İnternete var bak görürsün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnternete var bak görürsün
Her yorumunuzda birilerini aşağılama ibareleri var neden acaba ?
Sizin için "düşünmeye yeni başlamış" gibi bir yorumum olmuştu. Onun rövanşı için bu konuyu mu tercih ettiniz?
Kullandığım ifadeler; ırkçı, ağlak (sık sık ağlayan), fanatik. Aşağılama nerede?
Velev ki öyle, her yorumumda birilerini aşağılamam söz konusu, nedeni sizce ne?
Bende nedeni size soruyorum ? Kim olarak ne olarak hangi vasıfla bunu merak ediyorum cidden ? Aynı fikir ve düşünce de olmak zorunda değiliz bu konuda hem fikirim ama insanlar düşüncelerini dile getirirken neden alaycı bir tavır ve söylem neye dayanarak ?
Alıntıladığınız mesajda kimseye yönelik bir aşağılama olduğunu düşünmüyorum. Halihazırda bunu ifade ettim. Velev ki ifadesi varsayım ifade eder. Öyle olduğunu kabul edersek, nedenine dair bir fikriniz olup olmadığını merak ettim.
Velev ki öyle ve nedenini biliyorum. İfade ettiğiniz sağlıksız davranış biçiminin kök nedenlerini kamuya açmam mantıklı olur mu?
Irkçılığı kınayan ırkçılar, durumu ajite etmeye çalışan ağlaklar, yanlışa yanlış diyemeyen fanatikler... cümlenizin giriş kısmı buve ben birçok yorumunuzda denk geldim buna sürekli üst perdeden bir atıfta bulunarak yapılan yorumlar, nedenini ciddi anlamda merak ettim?
Burası bir sosyal paylaşım platformu insanlar düşündüklerini istediği şekilde dile getirebilir bunu yargılamak ve sorgusunu yapmak size düşmez diye düşünüyorum sizin farklı düşünceniz varsa yazar geçerseniz yapılan yorumlara bu şekilde bir alaycı tavırla mention yaparak değil. Az önce üzerimden verdiğiniz örnekteki gibi ben unutmuştum ama hatırlatmış oldunuz birçok konuda bu tarz tutumlarınız bir hayli mevcut merakım sadece bunu neye dayanarak yaptığınızdı ama görüyorum ki sağlıklı bir iletişim kuramıcaz ve konudan da uzaklaşıcaz o nedenle keyifli forumlar.
Prodomates gene başlamış üst perdeden yazmaya, her konuya sadece o hakim olduğu kanısını yaratmaya,.....
Cevap yetiştireceğine yazılanlar hakkında biraz düşün belki anlarsın.Güdümlü füze gibisin ihraç melnur. Rüyalarında da görüyor musun beni?
Yahu vatandaş diyor ki: "İsteyen istediği şekilde ifade eder"
Sonra bana dönüyor: "Neden böyle ifade ediyorsun?"
Biri yazıyor: "Görüntüler var"
Diyorum: "Nerede?"
"Ara bulursun"
Biri diyor: "Irkçılara lanet olsun"
Ekliyor: "Kürt ırkı hak ettiği toprakları alacaktır, Kürt ırkı ev sahibidir"
Biri olayı ajite ediyor: "Kürtler olunca insanlar sessiz"
Kişinin mesajlarını inceliyorum, Karadenizdeki çocuklar için hiçbir şey yazmamış mesela.
Sonra üst perdeden konuşan ben oluyorum, aşağılayan ben oluyorum. El insaf.
Karşılaşma yapmıyoruz hiç bi haber kanalı vermiyorBöyle bir konuda nasıl tartışma çıkarıyorsunuz hayret ediyorum. Çocuklara, kadınlara, hayvanlara yapılan zulümlerin hepsinin karşısındayız. Rabia kız ile bu konu ne alaka ya hu acı mı yaristiriyorsunuz? Şaka gibi.