Yabani
Elmas Üye
Konudan alakasız hademeye hiç aşık olmuş biri yokKonu başlığı öğretmen, hademe ne alaka demezler mi ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konudan alakasız hademeye hiç aşık olmuş biri yokKonu başlığı öğretmen, hademe ne alaka demezler mi ;d
Bazen kısa cevaplarda çok şey anlatır ama , israf haram haram ;d
Dedim ya ingilizce öğretmenim ;dözel şeyler güzel anlatılmalı………
Sen hiç aşık oldun mu hı Kim???![]()
benim için mesaj burada bitti....ben boğa burcu olduğum için .
ben boğa burcu olduğum için bana aşık olan stajyer matematikçiden bahsetmeyeyim mi yani? önceki sene üst sınıfımda olan çocuk benim sonraki sene yine oraya geleceğimi öğrenince üniversiteyi kazanıp stajyer matematikçi olarak girdi dershaneme…. adı durmuş’tu ama pek durmadı :/ (elendim korkunç espri)benim için mesaj burada bitti....
A aaBen ingilizceciydim ;d
acaba bu şakaları yapmadığım için mi benim iş olmuyor...adı durmuş’tu ama pek durmadı :/ (elendim korkunç espri)
sen direkt terazisin diye olmuyor ama istersen şakasızlıktan diyelim, kalbin kırılmasın…acaba bu şakaları yapmadığım için mi benim iş olmuyor...
Çünkü fen bilgisi öğretmenimle evliydi, onun yüzünden fen dersini hiç sevmedim ;dA aa
hiç farketmemişim
demek ki bu kadar kisa ve basitmiş senin teacherina aşkın![]()
çok adisin. adhasldkassen direkt terazisin diye olmuyor ama istersen şakasızlıktan diyelim, kalbin kırılmasın…
NeüüyyÇünkü fen bilgisi öğretmenimle evliydi, onun yüzünden fen dersini hiç sevmedim ;d
biz seninle aynı sınıfta olsak ben seninle daha çok uğraşırdım. sonra sen sinirlenir bana silgi, kalem falan atıp şöyle derdin...o zamanlara geri donsek, size gulen ve sizinle dalga gecen kisi ben olurdum herhalde. show niyetine izlerdim halinizi valla
bu nasil bir hayal dunyasi ALLAH ASKINA. okurken yuzumdeki ifadeyi gorecektin tovbe est HAHAHbiz seninle aynı sınıfta olsak ben seninle daha çok uğraşırdım. sonra sen sinirlenir bana silgi, kalem falan atıp şöyle derdin...
" Ula, ula, ula, ula! Sen bir kalori bile etmeyusun Ula, ula, ula, ula! Bu alemin light erkeğusun"
Yere bakan yürek yakan pleske bak seeen :-)ben edebiyatçıya aşıktım. divan edebiyatından az şiir okumadık.