Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben 0,90 € ödüyorum. Türkiye çok ucuz 0,20€. Türkiye cennet değerini bilin Tayyibin.Yurt dışında simit ne kadar
İki işteyim şimdilik 6500Sen ne iş yapıyorsun ne kadar maaş alıyorsun
Sjskdl seni cehennemin dibine iten ne o zamanBen 0,90 € ödüyorum. Türkiye çok ucuz 0,20€. Türkiye cennet değerini bilin Tayyibin.
Algdgjk kader. Senin kadar şanslı değilim adlgdsdgSjskdl seni cehennemin dibine iten ne o zaman
Düz hesap yapmıyorum korkma
Yabani bize bi yılbaşı paketi hazırlarsın artık.İki işteyim şimdilik 6500
Fazla agfesifsinAlgdgjk kader. Senin kadar şanslı değilim adlgdsdg
Pek de yabani değilmişsin hocam gözüme bi hoş geldinİki işteyim şimdilik 6500
Korkma o kadar tahmin ettiğin gibi değilim.Fazla agfesifsin
Prosecco,aperol,merlot gorgonzola peyniri,cevizli peynir.incir,hurma pestili ördek ciğeri,likorlü çikolata yeterli miYabani bize bi yılbaşı paketi hazırlarsın artık.
İncir ve hurma pestili istemem aktardan da alıyoruz onu Malatya yöresel pazarı. AkdndjdnProsecco,aperol,merlot gorgonzola peyniri,cevizli peynir.incir,hurma pestili ördek ciğeri,likorlü çikolata yeterli mi
Bi simit parası ne kadar diye sordum beni tayyipçi ilan edip bi yemediğin kaldı korkuma random da gülemiyom :dKorkma o kadar tahmin ettiğin gibi değilim.