Simit 3.5 TL.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bi simit parası ne kadar diye sordum beni tayyipçi ilan edip bi yemediğin kaldı korkuma random da gülemiyom :d
İftira atmayın lütfen. Gösterin o yazımı. Sadece Tayyibin değerini bilin dedim. Bu cümleden Tayyibci olduğunu ima ettiğimi çikartıyorsan diyecek bir söz bulamıyorum.

İftira atmayın lütfen. Gösterin o yazımı. Sadece Tayyibin değerini bilin dedim. Bu cümleden Tayyibci olduğunu ima ettiğimi çikartıyorsan diyecek bir söz bulamıyorum.
E o zaman konuya Tayyibi neden sıkıştırıyorsun.Kendimce hesap yapıyordum. Burdan oraya simit pazarlayacaktım. Bütün hayallerim suya düştü

E o zaman konuya Tayyibi neden sıkıştırıyorsun.Kendimce hesap yapıyordum. Burdan oraya simit pazarlayacaktım. Bütün hayallerim suya düştü
Çünkü o hayatın her alanında, Türkiye'nin cennet oluşunu millet ona borçlu, simit fiyatındaki etkisi bsyağı ağır,...
Sen genede pazarlama planları yap ne de olsa yeni Çin Türkiye. Bak gene buradan Tayyibci iması çıkartma haa.

Çünkü Türkiye'nin cennet oluşunu millet ona borçlu, simit fiyatındaki etkisi,....
Sen genede oazsrlama planları yap ne de olsa yeni Çin Türkiye. Bak gene buradan Tayyibci iması çıkartma haa.
İmanın çıkabileceğini sende kabul ettin demektir bu :d

@melnur 'un çılgınlar gibi sürekli hükümeti eleştirmesini ve bu konuda yıllardır aynı eforu sarf etme nedenini merak ediyorum açıkçası. Nasıl bir motivasyonun ürünüdür bu azim? Yabani için de aynı merak konusu.

Haa tabiiki ima çıkartabilirsin ama emin olmak içinde dalmadan önce sorabilirsin ki yanlış ima çıkarmayasın. Amaan bana ne istediğin imayı çıkart yarası olan gocunur derler. Hadi kolay gelsin. Simit pazarlamasına başlarsan lütfen haber ver.
Yazdığın yazıdan bir ima çıkarabileceğimi düşünüp beni uyarıyorsan, bir ima çıkarılabilir demektir. Ne içtiysem de su tadı vardı bilemiyorum

@melnur 'un çılgınlar gibi sürekli hükümeti eleştirmesini ve bu konuda yıllardır aynı eforu sarf etme nedenini merak ediyorum açıkçası. Nasıl bir motivasyonun ürünüdür bu azim? Yabani için de aynı merak konusu.
Çok basit, ben muhalif birisiyim. İlk önce şans ve zaman veririm ama sonra baktımki kötü yönetiyorlar eleştiririm. Tayyip sonrasını da ilk eleştirenlerden olurum. Muhalif olacaksınki eksikleri görüp düzelmesi için efor harcayacaksın.
Görüş olarak sol sosyalist bir düşünceye sahibim ama tüm sosyalist ülke ve liderlere de muhalif oldum.

Sizleri düşündüğümüz içindir niho.zorumuza gidiyor ülkenin tüm kaynakları bir ailenin tekelinde olması ve deli gibi savrulması.adam batırdı Türkiye’yi ne zaman kalkıp hesap soracaksınız,daha ne yapsın

Haa tabiiki ima çıkartabilirsin ama emin olmak içinde dalmadan önce sorabilirsin ki yanlış ima çıkarmayasın. Amaan bana ne istediğin imayı çıkart yarası olan gocunur derler. Hadi kolay gelsin. Simit pazarlamasına başlarsan lütfen haber ver.
İşte sende dalmadan önce sorsaydın keşke.
Tabii ki simit bile ısmarlarım sana. Tşk

Melnur sirius niye kavga ediyor anlayan var mı

Geri