Şırnak’ta olaya herkes sus pus.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
13 yaşındaki kıza tecavüz etmeye kalkaşan A.A isimli uzman çavuş kızın çığlıkları ardından halk tarafından yakalandı mahkemeye çıkartıldı mahkeme “aşırı alkolüydü” diye geçiştirdi zaten tv kanalları hiç göstermiyor kedi köpek Rabia için ağlayanlarda umrunda bile değil zaten.

yahu bu hayvanlar size ne etti? Hini niridi hiyvinlik için iğliyinlir. Ay yether, bi bitmediniz off. Konuya adapte olamadım. 5 dk çıkıp, sakinleşip geleyim.

Halk tarafından bi şu yegenci amcalar yakalanamıyor doguda. İşini görüyor kızın babasından onayı da alıyor ohh miss.
Yeter ki kan davası olmasın. :)

Halk tarafından bi şu yegenci amcalar yakalanamıyor doguda. İşini görüyor kızın babasından onayı da alıyor ohh miss.
Yeter ki kan davası olmasın. :)
Ne alaka bi o kadarda saçma yeğenci amcalar ne sen doğuyu playboy malikanesi mi zannettin cehalete bak

Dün insanların yatak odalarına girip şu rezilliklere "madalya" verirseniz bugün 10 veya 13 yaşlarında bir kız çocuğuna bir uzman çavuş tarafından uygulanan cinsel istismara "alkollüymüş" diye "taşkınlık yapmış" diye açıklama(?) yaparlar.

Çocukları bile ayırıyorsunuz çocukları bile.Saf bir kötülükten başka bir şey olarak tanımlanamaz bir siyasettir bu.
Ayrıxa @Yabani mevzunun vahametini bir başka vahşetle "hayvanlara karşı işlenen suçlarla" kıyaslama yaparak gölgeleme arkadaşım...

FB_IMG_1594887170475.jpgFB_IMG_1594887177508.jpg

Kardeş biz hiç bi canlı ayrımı yapmıyoruz demek istediğim vicdanla alakalı üzüntülerde bile ayrımcılık var bak yukardaki şahıs ne yazmış

Cinsel istismar heryerde aynı istismar bunun dili dini ırkı yaşı yok bu tür olaylardan niye provake yorumlar yaparak tepki çekmeye çalışıyorsunuz ki ? Yapılan en iğrenç şey ve gereken ceza neyse çeker umarım.

Ne alaka bi o kadarda saçma yeğenci amcalar ne sen doğuyu playboy malikanesi mi zannettin cehalete bak
Aşiretler tarafından genelde okula gönderilmeyen veya yaşlı amcalara gelin verilen çocuk yaştaki kızları düşününce playboy malikanesi gelmiyor aklıma. Senin geliyorsa ne ala. Cehalet kelimesini ağzına almadan önce kafandaki despota çare ara.

Aşiretler tarafından genelde okula gönderilmeyen veya yaşlı amcalara gelin verilen çocuk yaştaki kızları düşününce playboy malikanesi gelmiyor aklıma. Senin geliyorsa ne ala. Cehalet kelimesini ağzına almadan önce kafandaki despota çare ara.
[/QUOTE

Şehirde 40 yaş küçük sevgili yaptın mı ne oluyor umaycık bunun doğuyla Alakası yok Türkiye’nin her yerinde çocuk evlilik var hatta diyorlar ki İslami usüllere göre tecavüzcüsüyle evlendirilsin verdiğin örnekler sadece bir kesime göre dizayn edilmiş düşüncelerini kendine sakla

Sevgili @Umay olayın içeriğine dönük gerçekten bir tepkin var mı? yani "yetişkin bir erkeğin, bir sebiye karşı" cinsel istismarda bulunmasına dönük? Yoksa tamamen feodal zihniyetin ürünü olan ve onaylamadığımız meseleler üzerinden yorum yapmaya devam mı edeceksin?

@Yabani
Türkiye'nin her yerinde tek tük fakat doğuda sık sık aradaki fark bu zaten. Biraz hafızanı yokla, akrabalarını düşün, muhakkak çok defa şahit olmussundur. İslami konulara girmek istemiyorum, bir imam bul ve ona dert yan.

Sevgili @Umay olayın içeriğine dönük gerçekten bir tepkin var mı? yani "yetişkin bir erkeğin, bir sebiye karşı" cinsel istismarda bulunmasına dönük? Yoksa tamamen feodal zihniyetin ürünü olan ve onaylamadığımız meseleler üzerinden yorum yapmaya devam mı edeceksin?
Karga sen başka yöne gak de. Ne yazıp çizeceğimi sana danışacak değilim.

@Umay hakkatten çok cahilsin bir kaç tane böyle olaylar gördün diye herkesi öyle sandın ben doğulu değilim Konyalıyım bizim aşirette ben böyle birşey görmedim sapkınlığın ırkı dini dili olmaz onu biliyoruz lakin senin kafana birşey girmiyor bir kaç sene önce Yozgat’ta yanılmıyorsam bayramda üç çocuğu tecavüz edip öldüren biri vardı ve her zamanda böyle olaylar eksik olmuyor bölgeye göre ayrım mı yapacağız evet doğuda küçük kızları ağalara zenginlere veriyorlar diğer yerler onlardan eksiği mi var senin diğer olaylardan haberin yok galiba 12,13 yaşındaki kızlar evlendiriliyor daha büyük ihtimal nenen filanda erken yaşta evlenmiştir

Bre lahana ne zırvalıyorsun o zaman, aşiret aşiret diye.
Hayatımı mesleğim olan öğretmek üzerine kazanıyorum, görüyorum ki okuduğunu anlamak konusunda zaafın söz konusu. Senin gibilere mesleğim itibariyle idmanlıyım. Tekrar edeyim; yazdıklarımı, çizdiklerimi bir salatalığın onayına sunmuyorum. O bakımdan gaganı başka yöne doğru aç.

Ensest ilişki, çocuk istismarı, tecavüz, çocuk gelin vakalarının çoğunluğunun eğitimsiz ailelerde ve yurdumuzun doğusunda daha çok meydana geldiğine dair itiraz mı edildi yoksa?

valla idam idam diye g.tünü yırtanlardan şimdi çıt ses yok. söz konusu Kürt çocukları olunca medya dahi sesini çıkarmıyor. Nasıl bir vicdan var bu insanlarda anlamıyorum.

Ensest ilişki, çocuk istismarı, tecavüz, çocuk gelin vakalarının çoğunluğunun eğitimsiz ailelerde ve yurdumuzun doğusunda daha çok meydana geldiğine dair itiraz mı edildi yoksa?
Yurdun geri kalan kısmı çok mu bilgili ? :)
Aslında doğuyu öyle gösteriyorlar tvden öğrendikleriniz bunlar hele bi içanadolu kesimlere inin neler dönüyor neler eğitimi bilmem ama maddi gücü olanlar insanların zaafından yararlanıyorlar

Geri