Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Su lanet olasi daha fazla sey gostermiyor. Basiyorum ve konuya bakana kadar ne seciyim diye dusunurken 5 saniye icinde eski boyutuna donuyor.
Picsart_22-12-28_09-44-17-574.jpg

mesaj atıldıktan sonra düzenleme yaparak nick eklenirse bildirim gitmiyor.

üyelerimizin sorunları ile her zamanki gibi ilgileniyoruz.

Düzenleme yok genel itibariyle böyle bir durum var. Cevap vermeyince de görmediğimi bilmedikleri için sitem yiyebiliyorum. :)

(Şu görseli koymasan iyiydi ayrıca !)

Su lanet olasi daha fazla sey gostermiyor. Basiyorum ve konuya bakana kadar ne seciyim diye dusunurken 5 saniye icinde eski boyutuna donuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 74107
bunu ben de sevmiyom Daha Fazla Goster butobu bi state ile tutulabilir eger 5 saniye icinde tiklanmissa location refresh yapilmaz eger tiklanmamissa refresh yapilir oneriyoz da yapan yok

merhabalar.

ya mümkünse teknik açıdan şu duyurular kısmını bir kaldırsak hı?
ya kusura bakmayın da allah belasını versin o alanın.
kardeşim mobilden girerken ayrı bir dert, pcden girerken apapyrı bir dert.
alt tarafı bir başlığa tıklayacağız, tıklamadığımız bir yer kalmıyor forumda.
lütfen.

merhabalar.

ya mümkünse teknik açıdan şu duyurular kısmını bir kaldırsak hı?
ya kusura bakmayın da allah belasını versin o alanın.
kardeşim mobilden girerken ayrı bir dert, pcden girerken apapyrı bir dert.
alt tarafı bir başlığa tıklayacağız, tıklamadığımız bir yer kalmıyor forumda.
lütfen.
Merhaba;
Duyuru alanı hizasında aşağı doğru ok var ona tıklarsan o alan sende kapanır.

Merhaba;
Duyuru alanı hizasında aşağı doğru ok var ona tıklarsan o alan sende kapanır.
:D
evet öyle oulyor da tarayıcıyı kapatmazsan o bir çözüm. ama kapatırsan her defasında aynı işlemi yapmak icap edecek. ha zor mu elbette değil. benimkisi bir öneriydi. mümkünse teknik açıdan diye. değilse de artık yapacak bir şey yok, sinir olmaya devam.

+ tarayiciyi kapatmasan bile bi konuya girip anasayfaya donunce kendiliginden yine aciliyor :dd

:D
evet öyle oulyor da tarayıcıyı kapatmazsan o bir çözüm. ama kapatırsan her defasında aynı işlemi yapmak icap edecek. ha zor mu elbette değil. benimkisi bir öneriydi. mümkünse teknik açıdan diye. değilse de artık yapacak bir şey yok, sinir olmaya devam.

+ tarayiciyi kapatmasan bile bi konuya girip anasayfaya donunce kendiliginden yine aciliyor :dd
bu konuyla ilgili bir çözüm bulmaya çalışacağım arkadaşlar sizinle paylaşırım durumu tşkler.

Geri