- Web sitesi
- www.instagram.com
Kapatilmadi sadece ilgili alana taşındı.İsmim kullanilarak yapilan bir dolandırıcılıga binaen actigim konu neden kapatildi bilgi verirmisiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kapatilmadi sadece ilgili alana taşındı.İsmim kullanilarak yapilan bir dolandırıcılıga binaen actigim konu neden kapatildi bilgi verirmisiniz?
ilgileniyorum.Ekli dosyayı görüntüle 85418
Tasidigin kategoriyi ben goremiyorum Yosun. Bu öyle alalade bir konuda degil benim ismim kullanilarak dolandiricilik yapilmaya calisiliyor.
benim yüklediğim görseller niye üzerine tükürmüşüm gibi bir bulanıkla yükleniyor...... boyut kısıtlaması mı getirdiniz.......![]()
gorsel ekleyince kalite bayagi dusuyo
benim yüklediğim görseller niye üzerine tükürmüşüm gibi bir bulanıkla yükleniyor...... boyut kısıtlaması mı getirdiniz.......![]()
Yarın bakarım arkadaşlar.yesss ayni dertten muzdaribim
Forumu komple görüyor ama hiçbir yere yazamıyor doğru mu?Süreyya konulara cevap yazamiyor; cevap yazma penceresi cikmiyor. Çerezleri silmiş.
![]()
Forumu komple görüyor ama hiçbir yere yazamıyor doğru mu?
Sorun sanırım kendi tarayıcısı veya yaptığı ayarla alakalı kontrol ettiğimde grubunda herhangi bir soruna rastlamadım.Evet, görseldeki gibi
Sorun sanırım kendi tarayıcısı veya yaptığı ayarla alakalı kontrol ettiğimde grubunda herhangi bir soruna rastlamadım.
Sizden ricam tarayıcı da değişerek veya mobil olarak giriş yapıp denemesi.
İlginç peki detaylı bir kontrol daha yapıp bilgi vereceğim.Denedi olmuyor.
Dmne de cevap veremedi
merhabalar, forumda bir yavaşlık yok kontrol ettiğim kadarıyla, ama arada sırada tekrardan bakarımForum mu yavas, benim internet mi bqtan degerli yöneticiler?
Sabahtan beri imanim gevriyor da sayfa degisir iken.
Tsk ederim..merhabalar, forumda bir yavaşlık yok kontrol ettiğim kadarıyla, ama arada sırada tekrardan bakarım
Tsk ederim..
Yani benim internet iyi degil.ddd