Sigarayı bırakmaya çalışıyorum önerisi olan varmı?

• Kullanıcı heLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
Sende benim gibi içtiği sigaradan keyif alan birisin sanırım. Sigara değiştirmek ya da azaltmak bana göre şimdiye kadar çöxüm olmadı. Ne zaman haz almayı bırakırsan anca o zaman bırakırsın sigarayı. Birde Türk Kahvesi seviyorsan onu boynu bükük bırakma derim ben.

Ben hiç içmediğimden nasıl bir duygudur. Nasıl içmek istersiniz bilemem. :) Düşününce çok saçma geliyor. Neden sigara içiyorsunuz ki derdiniz mi var da sigara içiyorsunuz. içince derdiniz mi geçiyor. Anca böyle boş işlerle kendinizi kandırırsınız. Sigara içmek istiyorsanız açın internetten sigara içenlerin sonlarını okuyun düştüğü hallere bakın kimisi yatağa mahkum olmuş kimisi de yolunda yürüyemiyor. Onlara bakında ders almaya çalışın sağlığınızın kıymetini belki anlarsınız. Bu genç yaşınızda kendinizi avutmayı bırakın, sigara içerek bir yere gelemessiniz. İlerde çocuğunuz olunca oda içerse hangi yüzle sigarayı bırakmasını söyleyeceksiniz düşünün bir. Sen sanki bıraktın da banadamı bırak diyorsun anne veya baba diyebilir. O zaman ne cevap vereceksiniz merak ediyorum. Olum kızım neyse benim iradem çok zayıftı bırakamadım mı diyeceksiniz. Yada sigarayı bırakmış birisi olarak ben zamanında pişman oldum ve bıraktım sende ilerde pişman olursun sende bırak demekte var Valla ayağınızı denk alın bence ilerde bıraksanız da bir faydası olmaz şimdi fırsatınız var iken bırakın bence.

Sigarayı bırakman lazım hava değil oksijen değil bir bok değil. Aslında bok. Yani biraktiktan sonra kokusunu farkedersin. Ama bırakman lazım. Icmeyecem diye sartlanma. Sartlandin mi sinir krizi geciriyorsun. 1 aydir bıraktım hiç canım istemediği hâlde 3 tane içtim ve gayet rahatım. 10 sene sigara içen birine göre çok iyiyim ve Icmeyecem. Vivident 45 dk cigniyorum habire, sanki ağzımdan buz gibi tertemiz rüzgar esiyor. Müthiş.

konuyu takip etmedim gerçi, belkide bıraktın.

ZiFiR üstadım heLen can başlamış ya tekrardan sigaraya :D

Ben bu senaryoları bi yerden hatırlıyorum diyorum kendi kendime.. :D
Bize şimdi söz hakkı düşmüş olsa gerek öyle değilmi , o vakitler çok tepki içerikli mesajlar almıştık..

Bize birer dal sigara ikram etsin .
Semaver ile çay yapsın bide , iki muhabbetin belini kıralım..

Kaptan baya oldu ben ögreneli ama kimseye caktirma diye tehdit etti beni yoksa gelip soyliycektim sana :D Beni taklidi ediyor iste yok birakirimda falan fikanda dedik ama dinlemedi semaveri yaksin birer kartonda sigara alsın ceza olarak :)

Geri