Simit 3.5 TL.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben dalmadım, gene salladın. Sende anlama zorluğu varsa ben ne yapayım. Yarası olan gocunur.
Mesele senin yaranın olup gocunmandan dolayı herkesi aynı yargılamanda.Bildiğin daldın.Sonra ben dalmadım gene salladın falan da filan.

Şahsen zamanında yurt dışında çalışma fırsatları ilgimi çekmedi. Gerçi hala çıkabilirim ama yine de ilgimi çekmiyor. Fakat yurt dışında yaşayan vatandaşların ülkedeki siyasi konuları bu kadar önemsemesi ilgimi çekiyor. Sanırım ben pek umursamazdım. Çünkü şu an yaşanılan her ne varsa geçmişte de yaşandı, gelecekte de yaşanacak. Ülkemizdeki sorunun kaynağı siyaset değil, siyasete iştigal eden insanlar. Çünkü ülkemizde insan sorunu var. Tayyip Erdoğan iktidardan uzaklaştığında hayatımızda çok şey değişmeyecek, sadece zihniyet değişecek ama kalitesiz insan sorunumuzdan dolayı ülke çağ atlamayacak, refaha ulaşmayacak, zenginlik yaşamayacak; ülkenin kaymağını yiyen ağızlar değişecek sadece.
Tabii bunun anlamı iktidar kalsın, umurumda değil demek olmuyor. Sadece çok da şaapmayın demek oluyor. Veya şaapın, bilemiyorum :)

Zor bir ülke okulda 4 dil öğrenmen lazım Almanca,İtalyanca,Fransızca,romence ve isviçre Almancası ek olarak
ya burasi da oyle. okulda ingilizce, fransizca, almanca ogreniyorduk bizde. iyimis ama ya. dil ogrenmekten zarar gelmez :p

Mesele senin yaranın olup gocunmandan dolayı herkesi aynı yargılamanda.Bildiğin daldın.Sonra ben dalmadım gene salladın falan da filan.
Zorlama fazla bayağı gerginsin, sağlığını düşün. Pazarlama işine kafa yor daha iyi.

Son düzenleme:
Ben kavga etmiyorum ay. Alım gücüyle alakalı bir video izlemiştim. Simit konusu üstüne açıldı. Bende kendimce alım gücü hesabı yapacaktım simit üzerinden. Google hazretleri avrupa simit fiyatlarını güncel vermiyor diye (ya da ben bulamadım) yabaniye sordum. Gerisi ortada işte :d

Son düzenleme:
Evet gerisi ortada, bırakalım okuyucular karar versin.

melnuru klonlayıp salalım emeriganın üstüne , al sana psikolojik savaş.

Ben kavga etmiyorum ay. Alım gücüyle alakalı bir video izlemiştim. Simit konusu üstüne açıldı. Bende kendimce alım gücü hesabı yapacaktım simit üzerinden. Google hazretleri avrupa simit fiyatlarını güncel vermiyor diye (ya da ben bulamadım) yabaniye sordum. Gerisi ortada işte :)
Siruske burada 1,5 fr Almanya’da filan 1 Euro gibi lakin alım gücümüz çok fazla.mesela Türkiye’den gelen yeni rakı için ortalama iki gün çalışırken burada biz 1-1,5 saat çalışarak alıyoruz anla artık

melnur demiş ki ; yazdıklarımdan tayyipçi iması çıkarma
sirius demiş ki : sen de fark ettin dimi ima çıkacağını.
sonra melnur başlamış vay efendim sen bana tayyipçii iması yaptın.
resmen hızır idi yunus idi savaşı.

Geri