Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Safaride aa yazan yer var adres satırında. Oradan masaüstü tıkla siri

Havanın olgunlaşmasını mı beklemek lazım , şu an yaptım yağmıyor

• Kahkaha
Tepkiler: ne
muhtemelen her tarayıcı için kodlanmış bir şey değil bu.
safari çok kullanılmadığı için onda işlevsel olmayabilir

Saatlerdir forum aşırı yavaş..

Banlayin beni diye yazmistim ama o espiriydi :emoji_see_no_evil:

Beğeni bile birakamiyorum, yıldırıldıysam düzeltilmesini talep ediyorum .)

Ben bu bölüme öyle kafam estikçe gelen biri değilim. Yeni yönetim olarak şu yasaklı üyelerin yasağını kaldırmak iyi olmazmı sizce de? Belki de haksız yere birilerinin yada kendini bilmez bir kaç **Spam/Adversiting** yüzünden atıldı ? Madem siz yeni yönetim olarak buradasınız onlara bir yol açın. Onların burada oluşu kimleri rahatsız ediyor görelim

Ben bu bölüme öyle kafam estikçe gelen biri değilim. Yeni yönetim olarak şu yasaklı üyelerin yasağını kaldırmak iyi olmazmı sizce de? Belki de haksız yere birilerinin yada kendini bilmez bir kaç ****** yüzünden atıldı ? Madem siz yeni yönetim olarak buradasınız onlara bir yol açın. Onların burada oluşu kimleri rahatsız ediyor görelim
Zaten genel ban affı yapıldı açık bir kaç kişi dışında .

Kardeşim sen bir örnek vermeden bizi salak yerine koyarak keyifli forumlar diyorsun. Sende haklısın biz salağız
Güzel kardesim açılan banlarin listesini mı atayım sana . Bir kaç kişi dışında herkes açıldı diyorum . Kimi örnek vereyim yahu .

Swat neden mesajı siliyorsun

yukarda cevap verdim ondan siliyorum. birde aynı yazıyı sizin yazdığınızın altına mı yazayım

"DEĞERLENDİRİCEM"

Geri