Öyle nasıl geleceğim
Chromeden geliyorsan ayarlar kısmından masaüstü sitesi sekmesini tikla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle nasıl geleceğim
Bunu safari kullananlar için çözdüm galiba, site puntosunu %85 yaptım düzeldiSu lanet olasi daha fazla sey gostermiyor. Basiyorum ve konuya bakana kadar ne seciyim diye dusunurken 5 saniye icinde eski boyutuna donuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 74107

Zaten genel ban affı yapıldı açık bir kaç kişi dışında .Ben bu bölüme öyle kafam estikçe gelen biri değilim. Yeni yönetim olarak şu yasaklı üyelerin yasağını kaldırmak iyi olmazmı sizce de? Belki de haksız yere birilerinin yada kendini bilmez bir kaç ****** yüzünden atıldı ? Madem siz yeni yönetim olarak buradasınız onlara bir yol açın. Onların burada oluşu kimleri rahatsız ediyor görelim
Kime yapıldı. İsim varmı?
Keyifli forumlar dilerim .Zaten genel ban affı yapıldı açık bir kaç kişi dışında .
Güzel kardesim açılan banlarin listesini mı atayım sana . Bir kaç kişi dışında herkes açıldı diyorum . Kimi örnek vereyim yahu .Kardeşim sen bir örnek vermeden bizi salak yerine koyarak keyifli forumlar diyorsun. Sende haklısın biz salağız
değerlendireceğim.Başak banı açılsın rahşan affı ona da vursun senelerdir içerde yatıyor