Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Konu açarken benzer konular çıkmıyor sanırsam
Aynı tip konulara yorum yaparken buluyorum bazen kendimi
Yoksa sadece bana mı öyle geliyor
Kolay gelsin

Merhaba , benzeri konular eklentisi forumsa mevcud.

Düşünen Beyinler bölümüne konu açmak istedim ama yetkimin olmadığı ve açamayacağım bildirisi ile karşılaştım. Ne yani benim beynime düşünmek yasak mı :)

Merhaba, editorler tarafindan incelendikten sonra uygun gorulurse onaylanir. Genel tartisma alanini kullanabilirsiniz :)

Merhaba, editorler tarafindan incelendikten sonra uygun gorulurse onaylanir. Genel tartisma alanini kullanabilirsiniz :)

İyi de ben o bölümde kişisel duygu ve düşüncelerimi gerek şiirsel gerek edebi gerek nesri gerekse görsel olarak paylaşmayı düşünmüştüm. Yani bir çeşit blog olarak. Tartışma alanı buna uygun değil. Yapın bana bi güzellik be güzel abim :)

İyi de ben o bölümde kişisel duygu ve düşüncelerimi gerek şiirsel gerek edebi gerek nesri gerekse görsel olarak paylaşmayı düşünmüştüm. Yani bir çeşit blog olarak. Tartışma alanı buna uygun değil. Yapın bana bi güzellik be güzel abim :)

Simdi bunu yapabilirsiniz Serbest Kursu , Uye gunlugu gibi bölümler mevcud. O kategoride yazar arkadaslar bulunuyor. Ben editor sorumlumuza bilgi vereyim, sizle irtibat kurar.

Bişey diyicem kim ilgileniyor ??????
Giriş yapıyorum bir başka sayfaya girince çıkış yapıyor . Bir profile girim diyrm hoooobbaaa gene çıkış yaptık. Giriş yap diyoz beni hatırla diyoz yok yönlendiriyor giriş oluyor sayfa yükleniyor eee neredeyim ? Yine çıkış olmuş :D vay arkadaş ya dedim ne olacak bu kim bakacak bu soruna bir Allah in kulu var mı ?????
Giriş yap diye tiklamaktan anam agladi vallaha Help me dostlar Help me !

Bişey diyicem kim ilgileniyor ??????
Giriş yapıyorum bir başka sayfaya girince çıkış yapıyor . Bir profile girim diyrm hoooobbaaa gene çıkış yaptık. Giriş yap diyoz beni hatırla diyoz yok yönlendiriyor giriş oluyor sayfa yükleniyor eee neredeyim ? Yine çıkış olmuş :D vay arkadaş ya dedim ne olacak bu kim bakacak bu soruna bir Allah in kulu var mı ?????
Giriş yap diye tiklamaktan anam agladi vallaha Help me dostlar Help me !

Merhaba, tarayici gecmisinizi temizleyip tekrar deneyiniz.

Kitap alıntıları bölümü yok.

https://www.ircforumlari.com.tr/kitap-kulubu/141352-efsanelesmis-kitap-cumleleri.html

Allah im bir geliyor bir gidiyor nerde yonetim kim buranın sahibi ilgilenin da giriş yap diye diye bıktım geldi mi mesajım ??????

Allah im bir geliyor bir gidiyor nerde yonetim kim buranın sahibi ilgilenin da giriş yap diye diye bıktım geldi mi mesajım ??????

Tarayici gecmisinizi silip tekrar denermisiniz? Ek olarak beni hatirla butonunu tiklayin. Farkli tarayicilardan denedim, sorun yok.

Sildim kaç kere hep ayni su mesajinizi gormek için bile 10 kere nerdeyse çıkış yapiyor vallahi ecel teri doktum ya temizliyorum geçmişi cerezleri sifreleri oto formlari bile temizledim aynı olmuyo bunu gonderince misal anasayfaya gidim diyorum gene cikiyor

Sildim kaç kere hep ayni su mesajinizi gormek için bile 10 kere nerdeyse çıkış yapiyor vallahi ecel teri doktum ya temizliyorum geçmişi cerezleri sifreleri oto formlari bile temizledim aynı olmuyo bunu gonderince misal anasayfaya gidim diyorum gene cikiyor

Hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz?

Valla telefondan giriyorum ben google den normal google uygulamasindan farklı bir tarayici değil uye oldugum gün de bu sorunu yasadkm baska yereen girim dedjm olmadi yine :(((( siz mi engelliyosunuz yoksa girmemi anlamadim gitti bı konudan öbürüne gecemiuorum

Valla telefondan giriyorum ben google den normal google uygulamasindan farklı bir tarayici değil uye oldugum gün de bu sorunu yasadkm baska yereen girim dedjm olmadi yine :(((( siz mi engelliyosunuz yoksa girmemi anlamadim gitti bı konudan öbürüne gecemiuorum

Bakin farkli nickten farkli tarayicidan denedim simdi. Herhangi bir problem gozukmuyor. Cerezlerinizi temizlemeniz gerek, yani ozellikle kontrol ettim.

Poff :( temizliyorum olmuyo peki tşkler tekrar deniyim ben

Geri