Şikayetleriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Başak merhaba, forumsal temasında banlanan üyeler listesi, süresi, sebebi eklendi navbara ( yeni mesaj kısmının yanına) oradan gerekli detayları görebilirsiniz. Umarım siLex yüzünden sizi orada görmeyiz!

Eksen olan nikimi Histanbul olarak değiştirebilir misiniz lütfen. Her nedense istek başlığına yazamadım bunu bir türlü.

Merhaba foruma her girişimde profilimde bir ziyaretçi mesajı var bildirisi alıyorum ancak o ziyaretçi mesajını okudum kaç kez. Yine de bildirim gözükmeye devam ediyor. Yanlış ya da eksik yaptığım bir şey mi var? Bu bildirim ne zaman nasıl kapanacak?

Merhaba foruma her girişimde profilimde bir ziyaretçi mesajı var bildirisi alıyorum ancak o ziyaretçi mesajını okudum kaç kez. Yine de bildirim gözükmeye devam ediyor. Yanlış ya da eksik yaptığım bir şey mi var? Bu bildirim ne zaman nasıl kapanacak?

Merhaba profillere uygunsuz mesaj yazan bir bot vardı çogu arkadaşın profiline yazdı muhtemelen sizede yazdı biz sildik mesajları lakin bildirim duruyor sanırım. Çerezlerinizi silerseniz sorun düzelecektir.

YdRDrz.jpg

top listte spor bölümünün adı gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: X
@X, neden mesajımı neden sildiğinizin mantıklı bir açıklaması var mı?

yetmedi :

İlgili konuya giriş yapmanız yasaklanmıştır. sdjfhsdjkf durun birazdan ban geliyo galiba.

Sanirim iki forum database ini birlestirirken, birseyler yanlis gitmis. Zira daha once bir basliga attigim yorum suan alakasiz bambaska bir basligin altinda belirdi. Ozel mesaj kutumdaki bana ait olmayan ve de bana gonderilmeyen mesajlari da eklemem gerekli

Sanirim iki forum database ini birlestirirken, birseyler yanlis gitmis. Zira daha once bir basliga attigim yorum suan alakasiz bambaska bir basligin altinda belirdi. Ozel mesaj kutumdaki bana ait olmayan ve de bana gonderilmeyen mesajlari da eklemem gerekli

Merhaba id çakışmalarından dolayı bir kaç kişide ve konularda kayma var konuları düzenliyoruz rapor edebilirsiniz. Mesajlarıda silin lütfen

Cok acil bana pm atabilir mi suan online olan bir yetkili ? acil bir durum var

Arkadaşlar merhaba, teknik konulardaki sıkıntılarınızı bol bol dile getirin ki;
@X arkadaşımızı yazılım değiştirme konusunda ikna edelim. Diğer türlü bu işin olacağı yok.
Saygılarımla.

Konu açarken benzer konular çıkmıyor sanırsam
Aynı tip konulara yorum yaparken buluyorum bazen kendimi
Yoksa sadece bana mı öyle geliyor
Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: X
Düşünen Beyinler bölümüne konu açmak istedim ama yetkimin olmadığı ve açamayacağım bildirisi ile karşılaştım. Ne yani benim beynime düşünmek yasak mı :)

Geri