Bak bu Türk komedyen İsviçre’de bakalım Almanca anlayabilecekmisin
Dit is gewoon Duits met een Slavisch accent :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak bu Türk komedyen İsviçre’de bakalım Almanca anlayabilecekmisin
Akpli mi yoksa normalde biz kıskanmamız lazımdı tersi olmuşUcuza simit yiyorum diye kıskanıyor
Sor kendisine hep beraber öğrenelimAkpli mi yoksa normalde biz kıskanmamız lazımdı tersi olmuş
Mesele senin yaranın olup gocunmandan dolayı herkesi aynı yargılamanda.Bildiğin daldın.Sonra ben dalmadım gene salladın falan da filan.Ben dalmadım, gene salladın. Sende anlama zorluğu varsa ben ne yapayım. Yarası olan gocunur.
Zor bir ülke okulda 4 dil öğrenmen lazım Almanca,İtalyanca,Fransızca,romence ve isviçre Almancası ek olarakDit is gewoon Duits met een Slavisch accent :d
ya burasi da oyle. okulda ingilizce, fransizca, almanca ogreniyorduk bizde. iyimis ama ya. dil ogrenmekten zarar gelmez :pZor bir ülke okulda 4 dil öğrenmen lazım Almanca,İtalyanca,Fransızca,romence ve isviçre Almancası ek olarak
Kavga etmiyoruz ettiği imayı etmedim diyor sonra bana anlamıyorsun diyor :dMelnur sirius niye kavga ediyor anlayan var mı
Salgın ve ekonomi yüzünden hepimiz anlamsız kavgaların içindeyiz, düşününce incir çekirdeğini doldurmaz mevzular hepsi.Melnur sirius niye kavga ediyor anlayan var mı
Zorlama fazla bayağı gerginsin, sağlığını düşün. Pazarlama işine kafa yor daha iyi.Mesele senin yaranın olup gocunmandan dolayı herkesi aynı yargılamanda.Bildiğin daldın.Sonra ben dalmadım gene salladın falan da filan.
Siruske burada 1,5 fr Almanya’da filan 1 Euro gibi lakin alım gücümüz çok fazla.mesela Türkiye’den gelen yeni rakı için ortalama iki gün çalışırken burada biz 1-1,5 saat çalışarak alıyoruz anla artıkBen kavga etmiyorum ay. Alım gücüyle alakalı bir video izlemiştim. Simit konusu üstüne açıldı. Bende kendimce alım gücü hesabı yapacaktım simit üzerinden. Google hazretleri avrupa simit fiyatlarını güncel vermiyor diye (ya da ben bulamadım) yabaniye sordum. Gerisi ortada işte![]()