- Web sitesi
- www.instagram.com
@wanderlust dener misin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denedim, hala aynı@wanderlust dener misin?
dosya ebatınız nedir linkle mi yüklüyorsunuz pc den mi bu detayları verir misiniz?Denedim, hala aynı
telefondan yüklüyorsanız size zahmet birde ekran görüntüsünü alıp kırpma işlemi uyguladıktan sonra yükler misiniz?@yoSun, telefondan direkt yüklüyorum. Biri 4,28 mb, diğeri 8,39 mb, uzantıları .jpg
Her zaman sorun çıkmıyor ama bu iki fotoda sorun çıktı nedense
O şekilde yükleniyor, sorun yok. Ebatlarını küçültüp tekrar deneyeyim o zamantelefondan yüklüyorsanız size zahmet birde ekran görüntüsünü alıp kırpma işlemi uyguladıktan sonra yükler misiniz?
Yükseltebileceğim en üst seviyeye yükselttim çünkü.
Ebat büyüklüğünden kaynaklı.
Lütfen , teşekkürler anlayışınız için.O şekilde yükleniyor, sorun yok. Ebatlarını küçültüp tekrar deneyeyim o zaman
Ben teşekkür ederimLütfen , teşekkürler anlayışınız için.
Günaydın Süreyya HanımGünaydin.
Hangi konuda mesajlarim siliniyor?
Ben o konuya bir mesaj yazdim sadece.Günaydın Süreyya Hanım
Mesela Esra Ezmeci konusu komple silindiğinden dolayı olabilir, mesajlarınızı silmedik komple konuyu sildik.
Sadece örnek verdim Süreyya Hanım o tür konuların hepsi silindi.Ben o konuya bir mesaj yazdim sadece.
Benim yaklasik 50 mesajim silinmks
dener misin Hatem?Bana
Bildirim
Gelmiyor
Gelmiyor Yosun. Önceden bir konuydu önemli değildi o kadar. Ama şuna ne bildirim geliyor ne başka bişey. Forum yavaş. Yıldırıyor musunuz napıyorsunuz? İstemiyorsanız söyleyin gidelim kardeşimdener misin Hatem?
Forum şuan yavaş değil şuan bende .Bildirimler konusuna bakıyorum genel bir hata bu zaman zaman veriyor ama yine de ilgileniyorum , kalkmış yıldırıyor musunuz falan filan hoş değil .Gelmiyor Yosun. Önceden bir konuydu önemli değildi o kadar. Ama şuna ne bildirim geliyor ne başka bişey. Forum yavaş. Yıldırıyor musunuz napıyorsunuz? İstemiyorsanız söyleyin gidelim kardeşim
TeşekkürlerForum şuan yavaş değil şuan bende .Bildirimler konusuna bakıyorum genel bir hata bu zaman zaman veriyor ama yine de ilgileniyorum , kalkmış yıldırıyor musunuz falan filan hoş değil .
Neyse bildirim sorununuzu çözmeye çalışacağım yine de.