Sıradan günlük

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yaz bir bos daha

Allah utandirmasin bir ise daha giristik.

Neyse sonucta bos isler.

Devrileyim.

Arkadas 2009 yilindan beri ticarer icindeyim. Son 2 yildir aktif ticaret icindeyim.

Durust ve anlayisli insanim. Ticarette ayipli mali hicbir zaman saklamadim.her eksigini gedigini belirttim.

Yillardir itle kopekle muhattab oluyorum bunlara etvallah da.

Son yazilan koydu. Neymis herkes benden sikayetciymis hep sorunlu mal satiyor musum ki bunu diyenle hic ticaretim olmadi.

Gece gece moralimi bozdu.

Yalniz dilerim ki bunu diyenle ticaret yasiyim insallah denk gelir benden birsey almak icin ve lutfen denk gelsin.

Bunuda buraya yazayim. Belki ileride alintim olur.

Evet yine boş devam.

yarın kütanyadayım. boş bir kütahya günü.

Sonrasında eskişehirde devam.

Bakiyorum etrafimdakiler kurnazliklarini hesaplarini gorunce (: hem guluyorum hemde istikrarlarina hayranim.

Neyse hayrlisi olsun.

Boslara devam.

Yalniz gensler. Hayatinizi devam ettireceginiz kisiyi mantikli secin sevginizle secmeyin.

Sizin ile ayni paralel dusuncelere sahip olmasina dikkat edin. Bu hayatinizda vereceginiz belkide en onemli kararlardam biri.

Ve unutmayin zit biri basta ilgi cekebilir. Zit kutuplar birbirini ceker derler.

Ama siz miknatis degilsiniz o kutuplar zamanla birbirini itmesin.

Bughn hayatimjn en kisa sporunu yaptim.

Hazirlandim spor salonuna gittim kosu bandina ciktim 2.5 dakika yurudum ve tekrar hazirlandim salondan ciktim.

Neden mi 2. Dakikadan itibaren beynime bir agri saplandi gecmedi bekledim nafile. En iyisi dedim bugun yapmamak.

Yalniz yaslandigimi bu kez gercekten anladim.

Ve hala gecmedi agri cok hafif var

Hayatım boyunca 2 filmde ağladım.

1. si babam ve oğlum

2. si babam ve oğlum.

ve hayatım boyunca 2 kez izledim.

nasıl bir film be kardeşim içimize işliyor.

Vaybe gensler. Biz bunca zaman hesap makinasiyla foto cekmisiz .d

Toprak ile ugrasin gensler. Huzur verir.

Geri