Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
forumda bir yavaşlık vardı da şimdi düzeldi gibi, 1000 mbit internet hızım var saniye 120 mb download yapıyorum ama aynı sorun bende de oldu. forum yönetimi kötü hiçbir şeyi kabul etmiyor tıpkı tayyipçiğim gibi. despot bunlar ya.
anlık olabiliyordur, ben denk gelmedim açıkcası:) tabiki de sizleri de dikkate alırım kontrol ederim sonuçta yavaşlık olur ise ben de zarar görüyorum bu durumdan neden kendime işkence edeyim ki

@Lefty objektif olarak bir sen varsın o yüzden bildirimlerimin hiç birini göremiyorum Bi bakabilir misin rica etsem?

@Lefty objektif olarak bir sen varsın o yüzden bildirimlerimin hiç birini göremiyorum Bi bakabilir misin rica etsem?
Merhaba , Lefty bu konulara bakmıyor maalesef teknik sorunlar bende . Sizden ricam konuları yok say yapıp yapmadığınızı kontrol etmeniz.

Merhaba , Lefty bu konulara bakmıyor maalesef teknik sorunlar bende . Sizden ricam konuları yok say yapıp yapmadığınızı kontrol etmeniz.
Ettim fakat önceki bildirimler de dahil hiç bir bildirim gözükmüyor şuan senin ki hariç 2 bildirim var hala açamıyorum ama senin bildirim geldi.

@yoSun

yosun bir sürü bildirimim vardı, sonra bastım ama bildirimlerimi göremiyorum.
Bakım yapıldı dün Larien o bakımdan bildirim kaybı yaşanmış olabilir.
Ama forum hızı çok üst seviyelerde şuan iyi yönünden bakalım.

bir sefer daha 'düzeltildi' bilgisi gelmişti ama düzelmemiş. daha önce de denk geldim ama üşendim yazmaya. mesaj birleştirme bildirimleri HALA gelmiyor....

örn:

1703687220438.png

1703687252566.png

Selam, herhangi bir konuda mesaj yazdigimizda su icondan goruyoruz ne kadar mesaj yazdigimizi da goruyoruz, ama normalde uzerine tiklayinca yazdigimiz mesajlar gorunmesi gerekmez mi overview seklinde ? Eskiden oyle bir imkan vardi, simdi 50 sayfalik konuda kendi yazdigimi aramak biraz guc oluyor, aktif yapabilir misiniz onu tekrar ?

sorun.PNG

merak etme best kankim W , ben senin tüm mesajlarına SAD Atarım bakarsın hepsine

• Kahkaha
Tepkiler: W
Selam, herhangi bir konuda mesaj yazdigimizda su icondan goruyoruz ne kadar mesaj yazdigimizi da goruyoruz, ama normalde uzerine tiklayinca yazdigimiz mesajlar gorunmesi gerekmez mi overview seklinde ? Eskiden oyle bir imkan vardi, simdi 50 sayfalik konuda kendi yazdigimi aramak biraz guc oluyor, aktif yapabilir misiniz onu tekrar ?

Ekli dosyayı görüntüle 96183
Vbullettindeyken böyle bir özellik vardı. Gayet iyiydi. Burada göremedim ancak arama butonundan bakabiliyordum. O da bazen çıkıyor bazen çıkmıyor : /

• Beğen
Tepkiler: W
Wbülbülde sadece kimler konuya kaç defa yazmış o vardı. Mesajları göstermiyordu.

Ekli dosyayı görüntüle 96183
konuya girip arama kısmına kullanıcı olarak kendini yaz, her yerde kısmını bu konu olarak seç. o konuda yazdığın mesajlar çıkar.

Bunun için hali hazırda bir eklenti var,

Direk tıklandığında o konudaki mesajlar gösterilebiliyor ancak @Plesk 'in alternatif yöntemi de mevcut.

Eklenti kurmaya gerek var mı ?

resim.png

Neden kısıtlandığımız konu başlıkları ile ilgili bilgi verilmiyor ben merak ediyorum mesela neden kısıtlandım bu gün her hangi bir olumsuz mesajım yok öncesi içinse şayet banladım cezam bitti nerden çıktı bu kısıtlama açıklık getirirseniz iyi olur

anasayfada en son yazılan 4,5 konu dışında hiç bir konuya da erişemiyorum

@Chelt

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neden kısıtlandığımız konu başlıkları ile ilgili bilgi verilmiyor ben merak ediyorum mesela neden kısıtlandım bu gün her hangi bir olumsuz mesajım yok öncesi içinse şayet banladım cezam bitti nerden çıktı bu kısıtlama açıklık getirirseniz iyi olur

anasayfada en son yazılan 4,5 konu dışında hiç bir konuya da erişemiyorum

@Chelt

Merhaba,

O değil de...

Link üzerinde peşpeşe atılmış olan ve silinen içeriklere istinaden "Sadece konuya yazılmaması için engel bırakmıştım. Genel bir yasaklanmanız söz konusu değil.

Sanıyorum , şaun erişiminiz ile ilgili herhangi bir kısıtlama bulunmamakta.

Ekli dosyalar

• 1713503699979.png
    1713503699979.png
    22.1 KB · Görüntüleme: 13
Geri