Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni kışkırtmasanız mı ......... KhkgjcjfjxBence herkes bir kıvılcım çıkmasına bakıyor şu an.Bakalım o kıvılcımı hangi babayiğit çıkaracak.
Gerek yok ki..sen zaten hazırsın.Beni kışkırtmasanız mı ......... Khkgjcjfjx
Yönetim içinde kavgacı kavgayı seven kimse yok canım ldldldşdBirazda yöneticiler tartışsin hep üyeler olmaz yani
Onlar arka planda kavga ediyorlar kesin biz görmüyoruz khkfhfjdjdgdBirazda yöneticiler tartışsin hep üyeler olmaz yani
Kötü bir haber bu üzücüYönetim içinde kavgacı kavgayı seven kimse yok canım ldldldşd
Bir kivilcima bakar JssjOnlar arka planda kavga ediyorlar kesin biz görmüyoruz khkfhfjdjdgd
Yok arka planda da gayet güzeldi herşeyOnlar arka planda kavga ediyorlar kesin biz görmüyoruz khkfhfjdjdgd
Sen çok yakisiyordun tekrar olursun umarim ilerde hüzünlendim )Yok arka planda da gayet güzeldi herşey
Benim biraz kendimi toparlamam lazım canım sonrasını bilemem. TşkSen çok yakisiyordun tekrar olursun umarim ilerde hüzünlendim )
Rahat rahat söyleyebiliriz sekizim yaşlandık… kıvılcım falan da iş görmüyor bir hoooh’a bakıyor….Forumdan biri için isim vermeden yorum yap konusu bile kavga çıkartmadı...
Arkadaşlar söylemekten çok utanıyorum ama yaşlanmış olabilir miyiz....
Bitti mi? Hayır,bitmedi.Bir kıvılcım daha geliyor ama bence 1-2 ban ile sınırlı kalmayacak.Kahin değilim arkadaşlar,korkmayın.Bence herkes bir kıvılcım çıkmasına bakıyor şu an.Bakalım o kıvılcımı hangi babayiğit çıkaracak.