadir siyasetcilerden birisiydi. Biliyorum sevmeyenleri de var ama herkes sevecek, değer verecek diye bir şart yok, benimde üzülmeyeceğim siyasetciler, şahsiyetler var.

Son düzenleme:
Alla alla ben buraya normal bir post atmistim. Arada kaynadimi? Niye silinmis? Terorist basi Abdullah ocalana kufur ettigimi silmenizi anlarimda bari sadece kufuru silseydiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri