Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölünün arkadaşından konuşup sevinecek kadar insanlığınızı yitirmişsiniz..! Yazık insanım diye ortalıkta geziniyorsunuz birde
Yavaş gel biraz istersen , arkasından konuşmak degildir bu belgeli ,kayitli birebir kendi sözleri .
Sen bunları soyleyen birine destek cikabilecek kadar insansan bende bunu buraya sessizce birakirim ve iste boyle cildirirsin . .

Yavaş gel biraz istersen , arkasından konuşmak degildir bu belgeli ,kayitli birebir kendi sözleri .
Sen bunları soyleyen birine destek cikabilecek kadar insansan bende bunu buraya sessizce birakirim ve iste boyle cildirirsin . .
Bir tek ben değil milyonlar destekliyor seviyor ve şu an yas tutuyor...
Sorun ne biliyir musun ? sen ve senin gibilerin zihniyeti alintilama beni bir daha seni ciddiye alıp muhattap olmayacağım çünkü

milyonlar seviyormuş falan filan.. bu nasıl kafa yapısı. bugün birileri ölse sevinçten havaya uçmayacaklarmış gibi böyle yazmaları yok mu.. hayır işin ilginci sırrı süreyya'yı bir kemal sunal, bir barış manço gibi herkesin ama herkesin sevdiği temiz biri olarak görmeleri.. siyasete giren kim temiz kalmış ki. yaptıkları, söyledikleri ortada. seviyeli şekilde eleştirisini yapanları kaldıramıyorsanız konuya girmeyin.

"Ölünün arkasından konuşulmaz" diye öğüt vermedi mi hiç atanız ananız babanız nasıl yetistiniz yahu siz ? Şaşkınlıkla okuyorum sizi
Sevmiyor olabilirsiniz ki bu çok normal elbette herkes sevecek diye Bir şey yok karşıt görüşte de olabilirsiniz bu çok anlaşılır bir durum lakin anlayamadığım
Daha bir kaç saat önce ölmüş olan biri için gelip konunun altında kin nefret ve sevinç gösterisi sergileneniz bu çok çirkin
İnsani bir takım duygularınızı yitirmiş olmanızda çok vahim sizin açınızdan

Sırrı Süreyya Önder’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Anlayamayacak kadar cahilsen yapabileceğim hiçbir şey yok

"Aptala herşey açık anlatılır" diye bir ata sözü var duymuş muydun ?
bu yazdığın şeye örnek vermeni istiyorum kim kin kusmuş kim sevinmiş ben göremediysem sen göster hangisi ne yazmış

Anlayamayacak kadar cahilsen yapabileceğim hiçbir şey yok

"Aptala herşey açık anlatılır" diye bir ata sözü var duymuş muydun ?
Ben kin ve nefret soylemi goremedim. Uzulmediklerini ve gecmiste soylediklerini paylasmislar sadece.
Biraz daha sakin olmanizi temenni ederim.
He diger uyelerin uzulmeye dair yas tutma gibi cumleler yazmamasi ve rahmetli sirri beyin daha evvelden soylediklerine kizman gibi bir durum soz konusu dersek evet bu dogru.
Ayrica rahmetlinin dogru yolda oldugunu gosterir.
Sagliginda olsa oda ona kizanlar olacagini beyan ederdi. Bu onun gittiği yolda , dogru yolda olduguna bir kanit olmuyormu zaten?
Elbette arkasindan herkes uzulmeyecek. O bunu bilerek bu yolda ilerledi.

Son düzenleme:
İnsanoğlu gariptir scooe işine gelmeyeni görmez anlamaz ben anlatsam da nafile :)

İnsanoğlu gariptir scooe işine gelmeyeni görmez anlamaz ben anlatsam da nafile :)
hanımefendi az önce bir şey söylediniz
söylediğiniz şeye örnek vermenizi bekliyorum
lafı dolandırmayın
kimin ne yazdığını gösterin

hanımefendi az önce bir şey söylediniz
söylediğiniz şeye örnek vermenizi bekliyorum
lafı dolandırmayın
kimin ne yazdığını gösterin
Sana açıklama yapmak seni aydınlatmak zorunda mıyım? Ben anladığımi yorumladım

Yazan biz, ölmüs ana babamiza neden dil uzatirsin eyy Ahura ( onlarda ölü sonucta az saygi dimi )
Alinti yapma dedi yapamiyorum da bak simdi.

Bazi onemli isimler vefat ettigi zaman bu tur ikilemler olacak bunlara hazirlikli olmalisiniz.
Yarin oburgun selahattin demirtas vefat ettigi zaman birileri notr olacak birileri uzulecek
Devlet bahceli ( su an yuzdesi degisti tabi ama )
Ya da umit ozdag oldugu zaman birileri uzulup birileri sevinecek. Bu bu yolda gidenlerin gogus germesi gerektigi problemler arkadaslar. Metin olun..
Nasil ataturk vefat ettigi zaman seyh said yandaslari uzulmemisse seyh said oldugu zaman uzulmeyenlerde olacak. Bunlara karsi sinirlerinizi saglamlastirmalisiniz.
Bu insanlar "iz birakan" insanlar. Herhangibiri , birileri degiller. Makul olun...

Son düzenleme:
@Xasthur atam anam babam kim olursa olsun ölünün arkasından konuşulmaması gerektiğini öğretti çok şükür ...sevmesem dahi gidip yok şöyleydi yok böyleydi onu yaptı zamanında şunu yaptı demem ...

Konu ile hiç ilgisi yok ama @Plesk le bir birimizden haz etmeyiz lakin babası vefat ettiğinde baş sağlığı dilemek istedim çünkü insan olmak bunu gerektirir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri