şimdilerde forumda hakim olan dostane hava

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yorumumu silmişler kendine gel diye geldim valla Allah razı olsun d:

Ankara oyun havaları dışında bilmiyorum ben

Forumun genel havası da her akşam votka rakı ve şarap diye devam eden o şarkı gibi başka konuları bilmiyorum

giriyom iki yazıp çıkıom işte

Ben hepinizi engelledim arada ayıp olmasın diye ne yazmışsınız diye bakıyorum ve beğeni atıyorum.
Deli gibi kendi kendime takılıyorum o yüzden çok dostane geçiyor forum benim için
Teşekkürler, yakşamlar

mahsun kırmızıgül tipi italik duruşla "hepimiz kardeşiz" türküsü söylüyorum şu an

ironik bir tavırla açtım ben bu konuyu biraz. Dostane havayı samimiyetsiz buluyorum, birbirini görmezden gelmeyi akıllıca buluyorum. Yok say butonu kimi zaman karmaşaya sebep olsa da güzel bişi. Yok saydıysanız Gizli gizli mesajlarımı okumayın lütfen....... bissürü nokta.

kan, ihtiras, gözyaşı, nefret, entrika, intikam, kaos, kavga olmazsa olmazımız. kapatın forumu. forumluktan çıkmış.

Bu forumda gormekten en cok mutlu oldugum durumdur.

Butun dunya kardes olsun herkes birbirine sarilsin gibi bir sacmalik degil tabi.

Belirli yasa gelmis bireyler olarak haz etmediklerimizi yoksayip gececegiz is bu kadar basit. Hakli haksiz bu gibi durumlarda subjektif olarak degerlendirilir her zaman.

@Aze ufak bir kivilcim dedigin seyi engellemek 5 saniye suruyor, biliyorsun degil mi? :)

Valla öyle olmuş zaten abi sabah olay olmuş haberim oldu ama şimdi foruma girebildim karşılıklı banlanilmis olay kapanmış. Banlanan kişilerden biri arkadaşım olsa dahi haketmis zaten o lafları yazarsa, demek önemli olan.

pantene altın kelebek parlayan yıldızlar gibisiniz, maşallah.
umarım cedi osman'ı olan kazanır. :(
sahte sevgiler yerine gerçek kavgalar her zaman daha samimi ve dostanedir.... ama yine de abartmayalım. kalp.

Bu esintiyi fark ettiğim de herkes aynı sohbet sunucusundan birbirini tanıyor ve arkadaşlar diye düşünmüştüm.
Sanırım kendi dükkanları demiştim.
Umarım kaos tekrardan kol gezer :D

SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Geçer geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki" Sezen aksu....

of ben gözümle şahit oldum yalan dolan samimiyetsiZ dDostluklar

Sen çok yaşa Larii. Hep hep mutlu olll. @yatacakyerinizyok ile sizi hep tavlamaya çalıştım gara gara gara. Ben sap kaldım Allah’ım. Füreyyadan da geçemeem hanii. Siz bende hiç bitmezsinizzzz. Bol kokulu naneli ahududulu böğürtlenli öpücükler.

Geri