Sıradan günlük

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Yok yahu gercekten.

Sinirlenmiyim diyorum cabaliyorum ugrasiyorum olmiyor.

Ya bi sus 2 dk.

Hayvanlar insanlardan daha anlayisli

Bugun brnim icin cok kotu birgun ama herseyde bir hayr vardir diyoruz.

küçük mahlukat beni yemeye doyamadı. :T:

Gensler size behendigim bir kopya hikaye annatayim.

Zamanin birinde zengin bir ailenin bir kis cocugu dunyaya gelmis. Fakat cocuk malesefki takdiri ilahi elleri olmadan dogmus. Aile ne yaptiysa ne kadar doktora hastaneye tanindik unlu kim varsa goturmusler fakat bir hal varesi yokmus malesef.

Durumu kabul edip hayatlarina devam etmialer. Zaman gecmis kis cocugu buyumus ama o kadar guzelmis ki bakmaya doyulmaz guzellige gelmis fakat icine kapanik birisi olmus. Elleri olmayan bir kis ne kadar guzel olabilir ki diye dusunuyormus hep.

Okulunda bir cocuk bu kisa asik olmus ama bir turlu cesaret edip soyleyemiyormus. Birgun cesaretini toplamis ve kisa acilmis. Kis sasirmis ve inanmamis cunku kisin bu tur seylere de inanci yokmus. Kendini yarim olarak gordugu icin cocugun sevgisinin gercek olmadigini sadece bir heves olabilecegini dusunmus. Fakat cocuk gercekten sevmekteymis.

Zaman gecmis cocugun kisa olan hisleri daha da kuvvetlenmis ve kis da bunu farketmeye baslamis akabinde inanmaya baslamis ve sonunda kis onu gercekten kalben sevdigine inanmis ve sevgili olmuslar.

İkiside cok mitlu imis evlenmeye karar vermisler fakat cocugun durumu iyi degilmis. Kis babasina durumu anlatmis babasi karsi cikmis. Cocugun paralari icin onunla evlenecegini bu tarz seylere inanmamasi gerektigini soylemis ama kizin yogun israri sonucu babasi cocukla tanismayi kabul etmis.

Cocuk babasi ile tanismaya geldiginde babasi kizina soyledigi seyleri cocugun da yuzune soylemis cok uzulmus cok kirilmis ama vazgecmemis ve vazgecmeyecegini soylemis.

Ve zaman biraz daha ilerlemis fakat gercekten kizi onunla mutlu ve cocuk ise paragoz birisi olmadigini anlamis babasi da inanmis. Evlenmelerine musade etmis.

Sevgileri evlenerek kat ve kat artmis cok mutlu olmuslar cok huzurlu olmuslar.

Ve bir gun kizin bileklerinin dibinden bir kemik cikmaya baslamis. Buyuk bir korku icinde doktora gitmisler. Yapilan testler sonucu bir sonuca varilamamis fakat kontrol altinda tutulmasi gerektigi soylenmis. Gunler haftalar aylar gectikce bu kemik uzamis ve ele donusmeye baslamis. Doktorlar gorulenin karsisinda hayrete dusmusler tibben bunun imkansiz olacagini olsa dahi milyarda 1 olacagini dile getirmisler.

Zaman gecmis ve kizin elleri yavas yavas olusmus. Cocuk bu durum karsisinda mutlulugu tarif edilemezken kizin da kendine olan guveni yukselmis ve yarimim hissi artik bitmis.

Zaman gecmis yillar gecmis ve kis cocuktan bosanmayi istemis. Cocuk duydugunda yikilmis bir dag artigi bir tufan sonrasi perisanligi yasamis ve nedenini sormus. Kizin ceevabi onun maddi acidan ve guzellik acisindan es deger olmadigini elleri yokken kimsenin onu istemeyecegini fakat artik ellerinin oldugunu bu yuzden kendisinin guzelligine es bir yakisikli olmadigini acikca soylemis.

Cocuk itiraz etmeksizin ona olan sevgisi onun mutlulugunu istedigi icin fakat yikilmis bir sekilde bu durumu kabullenmis ve bir sarki yazmaya karar vermis.

Kiza demis ki sana oyle bir sarki yazicam ki benimle birlikte tum dunya bu sarkiyi unutmayacak demis ve her dinlediginde hatirla bizi demis.

Sarki mi? Ekliyorum gensler dinleyin.

https://youtu.be/zUh49oO9wm8

Yok arkadas gercekten bu kadar ince dusunmek yipratiyor.

Mutluyken herkes iyi olur gensler.

Adam kavgada belli olur.

Hayatta gariptir. İnsanin yasam cevreside hayatinin kalitesini belirler gensler.

Deve kusuna uc bakalim demisler
Ama ben deveyim demis

O zaman kos bakalim demisler
Ama ben kusum demis.

İsine geldigi gibi yani.

Hani herkes demiyelim ama

Bu tarzlarda var malesef ki.

Evet genşler. Hayatımda ilk kez motorsiklet sahibi oldum.

Benki arabaya bindiğinde neresinden ne ses geldiğini nasıl kondisyonda olduğunu 2 turda anlayabilirken, motorsikletin icadından sanki yeni haberim varmış gibi hiçbirşeyi anlamamaya çok şaşırdım ve garipsedim.

Genşliğimde bindiğimiz motorlarla hiç alakası kalmamış artık.

Neyse asıl mevzu şu. Son 1 aydır motor alma konusu artık düşünceden bir üst seviye, niyete dönüştüğü için ve kullanmayı nedense bu sıralar aşırı istediğim için almaya karar verdim. ama fakat lakin istediğim bir motor almadım. İstediğimden daha kalitelisini aldım yalnız mutsuzum.

Çünkü ehliyetim yok. :T: Motorcu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım sadece ticari amaç güttüğüm için aldım. Hatta bi kere oturdum koltuğunua :(

Pişman mıyım bilmiyorum ama var sanki biraz pişmanlık. Ben pek hayal kurmam ama çok kısa küçük hayal kurmuştum istediğim motoru alıp gezerim diye. Peki ya şimdi ? Sadece karşısında sigara içiyorum. :T:

Neyse zaten aldıktan sonra (elim yatkın olduğu için) kafa granajını söktüm bi ayarsızlık vardı onunla uğraştım saatlerce.

umuyorum ki ticari düşüncem boşa çıkmaz ve karlı bir şekilde satarım (: yoksa boşuna almış olucam. Gerçi sezonda kapanıyor havalardan dolayı satmak da zorlaşıcak ama bilmiyorum.

hayrlısı hani bu mevzu canımı sıktı inceden buraya boşaltayım.

Biraz zaman geçtikten sonra bakarsın okurum ve 'vay be' derim. Ne günlerdi.

Hadi selametle.

bazi seylerin bitmesi gerekli gercekten fakat bittiginde gordugum seyler kendime iyiki bitirmisim dedirttiriyor.

yalnız tabi herkesin dogrusu yanlisi kendine o beni ilgilendirmez ama neysse (:

bunu gectikten sonra bugun motor aldim yine sattigimin aynisindan. Buyuk motora gececektim mantikli bir is yapip kucukten devam ediyorum.

Allah utandirmasin.

hadi selametle.

yarabbi ne guzel caliyor.

[YOUTUBE]S1o966gfmSU[/YOUTUBE]

Nevvveeet arkadaslar.

Buraya bir virgul koyarim.

Kisa bir sureligine aranizdan ayrilicam.

Bilerek bilmeyerek kirdigim uzdugum varsa kusuruma bakmasin. Benden yana hak hukuk hepsi helal.

Kendinize iyi davranin gensler. (:

Nevvveeet arkadaslar.

Bilerek bilmeyerek kirdigim uzdugum varsa kusuruma bakmasin. Benden yana hak hukuk hepsi helal.

Olamaz, umarım tekrar arayı uzatmadan dönersiniz. :hello:

Nevvveeet arkadaslar.

Allaha emanet olun bay class

Ve dondum.

Kalinan yerden devam

Ne o gidip gelmeler öyle ..
Senin atarın kime ?:bekle

Atar değilse , Evlendin mi ? Doğru söyle bak :P

Geri