Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
@silex
@X
Nickleri mentionliyemiyorum.
Bildirimler nanay.

X zaten normalde de menşınlanmıyor.

Üye belirleyin de linç edelim, forum cayır cayır çalışıyor, gereksiz şikayetlernen uğraştırmayın insanları.

OF. :facepalm:

Marhaba dostlar ;

Etiket sisteminde problem var Alkollerin Efendisi’nin nickinden sonra ugrasmaya basladik. Duzeltecegiz ins. Tesekkur ederim.

Konu başlıkları içerisinde herkes son derece sohbetvari konuşurken ve hiçbir işlem yapılmazken, benim postlarımın yetkiyi nasıl kullandığı belli olmayan blackheart tarafından silinmesini anlayamıyorum. Eğer belirli kurallarınız var ise herkes için uygulanmasını, eğer yok ise yetkililerin gerekli şekilde davranması gerektiğini düşünüyorum. Gerekeni söylediğimde de konuda sohbet etmememe rağmen, ''sohbet için genel sohbeti kullan'' tarzında bir cümleyi kullanamazsınız.
Ha herkes kafasına göre hareket ediyorsa, onu söyleyin biz de öyle davranalım.

juju , konu üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ve sen üstteki üyeyi es geçip sohbet havasında daha önceki mesaja cevap veriyorsun.
1- Üstteki üyeyi görmezden gelmen hem oyun kuralına aykırı hem de en hafif tabirle saygısızlık.
2- Eğer ilgili üye ile sohbet etmek gibi niyetin varsa, ilgili üyeye yazabileceğin birçok alan mevcut forumda.

Senin mesajını silmemin yegane nedeni sanki arada kimse yazmamış gibi üstteki üyeyi kale almaman.

Ve şu yaptığın hareketin kabalık olabileceğini düşünmeden pişkinlik peşindesin.

juju , konu üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ve sen üstteki üyeyi es geçip sohbet havasında daha önceki mesaja cevap veriyorsun.
1- Üstteki üyeyi görmezden gelmen hem oyun kuralına aykırı hem de en hafif tabirle saygısızlık.
2- Eğer ilgili üye ile sohbet etmek gibi niyetin varsa, ilgili üyeye yazabileceğin birçok alan mevcut forumda.

Senin mesajını silmemin yegane nedeni sanki arada kimse yazmamış gibi üstteki üyeyi kale almaman.

Ve şu yaptığın hareketin kabalık olabileceğini düşünmeden pişkinlik peşindesin.

O konu başlığını takip ediyorsan ki yetkili olduğuna göre takip ediyorsundur diye düşünüyorum, insanlar birbirine nasılsın diye bile sorabiliyor. İsterseniz örneklerini de atabilirim.
Ayrıca ben yazdığım sırada yine benim cevap verdiğim kişi vardı. Kusura bakma her dakika yenileyip, ya araya biri girmiş mi diyemiyorum. Ki oyunlarda çok hızlı yazıldığı için sürekli araya girenler oluyor. Bunu herkes de yaşıyor. Hala gelmiş üstteki üyeyi dikkate almamış diyorsun. Gidin başlığa bakın kaç kişi atlanmış şimdiye kadar.
Hepsinin dışında bana saygısız ya da pişkin diyebilecek biri değilsiniz. Üslubunuza dikkat edin.

Sevgili blackheart bu konu juju'ya gelene kadar birçok üyenin yapmış olduğu bir şey. Ayrıca konuya post bırakana kadar araya başkaları girebiliyor ve her zaman bunu takip edemeyebiliyoruz çünkü çok hızlı bir akış var forum oyunlarında. Bundan dolayı 'da saygısızlık olarak itham etmiş olman hoş olmamış. Juju zaten farketse editler yaptığı yorumu hem bir üstündekine yapmış olduğu yorum kalır hemde araya girmiş olan üyeye yorumunu yapar. Yani bilerek juju'nun mesajlarını sileyim diye bir düşünce içerisinde olduğunu hiç sanmıyorum, denk gelmiştir görmüşsündür işlem uygulamışsındir ama takdir edersin ki forum genelinde yapılan bir şey zaten. Böyle bir uygulama varsa her üye için uygulanmalı. Buradan @X 'e sesleneyim; eğer böyle bir yasak varsa bundan bazi yönetici arkadaşlar sorumlu olmalı hem böylelikle karmaşa da yaşanmamış olur, nacizane fikrim bu yöndedir.

Eğer az önce yaşanılan bir durumu yaşadıysan ''rapor et'' seçeneği var. Bak ne güzel burada şikayet dile getiriyorsun, madem şikayetin vardı neden rapor etmedin de daha önce şu oldu bu oldu diye geziniyorsun etrafta? Kaldı ki yöneticiyim diye 25 ekran açıp da her konuyu takip etmiyorum. Bazen aynı anda yazmak bana da denk geliyor mesajı editleyip üstteki üyeye yorum yapıyorum. Eğer sende bu incelik yoksa , beni şikayet etmek yerine kendini kontrol etmeni tavsiye ederim.
Sana saygısız veya pişkin olduğunu söylemedim, zaten böle bir mizaçta olman umurumda da değil; davranışının ne anlama geldiğini ifade ettim.

Neyse şikayetine üst yönetim cevap verecektir.

Mesajları silmek yerine hepsini genel sohbete atsanız da insanlarda oradan devam etse daha mantıklı değil mi?
Sadece bir öneri şikayet etmiyorum :d

Ayrıca [mention.] [/mention] şeklin de X i etiketleyebilirsiniz . Yani kodu elle yazarak Süreyya hanım , çünkü aynı sorunu ben de yaşamıştım :)

Eğer az önce yaşanılan bir durumu yaşadıysan ''rapor et'' seçeneği var. Bak ne güzel burada şikayet dile getiriyorsun, madem şikayetin vardı neden rapor etmedin de daha önce şu oldu bu oldu diye geziniyorsun etrafta? Kaldı ki yöneticiyim diye 25 ekran açıp da her konuyu takip etmiyorum. Bazen aynı anda yazmak bana da denk geliyor mesajı editleyip üstteki üyeye yorum yapıyorum. Eğer sende bu incelik yoksa , beni şikayet etmek yerine kendini kontrol etmeni tavsiye ederim.
Sana saygısız veya pişkin olduğunu söylemedim, zaten böle bir mizaçta olman umurumda da değil; davranışının ne anlama geldiğini ifade ettim.

Neyse şikayetine üst yönetim cevap verecektir.

Bakın sevgili blackheart ben bugüne kadar kimseyi şikayet etmedim pek etmem de. Sizi de şikayet etmiyorum. Hala üslubunuz çok çirkin ve ''geziniyorsun etrafta'' diyebiliyorsunuz. Anlamadığınız şey ben sizin araya girdiğinizi görmedim ve üşenmedim gittim baktım. Her ikimizde 42 geçe yazmışız. Kusura bakmayın nasıl atlamışım sizi saniye farkla, özürlerimi kabul edersiniz diye umut ediyorum.
Benim sorunum forumda herkes dilediği gibi yazarken, hatta hakaretvari dahi konuşabilirken sizin benim postlarımı silmeniz, hatta silmeniz de önemli değil, üzerine ters bir üslup kullanmanız. Konuyu burada kapatmak istiyorum. Karşılıklı cevaplaşmaya dönmezse sevinirim
İyi akşamlar.

O konu başlığını takip ediyorsan ki yetkili olduğuna göre takip ediyorsundur diye düşünüyorum, insanlar birbirine nasılsın diye bile sorabiliyor. İsterseniz örneklerini de atabilirim.
Ayrıca ben yazdığım sırada yine benim cevap verdiğim kişi vardı. Kusura bakma her dakika yenileyip, ya araya biri girmiş mi diyemiyorum. Ki oyunlarda çok hızlı yazıldığı için sürekli araya girenler oluyor. Bunu herkes de yaşıyor. Hala gelmiş üstteki üyeyi dikkate almamış diyorsun. Gidin başlığa bakın kaç kişi atlanmış şimdiye kadar.
Hepsinin dışında bana saygısız ya da pişkin diyebilecek biri değilsiniz. Üslubunuza dikkat edin.

Belirtmiş olduğunuz ilgili konuda tekrardan bir inceleme yapılacaktır. Belirtmiş olduğunuz gibi bir sohbet ortam havası var ise, silinecektir. Gözden kaçmış ya da insanları küstürmemek adına esneklik ya da cevap verilecek bir zemin hazırlanmış ise mesaj olarak bu durumlar da gözden geçirilecektir.

Belirtmiş olduğunuz ilgili konuda tekrardan bir inceleme yapılacaktır. Belirtmiş olduğunuz gibi bir sohbet ortam havası var ise, silinecektir. Gözden kaçmış ya da insanları küstürmemek adına esneklik ya da cevap verilecek bir zemin hazırlanmış ise mesaj olarak bu durumlar da gözden geçirilecektir.

Adem bey ben kimseyi ya da hiçbir başlığı şikayet etmediğimi belirteyim. Hatta bence herkes istediğini yazsın, gayet rahatım bu konuda ve esnekliğe fazlasıyla taraftarım.
Sadece her yetkilinin her üyeye aynı şekilde davranması gerektiğini belirttim. Bu kadar. Umarım anlaşılmışımdır. İyi akşamlar.

Girmeyeli çok olmadı ama çok fazla keyfi işlem uygulanıyor sanırım. Konudan üye uzaklaştırmak,kendine yorum yapılmadı diye ego kasmak vs bu forumun ruhunu zarar verir @X . Birilerinden farkınız kalmaz o zaman.
İyi forumlar.

Sevgili blackheart bu konu juju'ya gelene kadar birçok üyenin yapmış olduğu bir şey. Ayrıca konuya post bırakana kadar araya başkaları girebiliyor ve her zaman bunu takip edemeyebiliyoruz çünkü çok hızlı bir akış var forum oyunlarında. Bundan dolayı 'da saygısızlık olarak itham etmiş olman hoş olmamış. Juju zaten farketse editler yaptığı yorumu hem bir üstündekine yapmış olduğu yorum kalır hemde araya girmiş olan üyeye yorumunu yapar. Yani bilerek juju'nun mesajlarını sileyim diye bir düşünce içerisinde olduğunu hiç sanmıyorum, denk gelmiştir görmüşsündür işlem uygulamışsındir ama takdir edersin ki forum genelinde yapılan bir şey zaten. Böyle bir uygulama varsa her üye için uygulanmalı. Buradan @X 'e sesleneyim; eğer böyle bir yasak varsa bundan bazi yönetici arkadaşlar sorumlu olmalı hem böylelikle karmaşa da yaşanmamış olur, nacizane fikrim bu yöndedir.

İlgili konu ile alakalı değerlendirmeniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi hızlı bir akış söz konusu, bununla ilgili sizleri rahatsız etmeyecek gerekli aksiyonlar alınacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burada hiçbir yöneticimiz keyfi şekilde işlem uygulayacak bir zihniyet ve tavır içerisinde değildir, öncelikle bu konuda hemfikir olalım. Şikâyetinizi dile getirirsiniz inceleriz, ek olarak bir işlem uygulanması gerekiyorsa uygulanır. Ama başka kullanıcıların şikâyetlerini süsleyip önümüze kendi sorununuz gibi benimseyip koyarsanız ya da bu durumu fırsat bilip yöneticilere ezici tutum sergilerseniz burada ilk olarak niyet olarak bakarız duruma. Cevaplandırıldı konular, uzatmanın anlamı yok.

Girmeyeli çok olmadı ama çok fazla keyfi işlem uygulanıyor sanırım. Konudan üye uzaklaştırmak,kendine yorum yapılmadı diye ego kasmak vs bu forumun ruhunu zarar verir @X . Birilerinden farkınız kalmaz o zaman.
İyi forumlar.

Merhaba ; Kendine yorum yapilmadi diye ego kasmak ? Konu basligi belli atilan mesaj konu basligi ile alakasiz oldugu icin silinmis. Burada tam olarak EGO kasmak neresi oluyor acikcasi ben anlamadim. Ikinci olarak sikayetini dile getiren arkadas sizin ne kadar arkadasinizsa bizimde o kadar arkadasimiz 3 kisi birden kendiniz ile alakali olmayan konuya yazmaniza gerek yok.

Biz burada ne uyeyi yoneticiye ezdiririz nede yoneticiyi uyeye ezdiririz. + Ilgili baslikla ilgileniyor yazildigi halde israrla konuya yazmanizda sizi tanidigim icin artniyet aramiyorum yoksa baska manalar cikarirdim.

Denk geldikce konu basliklari ile alakasiz mesajlari siliyoruz , yogun bir faaliyet akisi soz konusu. Isi bambaska boyutlara getirmeyin, kirmayalim birbirimizi. Iyi aksamlar dilerim.

Merhaba ; Kendine yorum yapilmadi diye ego kasmak ? Konu basligi belli atilan mesaj konu basligi ile alakasiz oldugu icin silinmis. Burada tam olarak EGO kasmak neresi oluyor acikcasi ben anlamadim. Ikinci olarak sikayetini dile getiren arkadas sizin ne kadar arkadasinizsa bizimde o kadar arkadasimiz 3 kisi birden kendiniz ile alakali olmayan konuya yazmaniza gerek yok.

Biz burada ne uyeyi yoneticiye ezdiririz nede yoneticiyi uyeye ezdiririz. + Ilgili baslikla ilgileniyor ssyazildigi halde israrla konuya yazmanizda sizi tanidigim icin artniyet aramiyorum yoksa baska manalar cikarirdim.

Denk geldikce konu basliklari ile alakasiz mesajlari siliyoruz , yogun bir faaliyet akisi soz konusu. Isi bambaska boyutlara getirmeyin, kirmayalim birbirimizi. Iyi aksamlar dilerim.

Yaptığı işlemin ardından konudaki diğer mesajları incelemenizi tavsiye ederim. Önceki mesajlar vs. Uzun uzun yazıp konuyu dallandırmayacağım ama konudan üye uzaklaştırmak ne kadar doğru? Şikayetini veya yapılan işlemde yanlış birşey gördüğünü ifade eden üyeyi uzaklaştırınca sorunlar mı çözülüyor ? Seni ve yönetimi bilmesem derim ki bunlar böyle ama özellikle sen bir üye anlamamakta ısrar ederken bile üyeyi konudan uzaklaştırmak yerine uzun uzun anlatan birisin. Bu kadar basit işlemler sana ve yönetimine zarar verir. Bu işlemi sevdiğim bir arkadaşım değil herhangi bir üye olsa saçmalığını belirtirim. Az çok fikrimi pek saklamayan biri olduğumu biliyorsunuzdur.
İyi forumlar.

Yaptığı işlemin ardından konudaki diğer mesajları incelemenizi tavsiye ederim. Önceki mesajlar vs. Uzun uzun yazıp konuyu dallandırmayacağım ama konudan üye uzaklaştırmak ne kadar doğru? Şikayetini veya yapılan işlemde yanlış birşey gördüğünü ifade eden üyeyi uzaklaştırınca sorunlar mı çözülüyor ? Seni ve yönetimi bilmesem derim ki bunlar böyle ama özellikle sen bir üye anlamamakta ısrar ederken bile üyeyi konudan uzaklaştırmak yerine uzun uzun anlatan birisin. Bu kadar basit işlemler sana ve yönetimine zarar verir. Bu işlemi sevdiğim bir arkadaşım değil herhangi bir üye olsa saçmalığını belirtirim. Az çok fikrimi pek saklamayan biri olduğumu biliyorsunuzdur.
İyi forumlar.

Arkadasin yaptigi islemde herhangi bir hata yok. Konu basligi ile alakasiz gordugunuz mesajlari rapor ettiğiniz takdirde gözümüzden kacanlar varda sayet duzenlenir. Diger arkadasimizin mesajida geri getirildi, sikayeti cevaplandirildi. Olay su bir mesaj siliniyor, silinen mesajin hesabini baskalari soruyor, yani bu biraz yakisiksiz bir durum acikcasi. Hani burada ilgilenilmese veya es gecilse tamam diyecegim.

Burada biraz arkadasliktan dolayi koruma ic gudusuyle haraket edildigi belli, olabilir anlik mesajlasma sistemi üzerinden gelistirilen platformlarda bu tur yanlis anlasilmalar olabilir. hahahah ve juju nickli arkadaslarimizda cok iyi bilir ki biz elimizden geldigince kimseyi kirmamaya calisan insanlariz. Yanlis anlasilma ihtimali olan mesaj/konuyu bile gerektiginde silip, editliyoruz.

Buradaki yoneticilerde insan, anlik duygu yogunlugu yasayabilirler, duygularindan arinmis robot degil hicbiri, onemli olan artniyet olmamasi. Umarim anlasilmistir, iyi aksamlar dilerim.

@X bey sizi sevdiğimi soylemişmiydim shjkds
Bir saniye arkadaşlar konu değişicek :D

@X bey sizi sevdiğimi soylemişmiydim shjkds
Bir saniye arkadaşlar konu değişicek :D

Bizde sizleri seviyoruz, deger veriyoruz, onemsiyoruz. Kaale alindiginizi fikirlerinizin onemli oldugunu ( ciddiyet icersinde yapilan ) her zaman elimizden geldigince vurguluyoruz.

Burada hicbir karsilik beklemeden emek veren arkadaslarimizda sadece saygi bekliyor inanin. Buna haklari oldugunu dusunuyorum :)

Bizde sizleri seviyoruz, deger veriyoruz, onemsiyoruz. Kaale alindiginizi fikirlerinizin onemli oldugunu ( ciddiyet icersinde yapilan ) her zaman elimizden geldigince vurguluyoruz.

Burada hicbir karsilik beklemeden emek veren arkadaslarimizda sadece saygi bekliyor inanin. Buna haklari oldugunu dusunuyorum :)

Yalnız çoğullaştırmasaydınız sevgiyi çok iyi olacaktı. :D (olsundu.)
Ben de katılıyorum size.
Ve altını çizmek istiyorum black bey kibar gayet saygılı. O yorum hiç olmadı.
Kapıya kilit lütfen.:)

Hazır burç yorumlama saati gelmişken,
Şu burç başlıklarını tek başlık altında toplasanız olmuyor mu??
Neden ayrı ayrı başlık açılıp, yeni mesajlar bölümü katlediliyor....

Geri