Sınıf öğretmenine aşık olmak.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ben ünide aşık oldum :)
ama böyle hayranlık gibi
Çok zeki ve çalışkan, farklı biri

bu konuda hatirladigim bisi varsa, o da herkesin, butuuun kizlarin meester martijn'a yanik olmasiydi. bir de uni zamanlari adini unuttugum bir ogretmen vardi. kizlar neler neler yapiyordu ula :d komikti, manyaklikti. cok aptal gorunuyordular. eh, ASK :d

bu konuda hatirladigim bisi varsa, o da herkesin, butuuun kizlarin meester martijn'a yanik olmasiydi. bir de uni zamanlari adini unuttugum bir ogretmen vardi. kizlar neler neler yapiyordu ula :d komikti, manyaklikti. cok aptal gorunuyordular. eh, ASK :d
biz bütün kızları değil seni merak ediyoruz. sen aşık oldun mu ula ? (ula'yı doğru yerde kullanmışımdır umarım)

Geometri öğretmenim vardı genç yakışıklı Malatyalı
Sayesinde geometriyi çok sevmiştim
O da bana yanık mıydı ne
İyi davranıyordu ilgiliydi skfjks
Bir gün pikniğine gittik sınıfça
Toplu fotoğraf çektireceğiz
Geocuğumda var Oğuzhan hoca
Kizlar hemen bi seslendi bana sen şuraya geç filan
Ben utanıyorum o utanıyor
Sonunda gülümsedik ve pozumuzu verdik beraber fotoğrafımız da var skfjskdjk
Geçen yıl metro durağında karşılaştık görünce heyecanlandı kekeledi ve ilk sorduğu soru evlendin mi oldu, yok dedim hocam kariyer yapıyorum……..
O da geç evlenmiş çocuğu yokmuş gülümsedi ve arkadaşları gelince gözden kayboldu
ah sAd love story skfjks

Bu kız üyelerin aşk hikayeleri niye birbirine benziyor.biri matematikçiye aşık olmuş diğeri geometreciye,hademeye aşık olan yok..

bunu forumda anlatmıştım herhalde dershanedeki coğrafya öğretmenime olan aşkımı… ertesi sene ben başka dershaneye gittiğimde bir gün sınıfa aşık olduğum coğrafya öğretmenim girmişti, nasıl heyecanlanmıştım o da bana aşık arkamdan gelmiş diye. dershanemiz öyle herkesin geleceği, ilk akla gelen bi dershane değildi çünkü oyş. ne tatlı adamdı sjsjs. lisede de matematik öğretmenimize vurulduk, inanılmaz verimliydi. lise 1’de sınıfı zar zor geçen ben lise 2’de aşık olmamla bir parabol fonksiyon türev integral perisine dönüşmüştüm… o matematik öğretmeni de gittiğim dershanenin sabibiydi ve dershanelerimizi sorarken birbirimize vurulduğumuza inanıyordum sjsj. tarihteki ilk influencer bendim :/ bütün okulu o dershaneye taşımıştım nerdeyse… aşık olunca böyleyimdir.

*sınıf öğretmenlerim hep kadın olunca ben de branşa yöneldim napalım*

Geometri öğretmenim vardı genç yakışıklı Malatyalı
Sayesinde geometriyi çok sevmiştim
O da bana yanık mıydı ne
İyi davranıyordu ilgiliydi skfjks
Bir gün pikniğine gittik sınıfça
Toplu fotoğraf çektireceğiz
Geocuğumda var Oğuzhan hoca
Kizlar hemen bi seslendi bana sen şuraya geç filan
Ben utanıyorum o utanıyor
Sonunda gülümsedik ve pozumuzu verdik beraber fotoğrafımız da var skfjskdjk
Geçen yıl metro durağında karşılaştık görünce heyecanlandı kekeledi ve ilk sorduğu soru evlendin mi oldu, yok dedim hocam kariyer yapıyorum……..
O da geç evlenmiş çocuğu yokmuş gülümsedi ve arkadaşları gelince gözden kayboldu
ah sAd love story skfjks
Buna geometri diye cevap versen yeterli olacaktı hesnacığım;d

bunu forumda anlatmıştım herhalde dershanedeki coğrafya öğretmenime olan aşkımı… ertesi sene ben başka dershaneye gittiğimde bir gün sınıfa aşık olduğum coğrafya öğretmenim girmişti, nasıl heyecanlanmıştım o da bana aşık arkamdan gelmiş diye. dershanemiz öyle herkesin geleceği, ilk akla gelen bi dershane değildi çünkü oyş. ne tatlı adamdı sjsjs. lisede de matematik öğretmenimize vurulduk, inanılmaz verimliydi. lise 1’de sınıfı zar zor geçen ben lise 2’de aşık olmamla bir türev integral perisine dönüşmüştüm… o matematik öğretmeni de gittiğim dershanenin sabibiydi ve dershanelerimizi sorarken birbirimize vurulduğumuza inanıyordum sjsj. tarihteki ilk influencer bendim :/ bütün okulu o dershaneye taşımıştım nerdeyse… aşık olunca böyleyimdir.
Coğrafya da yeterli melö ;d

Geri