Sinan Oğan'ın Erdoğan'ı desteklediğini açıklaması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kendisi de seküler takılıyordu zaten. Yoksa o da MHP geleneğinden gelen biri. Bu konunun uzmanı olarak en çok takip ettiğim kişi Fatih Yaşlı. Türkiye sağı üzerine makaleler/kitaplar yazıyor. Fırsat buldukça okuyorum da. Az sonra tele1 e çıkacak. Öneririm.
La ne geleneği. MHP amerigan eliyle komünist tehdite garşı CIA eliyle kurulmuş parti. Yoksa ne alakası var Türkçü adamın Arap yanında. At biner kımız içer Türkçü adam. Pagandır. Eyvallahı olmaz emevi soyuna

Şuradan iki saat arabayla git dedeagac'a. Gündüz yatıyor gece kalkıp yiyip icip eve gidip yatıyo. Çalışan falan da yok. Tamam öyle duble yolları yok ama adamların mutlular. samotraki adası karşı kıyısında mayıstan eylüle kadar denize girip gayiş gibi yanıyolar. Dünya umuru değil adamın kim başkan olmuş kim muhtar.

Biz rejim mücadelesi veriyoruz.
Dünyanın zekası bir araya gelip taş gibi icraat planı yapıp açıklasa tsaaaa yürü git dersin kovarsin. Terörist dersin saroscu dersin. Bizim derdimiz kimin bizim için çalışacağı ülkeye fayda vereceği değil ki. 100 yılık Cumhuriyet kininiz var ve karşısında duran adama tirnaklarinizla sariliyorsunuz. Ölmüşsün kalmışsın dert değil. İşte bu yüzden yok Sinan ora geçmiş yok gelecek partisi bura gelmiş hep bahane.

Az dürüst olun la artık.

Son düzenleme:
fatih erbakan'ın açıklamaları ortadayken, hüdapar'ın zihniyeti belliyken yok canım tabii olmaz.
bkz: iran kadınları. ne bekliyorlardı, ne buldular.

Biz de aynısını yapıyoruz. CHP iktidarında dolar 50 lira olsa ne güzel işte güçtü TL ticarete engel der savunurum. Yolsuzluk olsa yalan derim. Kaset çıksa montaj derim.

Çünkü bunu bir kere yapmadım. 2002 de "lan bu adam da müslüman bi adam. Bu vatanın evladı. Bak ülke çıkmaza girmiş gelsin bi de bu hizmet etsin bakalım " dedim.

Allah varsa belamı versin.

Kimse kimseye silah zoruyla oy kullandirtmiyor
Sizin gördüklerinizi herkes görüyor
Herkes kendine yakın olan görüşe oy veriyor
Karşıdaki aday da aday olsa

Ben bu birlik olmalara da anlam veremedim ki nerede çok particilik nerede her partinin kendi adayı

sinan-ogan-cumhurbaskani-erdogani-neden-destekledigini-madde-madde-a_b8671682.jpg

Al iste. Adam yukarda afiş yapmış. Solda yazdıklarının yalan veya iftira olduğunu bilmiyor mu. Biliyor.
Habur da senin TC kaldırma da senin fetöyle aynı yatakta yatan da sensin. Erdoğanin eyalet güzemesini de bilirsin. İmralı'ya yaptırabilirsiniz ince yolu da.

Ama gelir bana iftira atar. Ne diyim ben buna beyefendiye? Yok bu dilde karşılık.

Son düzenleme:
La ne geleneği. MHP amerigan eliyle komünist tehdite garşı CIA eliyle kurulmuş parti. Yoksa ne alakası var Türkçü adamın Arap yanında. At biner kımız içer Türkçü adam. Pagandır. Eyvallahı olmaz emevi soyuna
Kuruluş misyonuna dair itirazım yok. Doğru. 80 öncesi komünizme karşı paramiliter bir yapı olarak kuruldu. Ama partileşirken üzerine oturduğu siyasal söylemler islamcı ve milliyetçi söylemlerdi. Gelenekten kastım o. Bahsettiğin anlamda Türkçülüğü CKMP kongresi öncesi tekme tokat döverek salondan attı Türkeş. :d

Hüdapar ile görüştünüz, olmadı, kaka dediniz.
Sinan Oğan ile görüştünüz, olmadı, kaka dediniz.
Olsaydı, Hüdapar'da, Sinan Oğan'da kral olurlardı.
Ezikler sizi.

Sinan kim ki gelip bana şart kosuyo dedikten 24 saat geçmeden sinanci olan adam ezik kelimesini kullanmasın.

Ümit Özdağ kemal i destekleyeceğini açıkladı herhangi bir karalama laf atma var mı yok bizim farkımız bu bakalım HDP ne yapacak bu durumda burada yanan HDP oldu tek kullanımlık ürün muamelesi görüyor her zaman

Hudaparin yuzdeligi ortada hdpnin ki ortada. Kimin daha cok aldigina bi bakin. Kimi kime savunuyosunuz abi ya

Geri