Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunu ben de sevmiyom Daha Fazla Goster butobu bi state ile tutulabilir eger 5 saniye icinde tiklanmissa location refresh yapilmaz eger tiklanmamissa refresh yapilir oneriyoz da yapan yokSu lanet olasi daha fazla sey gostermiyor. Basiyorum ve konuya bakana kadar ne seciyim diye dusunurken 5 saniye icinde eski boyutuna donuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 74107
chrome kullanıyorum sorun yok. bir çerezleri temizle tekrar giriş yap bakayım. (iş bilmeyen adminin klasik çözümü)Bana da bir cozum bul haci
Iyi olur kral, adam yanlizca fikir belirtti. Sana zahmet.. Mobil de can skan bi durum yaben hallledeyim mi siz kendi aranızda cözecekmisiniz ?
Hmm...ben de mobilden giriyorum, denedim biraz önce, bir sorun gözükmüyor.
Şuan dener misiniz yükselttim süreyi.Su lanet olasi daha fazla sey gostermiyor. Basiyorum ve konuya bakana kadar ne seciyim diye dusunurken 5 saniye icinde eski boyutuna donuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 74107
Merhaba;merhabalar.
ya mümkünse teknik açıdan şu duyurular kısmını bir kaldırsak hı?
ya kusura bakmayın da allah belasını versin o alanın.
kardeşim mobilden girerken ayrı bir dert, pcden girerken apapyrı bir dert.
alt tarafı bir başlığa tıklayacağız, tıklamadığımız bir yer kalmıyor forumda.
lütfen.
Merhaba;
Duyuru alanı hizasında aşağı doğru ok var ona tıklarsan o alan sende kapanır.
evet öyle oulyor da tarayıcıyı kapatmazsan o bir çözüm. ama kapatırsan her defasında aynı işlemi yapmak icap edecek. ha zor mu elbette değil. benimkisi bir öneriydi. mümkünse teknik açıdan diye. değilse de artık yapacak bir şey yok, sinir olmaya devam.
bu konuyla ilgili bir çözüm bulmaya çalışacağım arkadaşlar sizinle paylaşırım durumu tşkler.+ tarayiciyi kapatmasan bile bi konuya girip anasayfaya donunce kendiliginden yine aciliyor :dd
Hay agzin bal yesin kiz cok guzel olmus eline saglikŞuan dener misiniz yükselttim süreyi.
mobilden gelenlere de yağıyor.Mobilden gelenlere de kar yağabilir mi? Teşekkürler. Ne güzel dertlerim var
Öyle nasıl geleceğimmobilden gelenlere de yağıyor.
masaüstü sitesi şeklinde gelirsen yağıyor ama.