Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Genelde arada olan bir sorun başkan. Bana da denk geliyor. Network arası bağlantısal bir problem, kalıcı değil. Sonra düzeliyor. Sitenin yüklenmesi aksıyor bazen.
Bana arada olmuyo bi kere bugün hep oldu :emoji_smirk:
Önce benim sorunumla ilgilenin lütfen sonra arkadasinkine bakarsiniz .D

Bana arada olmuyo bi kere bugün hep oldu :emoji_smirk:
Önce benim sorunumla ilgilenin lütfen sonra arkadasinkine bakarsiniz .D

Arada dediğim gün aşırı değil, seyrek cereyan etmekte. Bugün sık oluyor sâdece. Sorun tek sizi ilgilendiren mevzu değil zaten, herkesi kapsamakta : )

Sayın @Swat bey ben artık kendi mesajlarımı silebilme yetkisi istiyorum ya hakkımı geri verin
Verilen hak geri alınmaz bilmiyor musunuz

sirius millet kafasına göre post konu silmesin diye sonra biz ugraşıyoruz google nezlinde düzeltmek için tahmin edemeyeceğinden fazla hata veriyor

sirius millet kafasına göre post konu silmesin diye sonra biz ugraşıyoruz google nezlinde düzeltmek için tahmin edemeyeceğinden fazla hata veriyor
Yahu ne alakası var üye haricinde özel üyeler falan siliyor
Üyeler silince mi hata verir oluyor bırak Allah aşkına ya

Yahu ne alakası var üye haricinde özel üyeler falan siliyor
Üyeler silince mi hata verir oluyor bırak Allah aşkına ya
mesajı zaten düzenleyebiliyorsunuz beğenmedin mi ... koy yani ne yapayım şimdi ben herkese bütün yetkiyi veremem ki

@yoSun yetkili senmişsin bu konuda üyeler olarak böyle bir isteğimiz var bakabilir misin ?

Silme yetkisi madem ki alt yapıda bu denli sıkıntıya sebebiyet veriyor, o zaman Özel Üye, Emektar, (yönetim dışında kim varsa) gibi vb. grupların da silme yetkisinin olmaması gerekir. Ha şâyet onların olur olmaz silme durumlarına katlanılabiliyorsa, gerekli zahmetler (silinen mesajlardan ötürü Google için düzenlemeler vs.) sineye çekiliyorsa, diğer üyelerin de durumlarına katlanılması lâzım. Aksi hâlde bu durumda bir çifte standart söz konusu olur ve dolayısıyla bu durum adâletsizliğe kadar gider.​

Bu yazım objektif ve realist bir bakış açısıdır. Herhangi bir sert üslup veya sataşma içermemektedir. Umarım bunu göze alarak yazımı değerlendirirsiniz.

Saygılarımla,

Son düzenleme:
Geri