Sınıf öğretmenine aşık olmak.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ben boğa burcu olduğum için dershanedeki kantinciye aşık olmuştum… her sabah ıhlamurumu eksik etmezdi, aşk demeyelim de minik cilveler diyelim. insan böyle anlatınca da devlette bedavaya okurken aşık olmayıp hep para verdiğim yerlerde olmuşum diye hüzünleniyor… çılgın dershane değildik ama şükür.

benim için mesaj burada bitti....
ben boğa burcu olduğum için bana aşık olan stajyer matematikçiden bahsetmeyeyim mi yani? önceki sene üst sınıfımda olan çocuk benim sonraki sene yine oraya geleceğimi öğrenince üniversiteyi kazanıp stajyer matematikçi olarak girdi dershaneme…. adı durmuş’tu ama pek durmadı :/ (elendim korkunç espri)

o zamanlara geri donsek, size gulen ve sizinle dalga gecen kisi ben olurdum herhalde. show niyetine izlerdim halinizi valla

'Oğlunuz yüzünden ses tellerim kısıldı,Murat isminden nefret ettim' (ilkokul 2.öğretmen)

'Oğlunuz yüzünden acile kaldırıldım' (ortaokul)

Öğretmenlerimle ilişkilerim iç açıcı olmadı genelde.
Meltem öğretmenimin yeri ayrı tabi.
Okumayı söktüğüm halde sırf beni yanına oturtup çalıştırsın diye sökmemiş gibi yapardım hep.
Bir de Berna ve Özlem hoca var ki(liseden ve orta okuldan) şu an hayata bakış açımda ve üniv. başarımda etkileri çok büyük.
Ara ara ziyaret ederim,telefonum her an onlara açık.

o zamanlara geri donsek, size gulen ve sizinle dalga gecen kisi ben olurdum herhalde. show niyetine izlerdim halinizi valla
biz seninle aynı sınıfta olsak ben seninle daha çok uğraşırdım. sonra sen sinirlenir bana silgi, kalem falan atıp şöyle derdin...
" Ula, ula, ula, ula! Sen bir kalori bile etmeyusun Ula, ula, ula, ula! Bu alemin light erkeğusun"

biz seninle aynı sınıfta olsak ben seninle daha çok uğraşırdım. sonra sen sinirlenir bana silgi, kalem falan atıp şöyle derdin...
" Ula, ula, ula, ula! Sen bir kalori bile etmeyusun Ula, ula, ula, ula! Bu alemin light erkeğusun"
bu nasil bir hayal dunyasi ALLAH ASKINA. okurken yuzumdeki ifadeyi gorecektin tovbe est HAHAH

milf sevmediğimi daha önce söylemiştim.
liseli yaşıtlarıma aşık olnak daha cezbediciydi. bildihan vardı bir kaç sene önce gördüm 1.80 üstü boyu vardır kesin

Geri