Sinan Oğan'ın Erdoğan'ı desteklediğini açıklaması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu adamın karşısına çıkıp da bir süre sonra onunla aynı safta olmayan bir tek kılıçtaroğlu kaldı. onu da vasıfsız ve kolay rakip gördüğünden oyunda tutuyor zaten
hala türkiyede biraz sivrilen siyasilerin ya da milletin gazını alan kişilerin bunu pekiştirmek için iktidara yanlamasına şaşırıyoruz asıl şaşırtıcı kısım bu.
başından belli olan bir şey için dövünmeye gerek yok.

bir tane omurga sahibi lider var şu siyaset arenasında onunda oylarını çalıyorlar , gücü yetmiyor . Nasıl yetsin ki zaten adamların toplam serveti 1 trilyon doları geçmiş diyorlar. Sadece bilinen çalınmış para 400 milyar $.

neyse sağlık olsun TR'de yaşayacaklara sabırlar diliyorum.

Ben Özdağ’ın cumhur ittifakını destekleyeceğini sanmıyorum. Belki şahsi menfaati açısından önemli teklifler alabilir ama cumhur ittifakını desteklemesi durumunda siyasi geleceği biter. Ama tabiki bazı düşüncelerim ışığında oluşturduğum bir tahmin benimkisi. Yanılabilirim de.

sagol kilicdar senden baskasi CHPyi bu rezil hale sokamazdi
sayin kemal bey
lütfen senden sonra senin gibi koltuga yapismis parti dikdatörü birini getirin CHPnin basina

senin gibi biri olursa sinan ogan gibi birilerinede ihtiyac yok
haa bu arada teröristleride bilerek veya bilmeyerek milletimize ifşa ettigin icin teşekür ederim
nede olsa sayende milletimiz safini net olarak secdi

Bütün forum bir olup Hatem'e laf anlatmaya çalışıyor. Çok ilginç bu genelde iba'nın başına gelirdi.
Kabahat Hatem de bunlara laf anlatmaya çalışıyor onu da geçtim zaten gidip Kemal e oy atacak daha niye atışıyolar anlam veremiyorum

Kabahat Hatem de bunlara laf anlatmaya çalışıyor onu da geçtim zaten gidip Kemal e oy atacak daha niye atışıyolar anlam veremiyorum
sen destekleme hatemi.
biz tartışıyoruz biz konuşuyoruz.
dediğin gibi oyu belli zaten.

Hatem Kemal'i sevmiyü. Yani seviyü de gazanamaz diyüdü. Ama o olmasın şu aday olsun dediği de yohtu.

Hatem duygusal bi argadaş. Kendine kızıp bizi azarlıyor

Hatem duygusal bi argadaş. Kendine kızıp bizi azarlıyor
Ben niye kendime kızayım. Başından beri kazanamayacağını, bu adamın adaylığı bizi bir 5 yıl daha karanlığa sürükleyeceğini anlatmaya çalışıp durdum. Akp li mi demediler, koyun mu demediler. Şimdi de bu sebepten kızınca, sizin yüzünüzden bu iktidarın altında eziliyoruz deyince de aday belli bu saatten sonra konuşmanın anlamı var mı diyorlar. Ben bu kadar duvar bir kitle görmedim. Ulan aday belli olmadan bunları söylediğimde de aynı şekilde suçluyordun beni? Benim vicdanım rahat. Yarınım belli değil ama bugünüm şükür maddi anlamda oğlumun geleceğini hazırlayacak kadar iyi. Asgari ücretle çalışıp Tayyip ve Kemal bku yiyen arkadaşlar düşünsün. Kim koyun onu sorun kendinize

Ya arkadaş. Deli deli işler yapiyorsunuz. Yok Sinan MHP nin başına gececekmis falan filan.

Sünni olmayan MHP basganı gördunuz mu şinciye gadar

Ya arkadaş. Deli deli işler yapiyorsunuz. Yok Sinan MHP nin başına gececekmis falan filan.

Sünni olmayan MHP basganı gördunuz mu şinciye gadar
Kendisi de seküler takılıyordu zaten. Yoksa o da MHP geleneğinden gelen biri. Bu konunun uzmanı olarak en çok takip ettiğim kişi Fatih Yaşlı. Türkiye sağı üzerine makaleler/kitaplar yazıyor. Fırsat buldukça okuyorum da. Az sonra tele1 e çıkacak. Öneririm.

Geri