Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben Özdağ’ın cumhur ittifakını destekleyeceğini sanmıyorum. Belki şahsi menfaati açısından önemli teklifler alabilir ama cumhur ittifakını desteklemesi durumunda siyasi geleceği biter. Ama tabiki bazı düşüncelerim ışığında oluşturduğum bir tahmin benimkisi. Yanılabilirim de.
Kabahat Hatem de bunlara laf anlatmaya çalışıyor onu da geçtim zaten gidip Kemal e oy atacak daha niye atışıyolar anlam veremiyorumBütün forum bir olup Hatem'e laf anlatmaya çalışıyor. Çok ilginç bu genelde iba'nın başına gelirdi.
sen destekleme hatemi.Kabahat Hatem de bunlara laf anlatmaya çalışıyor onu da geçtim zaten gidip Kemal e oy atacak daha niye atışıyolar anlam veremiyorum
Hatem Kemal'i sevmiyü. Yani seviyü de gazanamaz diyüdü. Ama o olmasın şu aday olsun dediği de yohtu.Kabahat Hatem de bunlara laf anlatmaya çalışıyor onu da geçtim zaten gidip Kemal e oy atacak daha niye atışıyolar anlam veremiyorum
Ben niye kendime kızayım. Başından beri kazanamayacağını, bu adamın adaylığı bizi bir 5 yıl daha karanlığa sürükleyeceğini anlatmaya çalışıp durdum. Akp li mi demediler, koyun mu demediler. Şimdi de bu sebepten kızınca, sizin yüzünüzden bu iktidarın altında eziliyoruz deyince de aday belli bu saatten sonra konuşmanın anlamı var mı diyorlar. Ben bu kadar duvar bir kitle görmedim. Ulan aday belli olmadan bunları söylediğimde de aynı şekilde suçluyordun beni? Benim vicdanım rahat. Yarınım belli değil ama bugünüm şükür maddi anlamda oğlumun geleceğini hazırlayacak kadar iyi. Asgari ücretle çalışıp Tayyip ve Kemal bku yiyen arkadaşlar düşünsün. Kim koyun onu sorun kendinizeHatem duygusal bi argadaş. Kendine kızıp bizi azarlıyor
Ee konuşma tartışma mı dedim istediğiniz kadar tartışın konuşun beni ilgilendiren bir dürüm yoksen destekleme hatemi.
biz tartışıyoruz biz konuşuyoruz.
dediğin gibi oyu belli zaten.
çayı püskürttüm fdaasdfsafasfdasbeni cahillerle muhatap etme…..
Kendisi de seküler takılıyordu zaten. Yoksa o da MHP geleneğinden gelen biri. Bu konunun uzmanı olarak en çok takip ettiğim kişi Fatih Yaşlı. Türkiye sağı üzerine makaleler/kitaplar yazıyor. Fırsat buldukça okuyorum da. Az sonra tele1 e çıkacak. Öneririm.Ya arkadaş. Deli deli işler yapiyorsunuz. Yok Sinan MHP nin başına gececekmis falan filan.
Sünni olmayan MHP basganı gördunuz mu şinciye gadar