Şırnak’ta olaya herkes sus pus.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sayfalarca yazı yazıp kavga ederken bir Allah’ın kulu menşınlamıyor kaos var Başak koş diye. Yazıklar olsun ya.....

Her yorumunuzda birilerini aşağılama ibareleri var neden acaba ?

Sizin için "düşünmeye yeni başlamış" gibi bir yorumum olmuştu. Onun rövanşı için bu konuyu mu tercih ettiniz?

Kullandığım ifadeler; ırkçı, ağlak (sık sık ağlayan), fanatik. Aşağılama nerede?

Velev ki öyle, her yorumumda birilerini aşağılamam söz konusu, nedeni sizce ne?

Sizin için "düşünmeye yeni başlamış" gibi bir yorumum olmuştu. Onun rövanşı için bu konuyu mu tercih ettiniz?

Kullandığım ifadeler; ırkçı, ağlak (sık sık ağlayan), fanatik. Aşağılama nerede?

Velev ki öyle, her yorumumda birilerini aşağılamam söz konusu, nedeni sizce ne?

Bende nedeni size soruyorum ? Kim olarak ne olarak hangi vasıfla bunu merak ediyorum cidden ? Aynı fikir ve düşünce de olmak zorunda değiliz bu konuda hem fikirim ama insanlar düşüncelerini dile getirirken neden alaycı bir tavır ve söylem neye dayanarak ?

Bende nedeni size soruyorum ? Kim olarak ne olarak hangi vasıfla bunu merak ediyorum cidden ? Aynı fikir ve düşünce de olmak zorunda değiliz bu konuda hem fikirim ama insanlar düşüncelerini dile getirirken neden alaycı bir tavır ve söylem neye dayanarak ?

Alıntıladığınız mesajda kimseye yönelik bir aşağılama olduğunu düşünmüyorum. Halihazırda bunu ifade ettim. Velev ki ifadesi varsayım ifade eder. Öyle olduğunu kabul edersek, nedenine dair bir fikriniz olup olmadığını merak ettim.

Velev ki öyle ve nedenini biliyorum. İfade ettiğiniz sağlıksız davranış biçiminin kök nedenlerini kamuya açmam mantıklı olur mu?

Alıntıladığınız mesajda kimseye yönelik bir aşağılama olduğunu düşünmüyorum. Halihazırda bunu ifade ettim. Velev ki ifadesi varsayım ifade eder. Öyle olduğunu kabul edersek, nedenine dair bir fikriniz olup olmadığını merak ettim.

Velev ki öyle ve nedenini biliyorum. İfade ettiğiniz sağlıksız davranış biçiminin kök nedenlerini kamuya açmam mantıklı olur mu?

Irkçılığı kınayan ırkçılar, durumu ajite etmeye çalışan ağlaklar, yanlışa yanlış diyemeyen fanatikler... cümlenizin giriş kısmı bu :) ve ben birçok yorumunuzda denk geldim buna sürekli üst perdeden bir atıfta bulunarak yapılan yorumlar, nedenini ciddi anlamda merak ettim?
Burası bir sosyal paylaşım platformu insanlar düşündüklerini istediği şekilde dile getirebilir bunu yargılamak ve sorgusunu yapmak size düşmez diye düşünüyorum sizin farklı düşünceniz varsa yazar geçerseniz yapılan yorumlara bu şekilde bir alaycı tavırla mention yaparak değil. Az önce üzerimden verdiğiniz örnekteki gibi ben unutmuştum ama hatırlatmış oldunuz birçok konuda bu tarz tutumlarınız bir hayli mevcut merakım sadece bunu neye dayanarak yaptığınızdı ama görüyorum ki sağlıklı bir iletişim kuramıcaz ve konudan da uzaklaşıcaz o nedenle keyifli forumlar.

Ülkenin üzerine kurulduğu doğrular uzantısında ' ASKER ' ŞEREF itibariyle halkın büyük çoğunluğunun değer verdiği, bir meslekten çok daha fazlasını ifade eder.

Mesleğine ihanet eden, ve dahi ASKER MILLET inancini zedeleyici davranışı sergileyen bu mahluk gerektiği cezaya elbet çarptırılır.

Her kurumda her meslekte olduğu gibi Askerin içinde de bu şekilde ahlaksızlar olabilir. Tarihe bakacak olursak defaatle isyan çıkaran, eşkıyalık yapan hatta Padişah öldüren askerler olmuştur.

Genç Osman'ı katleden 65. ortanın tamamen dağıtıldığını, ve her ulufe toreninde lanet okunduğunu unutmayalım.

Ülkenin doğusunda bu tarz olaylar zaten oluyor diyerek sözüm ona orada yaşayan halkı aşşağılamak onur zedeleyici ve IRKÇI bir davranıştır.

Yanlış ve kabul edilemez bir durum hakkında yorum yaparken edep ve haya sınırlarını aşmayalım.

Irkçı TÜİK

Ekli dosyalar

• BA87AA92-13B0-4BEA-8BDF-C1E28555D6E3.png
    BA87AA92-13B0-4BEA-8BDF-C1E28555D6E3.png
    362.8 KB · Görüntüleme: 18
Irkçılığı kınayan ırkçılar, durumu ajite etmeye çalışan ağlaklar, yanlışa yanlış diyemeyen fanatikler... cümlenizin giriş kısmı bu :) ve ben birçok yorumunuzda denk geldim buna sürekli üst perdeden bir atıfta bulunarak yapılan yorumlar, nedenini ciddi anlamda merak ettim?
Burası bir sosyal paylaşım platformu insanlar düşündüklerini istediği şekilde dile getirebilir bunu yargılamak ve sorgusunu yapmak size düşmez diye düşünüyorum sizin farklı düşünceniz varsa yazar geçerseniz yapılan yorumlara bu şekilde bir alaycı tavırla mention yaparak değil. Az önce üzerimden verdiğiniz örnekteki gibi ben unutmuştum ama hatırlatmış oldunuz birçok konuda bu tarz tutumlarınız bir hayli mevcut merakım sadece bunu neye dayanarak yaptığınızdı ama görüyorum ki sağlıklı bir iletişim kuramıcaz ve konudan da uzaklaşıcaz o nedenle keyifli forumlar.

"Burası bir sosyal paylaşım platformu insanlar düşündüklerini istediği şekilde dile getirebilir"

Aynı durum benim için de geçerli. İstediğim şekilde dile getirebilirim. Sanırım kafanız karışık, biraz daha fazla düşünme pratikleri yapmalısınız.

Bu asker Türk askeri olamaz ancak badeci şeyhin askeri olur.

Prodomates gene başlamış üst perdeden yazmaya, her konuya sadece o hakim olduğu kanısını yaratmaya,.....

Prodomates gene başlamış üst perdeden yazmaya, her konuya sadece o hakim olduğu kanısını yaratmaya,.....

Güdümlü füze gibisin ihraç melnur. Rüyalarında da görüyor musun beni?

Yahu vatandaş diyor ki: "İsteyen istediği şekilde ifade eder"
Sonra bana dönüyor: "Neden böyle ifade ediyorsun?"

Biri yazıyor: "Görüntüler var"
Diyorum: "Nerede?"
"Ara bulursun"

Biri diyor: "Irkçılara lanet olsun"
Ekliyor: "Kürt ırkı hak ettiği toprakları alacaktır, Kürt ırkı ev sahibidir"

Biri olayı ajite ediyor: "Kürtler olunca insanlar sessiz"
Kişinin mesajlarını inceliyorum, Karadenizdeki çocuklar için hiçbir şey yazmamış mesela.

Sonra üst perdeden konuşan ben oluyorum, aşağılayan ben oluyorum. El insaf.

Güdümlü füze gibisin ihraç melnur. Rüyalarında da görüyor musun beni?

Yahu vatandaş diyor ki: "İsteyen istediği şekilde ifade eder"
Sonra bana dönüyor: "Neden böyle ifade ediyorsun?"

Biri yazıyor: "Görüntüler var"
Diyorum: "Nerede?"
"Ara bulursun"

Biri diyor: "Irkçılara lanet olsun"
Ekliyor: "Kürt ırkı hak ettiği toprakları alacaktır, Kürt ırkı ev sahibidir"

Biri olayı ajite ediyor: "Kürtler olunca insanlar sessiz"
Kişinin mesajlarını inceliyorum, Karadenizdeki çocuklar için hiçbir şey yazmamış mesela.

Sonra üst perdeden konuşan ben oluyorum, aşağılayan ben oluyorum. El insaf.
Cevap yetiştireceğine yazılanlar hakkında biraz düşün belki anlarsın.

Yazıklar olsun, o 13 yaşındaki kız çocuğu kim bilir nasıl korktu, nasıl titredi, nasıl ağladı hüngür hüngür.. Annesinden babasından çekindi, belkide yüzlerine bakamadı.. Ah çocuğum ah diyeceğinize konuyu nerelere taşımızsınız.
Çocuk bu çocuk! Nefret, kin ve ırkçılık söylemlerinizi başka konuda halledin.
Kapansın bu konuda.

Kürt, Türk, Suriyeli fark etmez. Sizin sahip olduğunuz alana girip sizi rahatsız ettikleri anda karşınızdaki kim olursa olsun ona düşman kesilirsiniz. Yaşam standartları sizinkinden düşük olan kalabalıklarla alanlarınızı paylaşmayı istemezsiniz. Alginızda istilacı, kaba ve talepkr olarak kodlanmış “başkaları”nı püskürtme refleksleriniz hızla harekete geçer, bu konuda ve daha bir çok konuda olduğu gibi.

Mülkiyet ve mahremiyet kutsallarınız hemen devreye girer. Tecavüzcü ama şanlı şerefli askerinize laf gelmesi ağrınıza gider. Eviniz sizin evinizdir. İşiniz sizin işiniz. Ülkeniz sizin ülkeniz. Gelenekleriniz ve görenekleriniz sizin gelenek ve görenekleriniz.Çocuğunuzu kendinizin zannedecek kadar şuursuz olduğunuz... Karınızı gerçekten sizin, kocanızı gerçekten sizin sandığınız. Eviniz ne kadar sizin eviniz, aileniz ne kadar sizin aileniz, sorgulamadığınız, bir ülkeniz, bir devletiniz, bir inancınız var zannettiğiniz...

Yaşadığınız toprakların bir zamanlar başkalarının ülkesi olduğunu, o topraklarda daha önce nice devletin insanlar için değil kirli bir erk için kurulup kurulup yıkıldığını, inançların birbirlerinin içinden geçe geçe devamlı dönüştüğünü hiç düşünmediğiniz. Size ait şeylerden oluştuğunu sandığınız bir yanılgının ateşinde, mülkiyet ve mahremiyetlerle donatılmış kor bir hayatı atalarınızdan devralmanın şuursuzluğundan kurtulmak için bir şey yapmadığınız sürece.. Kuşların özgürce uçtuğu, bitkilerin kaygısızca tohum attığı, derelerin kadim yollarında engel tanımadan aktığı şu gezegende, kendi çizdiğiniz tehlikeli sınırların içinde birbirinize kötülükler yapa yapa.Ve bu kötülüklerin haklılığı ya da haksızlığı üzerine kafa yora yora, yaşamaya mahkûm olduğunuz şu hayatta, rezil ve kapezelik içinde yaşamaya devam edeceksiniz.

Türk milleti ile Kürt milletinin her anlamda rezil bir iliskisi vardır. Kimi yoldaşlık edeyim derken haydutluk ediyor, kimi düşmanlığından zerre kadsr geri adım atamıyor. Bak kardeşim, ben oldum deme, olmamışsın işte, bu yüzden o ezen ulus kibrini bir kenara bırak ve inat etme ibişlikte. Sende kurtul bu lanetten, bizde sizler gibi lanetliler ile lanetimize lanet eklemeyelim.

Bok çukuruna dönmüş o bilincini bırak birazcık olsun temizleyelim. Çünkü sen ağzını açtıkça tiksiniyoruz sadece.

tatava yapma lan.
sen ne biliyorsun burada kimin ne düşündüğünü?
sen (martoflore mu ne haltsa) o zamanki hallerinde de aynı halttın şimdi de.
işin gücün ırkçılık.
yabani'yi saymıyorum bile.
işiniz gücünüz "türk'e ve türk'e ait olana nasıl saldırırız"ın derdinde olduğunuz için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz.

konuda kim sahip çıkmış yapılana?
kim hak vermiş?
sosyal medya budalaları gibi illa buraya yazınca mı ses çıkartmış oluyoruz?
belki insanlar daha reel bir pozisyonda tepkisini dile getiriyor?

sabahtan beri tencere kapak ikisi bir bik bikk bikkkkkkkk

Böyle bir konuda nasıl tartışma çıkarıyorsunuz hayret ediyorum. Çocuklara, kadınlara, hayvanlara yapılan zulümlerin hepsinin karşısındayız. Rabia kız ile bu konu ne alaka ya hu acı mı yaristiriyorsunuz? Şaka gibi.

Böyle bir konuda nasıl tartışma çıkarıyorsunuz hayret ediyorum. Çocuklara, kadınlara, hayvanlara yapılan zulümlerin hepsinin karşısındayız. Rabia kız ile bu konu ne alaka ya hu acı mı yaristiriyorsunuz? Şaka gibi.
Karşılaşma yapmıyoruz hiç bi haber kanalı vermiyor

Geri