Sinan Oğan'ın Erdoğan'ı desteklediğini açıklaması

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Plesk, bu adamlar millet ittifakı ile görüşmedi mi? İlk turdan önce götünü yırtmadı mı bu adamlar?
sana kısmen katıldığımı belirttim. o kısmı koydum kenara. millet ittifakını ikna edemedik o zaman cumhur ittifakı. sence bu normal bir durum mu? madde madde sıralarız şuraya, sıralamaya da gerek yok, sen ben herkes biliyor. türk milliyetçisiyim diyen bir kişi için normal göremiyorum şu durumu. mevki makam uğruna yapılmamalı bunlar ya.

sana kısmen katıldığımı belirttim. o kısmı koydum kenara. millet ittifakını ikna edemedik o zaman cumhur ittifakı. sence bu normal bir durum mu? madde madde sıralarız şuraya, sıralamaya da gerek yok, sen ben herkes biliyor. türk milliyetçisiyim diyen bir kişi için normal göremiyorum şu durumu. mevki makam uğruna yapılmamalı bunlar ya.
Millet ittifakının ikna etmesi gerekiyordu Plesk. Yine yeniden her zaman olduğu gibi yanlış seçimler yaptılar, bilerek. Millet ittifakının içindekiler de kendi çıkarını düşünürken, bu adamın da düşünmesi suç mu? Siyasetin gerçekten vatansever bir oluşum olduğunu mu düşünüyorsun? Herkesin kendi çıkarını düşündüğü bir ortamda mevki makam uğruna cümlesi biraz saçma kalıyor. Bahsettiğimiz adamlar millet ittifakının kapısını aşındırmadan tayyibe destek verseydi tamam. Ama her türlü köpek çekildikleri bir ittifaka sonradan niye destek vermedin diye suçlamak çok saçma. Diyorsun ki iki tarafa da destek vermeseydi. “Çıkar” kardeşim “çıkar” ne iyi parti babasının hayrına vatan millet ayağına millet ittifakında yer aldı ne de Sinan Oğan vatan millet ayağına ortalıklarda dolandı

Evet siyaset devamlı çıkar üzerinedir vatan, millet, bayrak, inanç üzerine değil. Dolayısıyla siyasetçilerin bizi devamlı manupule ettiğini, birbirimize düşürdüğünü, sürekli yalan söylediklerini,...... görelim.
Öncede söylemiştim bu ülkeye en fazla zarar veren siyasetçilerdir, terörden dahi daha fazla tehlikelidirler. Bunlar dost görünüp seninhep arkadan hançerleyenlerdir, koltuk uğruna terörisle, mafyayla, düşmanla, hırsız ile,..... ortaklık yapacak olanlardır.

Saçmalamayın ya. Gerçekten ama ya. Kendi ikbali için, alacağı koltuk ve aferin için Hüdapar ve dolayısıyla Hizbullah ile ittifak yapandan milliyetçi mi olur? Atatürk ve cumhuriyet değerlerini benimsemiş, bu fikirler üzerine ideolojisini inşa etmiş bir insanın bu oluşumlarla bir arada olması akıl ve fikirle açıklanacak türden bir olgu değil. Bu tercih tamamen makam ve koltuk hırsından ileri gelmekte. Yok yere Hdp, Davutoğlu, Babacan rererö demenin de lüzumu yok. Madem çok milliyetçi, madem çok vatansever o zaman ne Erdoğan ne de Kılıçdaroğlu diyecek, kendisine sunulan makamı, koltuğu elinin tersi ile itip milliyetçiler için yeni bir merkez oluşturacak ve milliyetçilerle omuz omuza mücadele edip ideolojisini diğerlerini devirmek için kullanacak. Bunu yapmak, mücadele edip kendi seçmeni ile varolmak yerine kendisine sunulan koltuğa balıklama atlayan adamdan milliyetçi falan olmaz. Lafı indirip kaldırmanın lüzumu yok, bugün her ne sebeple olursa olsun Hizbullah ile ittifak yapan insanların ne Atatürk, ne cumhuriyet ne Türk milleti ile en ufak bağı, ne de bu değerlere en ufak bağlılığı vardır.

Ya her seyi birakalim. Secim yok hudapar yok, domuz bagi kandil dagi yok diyelim. Sen ataturk inkilap milliyetcilik vatan millet sakarya diye cikip nasil senin senin onderine ayyas diyen, laiklige karsi olduklarini acikca defalarca ifade eden, hepsini gecen daha 3 gun once 19 mayista ataturku anma gununde ataturku anmadan konusan diyanet isleri baskanligini orada tutan bir partiyi desteklersin. Tiii canan kaftancioglu daha milliyetcidir senden.

Suriyelilere o kadar nefret kus sonra git Suriyeli oylarıyla beraber Erdoğana oy ver.
Suriyeli genç haklıydı senle beraber gideriz Suriye'ye derken Ümit Özdağ'a.
Erdoğan alırsa Suriyeliler ile beraber kutlama yaparlar.
Memlekette siyasi fuhuşa bulaşmayan kaldı mı acaba?

Ya her seyi birakalim. Secim yok hudapar yok, domuz bagi kandil dagi yok diyelim. Sen ataturk inkilap milliyetcilik vatan millet sakarya diye cikip nasil senin senin onderine ayyas diyen, laiklige karsi olduklarini acikca defalarca ifade eden, hepsini gecen daha 3 gun once 19 mayista ataturku anma gununde ataturku anmadan konusan diyanet isleri baskanligini orada tutan bir partiyi desteklersin. Tiii canan kaftancioglu daha milliyetcidir senden.
Kaftancioglu mu?
Peki.d

Tabii ki rererö. "Ama Davutoğlu, Babacan ühühühü" diyen adam içinde Hizbullah olan ittifakla birliktelik kuruyorsa Davutoğlu, Babacan ve Millet İttifakı ile ilgili söylediği her şey rererö'dür.
Aynı şeyi söylüyoruz abi. Niye kendimizde arayalım sorunu? Sürekli başkalarını suçlamak daha az baş ağrıtıyor. Allah belasını versin Sinan oğanın. Akp ye oy verenlerin evine Allah ateşler salsın. Muharrem ince oy bölmek için var, Allah kahretsin onu. Tamam mı? Oldu mu? Akp gitti mi?

Tabii ki rererö. "Ama Davutoğlu, Babacan ühühühü" diyen adam içinde Hizbullah olan ittifakla birliktelik kuruyorsa Davutoğlu, Babacan ve Millet İttifakı ile ilgili söylediği her şey rererö'dür.

ümit özdağ millet ittifakı konusunda başından sonuna kadar mücadelesini veriyor. millet ittifakı ikinci tur için senden desteğini beklerken kendi istediklerini dayatmak çok zor bir şey değil. biri bunu yaparken diğeri makam uğruna milliyetçiliğini satıyor. sinan oğan'ın savunulacak hiçbir tarafı yok.

Şu hüdapar geyiği yapan kemalciler ayın en komiği değil mi ya

yvovj_1678785485_4359.jpg

Geri