Exdiablo
Bronz Üye
Çok seviyorum :p ama bırakmam gerekiyor akıl verin da![]()
İrade meselesi. Azaltmakla olmaz bu işler.
Bıraktım deyip bağrına taş basıp bırakacaksın :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok seviyorum :p ama bırakmam gerekiyor akıl verin da![]()
Çok sevindim canım
En yakınındaki için sabret. Canın sigara istediğinde dışarı çık. Bir tur at. Ben öyle başardım. 1,5 yıl oldu çok şükür![]()
İrade meselesi. Azaltmakla olmaz bu işler.
Bıraktım deyip bağrına taş basıp bırakacaksın :p
Haklısın aslında ama işte aması var sıkıntı orda :p
ben bıraktım 4 sefer bi 3 ay kadar içmemişimdir sonra yine devam.
İnsanlar niye katil oluyor çözüyorum sanırım yavaş yavaş :dusun:![]()
Bırakmak istediğine eminsen bırakabilirsin. Aksi halde herhangi birşeyi bahane edip tekrar başlarsın. Diğer bir deyişle ''önce kafanda bitir''.
Ardından bence, bir anda bırakmalısın.
Şimdi diyeceksin ki kelin merhemi olsa kendine sürer diye. Evet, ben de içiyorum ve bırakamadım :T: Ama bırakmayı düşünmediğimden olabilir. Ama bu sıralar düşünmeyi düşünüyorum.
Onu denedim işe yaramıyor sadece daha çok içirtiyor.:hih:
Yani sorun bende değilmiş :honk:
Ben de denedim, daha çok içtiğimi fark ettim, sonra amaaannn salla dedim kendime sınır koydum şimdilik o sınırla yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :honk:
Haklısın aşkım çok fazla içiliyor hemde senin sınır kaç ki merak ettim bak şimdi :p
bak şimdi şaka bi yana da.
gerçekten azaltmak bırakmaya fayda ediyor. Neden mi.
günde ne kadar içiyorsun bilmiyorum ama farz edelim günlük 4 tane içecem diye şartlandırdın kendini. O 4 tane içmek ilk zamanlar çok zor gelecek sana canın hep istediği için sonrasında vücut alışıyor zaten ve hatta bazen unutuyorsun içmeyi işte o kısımda bırakmak daha basitleşiyor.