- Web sitesi
- www.instagram.com
Ben ölene kadar söyleme demiş. Öldü.Buna sır felan verilmez. Anlattı hemen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben ölene kadar söyleme demiş. Öldü.Buna sır felan verilmez. Anlattı hemen
A evet .Ben ölene kadar söyleme demiş. Öldü.
Bu konuda pek bir şey söylemedim ama Kemalist ve Süreyya Önder nasıl bağdaştırdın birbirine açıklar mısınFikrimi söylemeye geldim.
Akp MHP CHP Dem ve günümüz kemalistlerini toplasan bir sırrı Süreyya Önder ETMEZSİNİZ.
Allah rahmet eylesin
Yani günümüz siyasetçilerinin toplamı dem parti de dahil bir sırrı baba etmez diyo adam nesini anlamadın kız bı kemalistleri cımbızlamışsın ;qBu konuda pek bir şey söylemedim ama Kemalist ve Süreyya Önder nasıl bağdaştırdın birbirine açıklar mısın
Ben üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum.Bu konuda pek bir şey söylemedim ama Kemalist ve Süreyya Önder nasıl bağdaştırdın birbirine açıklar mısın
PKK destekçisi, İmralı hayranı bir adamın neyini toplayacaksın. Mukayaseye bak. Tekel2001 kokan adamdır en fazla.
Yani en son sari torba espirisi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi.Bu konu amacını aştı bence.
Benim mesajımı sebepsiz sildiler.Yani en son sari torba espirisi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi.
Zaten bosuna tartisiyoruz. Tartismaya kapali bir durum. Uyeler belli , savunulan ideolojiler belli , yurudukleri bu yolda bir tane kanaat "onder"leri var ve affedilmeyi diliyor. Zaten yolun sonuna gelmis bulunmakta. En azindan bir tanesi öldü ve bir parcada olsa meclise adim atarak soft bir hal aldi. Eh "Metropolde islerin nasil yurumesi gerektigide onlarin savasinin bir parcasi"Benim mesajımı sebepsiz sildiler.
Terör savunuyorum diyemeyen de barış istiyoruz diyor artık.Ne diyelim.Çıktım konudan.