şimdilerde forumda hakim olan dostane hava

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Postunuzdaki diğer kelimelerı alıntılamadım.
Bu durumu forum el değiştirdikden mi hissettiniz Yoksa ne zamandır bu durum sizde mevcutdu.
bu durum uzun zamandır vardı da forum el değiştirip bazı kararlar alınınca oluşan ortamla birlikte pik yaptı

Bu cevabı vereceğinizi adım gibi tahmin etmiştim .
Özellıkle şu kısmı

forum el değiştirip bazı kararlar alınınca oluşan ortamla birlikte pik yaptı
Sağoalsın cevabın için.
var ol.

bu durum uzun zamandır vardı da forum el değiştirip bazı kararlar alınınca oluşan ortamla birlikte pik yaptı

Gel bize bazı bazı ahahaha

Kendileri forum içi kamkicilik oynarken sorun yok (zamanında birbirlerinin arkasından demedikleri kalmamış) karşı taraf bunu yapınca sorun olmuş. Enteresan.🌹
İnsanın çok olduğu yerde her zaman kargaşa olur, forum da kaosların sevildiği bir yer. Zamanla yaşın verdiği olgunluk, belki de kaotik birkaç kişinin gitmesinin verdiği rahatlık insanları huzurlu hissettirmiş olabilir. Yine de tartışmalar ara sıra da olsa devam edecektir yapacak bir şey yok.

Kendileri forum içi kamkicilik oynarken sorun yok (zamanında birbirlerinin arkasından demedikleri kalmamış) karşı taraf bunu yapınca sorun olmuş. Enteresan.🌹
İnsanın çok olduğu yerde her zaman kargaşa olur, forum da kaosların sevildiği bir yer. Zamanla yaşın verdiği olgunluk, belki de kaotik birkaç kişinin gitmesinin verdiği rahatlık insanları huzurlu hissettirmiş olabilir. Yine de tartışmalar ara sıra da olsa devam edecektir yapacak bir şey yok.
bu şeye benziyor; osmanlı döneminde medreselerde talebeler kavga ettiğinde, zayıf olan taraf mağlup olacağını anlayınca eline kur’an alıp kendine siper ederdi ki karşıdaki kişi vuramasın, çünkü vurursa darbe kuran’a gelecekti....

burada şimdi kitabı "forum içi huzur" olarak ele alırsak... haliyle vaktinde at koşturup cirit atanlar, şimdi ise arkadan çıkan tozdan şikayet ediyor...

Bet0 Sen bizim dönemde yokdun.
Mesela @Sanem ın tenceresını gormedın
@Melodram ın sesını duymadın
@Hüma nın lütfen beni kaldırın demesını görmedin
Sonrasında @Melodram ın huma ya sen kalkmalksanda adanadakiler kaldırır demesını hiç görmedın du bakayım tenceere ye yerındemı sende gör
Konu 2020de acilmis 🤔
O zaman da mi kaoslar kavgalar vardi.
Bi cozemiyorum tam cozecekken yenisi cikiyor ya.
Neler yasamissiniz siz öyle kafami corba ettiniz 😄

Geri