tamam baktırayım onaGenelde arada olan bir sorun başkan. Bana da denk geliyor. Network arası bağlantısal bir problem, kalıcı değil. Sonra düzeliyor. Sitenin yüklenmesi aksıyor bazen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam baktırayım onaGenelde arada olan bir sorun başkan. Bana da denk geliyor. Network arası bağlantısal bir problem, kalıcı değil. Sonra düzeliyor. Sitenin yüklenmesi aksıyor bazen.
Bana arada olmuyo bi kere bugün hep olduGenelde arada olan bir sorun başkan. Bana da denk geliyor. Network arası bağlantısal bir problem, kalıcı değil. Sonra düzeliyor. Sitenin yüklenmesi aksıyor bazen.
Bana arada olmuyo bi kere bugün hep oldu
Önce benim sorunumla ilgilenin lütfen sonra arkadasinkine bakarsiniz .D
silebilme maalesef sayın sirius düzenleme hakkı var sanırımSayın @Swat bey ben artık kendi mesajlarımı silebilme yetkisi istiyorum ya hakkımı geri verin
Verilen hak geri alınmaz bilmiyor musunuz
Neden ama geri aldınız?silebilme maalesef sayın sirius düzenleme hakkı var sanırım
Yahu ne alakası var üye haricinde özel üyeler falan siliyorsirius millet kafasına göre post konu silmesin diye sonra biz ugraşıyoruz google nezlinde düzeltmek için tahmin edemeyeceğinden fazla hata veriyor
mesajı zaten düzenleyebiliyorsunuz beğenmedin mi ... koy yani ne yapayım şimdi ben herkese bütün yetkiyi veremem kiYahu ne alakası var üye haricinde özel üyeler falan siliyor
Üyeler silince mi hata verir oluyor bırak Allah aşkına ya
Bütün yetki mi bumesajı zaten düzenleyebiliyorsunuz beğenmedin mi ... koy yani ne yapayım şimdi ben herkese bütün yetkiyi veremem ki