Sigarayı bırakmaya çalışıyorum önerisi olan varmı?

• Kullanıcı heLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
son üç şahıs berbat günün ardından neşemi yerine getirdiniz hay siz var olasınız bunun şerefine ben bi sigara yakarım hajiiiii :D :D

La ALLAH senin tependen baksın emi :D
Zıkkkım iççççç :hih:

Haklısın ama bırakcam kafaya koydum emir büyük yerden cünkü tamam arada sen yokla beni :)

Umarım ben yanılırım umarım şimdi olduğu gibi o şekilde istikrarla devam edersin..
Ama sen bu gecenin sakinliğinin hürmetine sabah uyandığında illaki canın istiyecek , o vakit sakin kafayla düşünebilme namına çayın yanında bi sigara yak vede düşün bikez daha :p

saygılar :) yoklıyacağım efendim :hi:

La ALLAH senin tependen baksın emi :D
Zıkkkım iççççç :hih:

töbe Yarabbi töbeeee :p beddua etme bence sen sigarayı bırak çok sinirlisin :D şaka bi yana harbiden kafada bitircen yok ben sigarayı bırakcam yok son sigaram yok bitaneden bişey olmaz yok 2 nefes cekeyim yok yan yattı yok camura battııı (dahada uzatabilirdim) :D bırakmak istiyorsan düşünmeden elinde olan sigayı önce kafandan sora hayatından at kurtul bende bırakabilirim bu yöntemle ama şimdi sigarayı bırakırsam birilerinin kafasını gözünü patlatırım diye korkuyorum insanların sağlığıyla oynamak güzel bişey değil :p

Myself kaptan sanada yardım et diyozuz yaptığına bak oldumu ya çok ayıp valla ayıp yeminlen ayıp :D

ZiFiR üstadım oda bizim gibi tiryakilerden bi anlık öyle aklına gelmiş bırakma geldiği ile kalacağını telafus ettim :) ilerliyen vakitler yanılmadığımızı gösterecek , hatta sigarasından bile ikram edecektir :p

Neyse bu vakit bu tebbesümle bi sigara daha yakayım ben pöfür pöfür..

Olmaz ZiFiR üstadım olmaz olmasında , hayatının yanlışını yapma :D
Yak sen bi sigara şimdi ohh miss :)
Her dumanı içine çekişinin bile ayrı bi keyfi var bundanmı mağdur kalsın insan..
Mavilikten selamlar..

Kendi iradenle bırakmayı denemelisin.Gideceğin sigara merkezleri vs kısa süreli bıraktırır.Canın sigara istediğinde naneli şeker yiyebilirsin.Veya meyva yiyebilirsin.O şekilde sigara içme isteğin gider ve sabrın,iraden ile sigarayı bırakabilirsin.İlk başlarda çok sinirli olursun ama zamanla geçer bu sinirin.

heLencim şimdi şunu yap bunu yap diyeceğim ama içmiyorum
"bekara kadın boşamak" kolay diye düşünebilirsin
diyeceğim tek sey eğer gercekten aklına koyduysan kararlı isen,umarım bırakırsın
allah yardım etsin

heLencim şimdi şunu yap bunu yap diyeceğim ama içmiyorum
"bekara kadın boşamak" kolay diye düşünebilirsin
diyeceğim tek sey eğer gercekten aklına koyduysan kararlı isen,umarım bırakırsın
allah yardım etsin

ALLAH razı olsun güzelim niyet ettim bakalım bırakmaya :)

Bu zıkkım ı ZiFiR bırakamadıysa hiç kimse bırakamaz. :D

O dün geceden beri niyetime taş koyuyor zaten ALLAH'ın ZiFiRi:hih:

hiç sigara içmedim, bırakmaya çalışmadım o yüzden ne kadar ikna edici gelirim bilemem ama denemeye değer .p

bence önce sigara içmenin bireysel bi keyif olduğu fikrini çıkarmalısın aklından, yani sadece seni bağlamaz. insan kendini umursamaz bazen ama ailesi işin içine girince durum değişir. o yüzden başta sevdiklerin ve seni sevenler için de bırakmalısın. sigara yüzünden onlardan belki de daha erken ayrılmak zorunda kalacaksın, ya da onlarla tatmin edici kaliteli vakit geçiremiyceksin. onlara bunu yaşatmamak için daha iradeli olmalısın.

ayrıca dünyada sigarayı bırakmaya çalışan sadece sen değilsin, tabi ki yapabilirsin. çabalamak lazım biraz.
: )

ben bıraktım ki niye kandırıyon :p kül tablasını boşamı icad etmişler

niyet ettim sigarayı bırakmaya de bırak gitsin Hülyacım sen bana ne bakıyonb biz Myselfle sigarayı seviyoruz hatta aşığız hatta tiryaki ölücez ama napalım kader :p

Oo gelişme var daha önce masanın üstüne bırakıyordun. :D

sakız çiğne canın isteyince, çekirdek bide.

ayrıca olmazsa kaçak sigara iç iki güne bırakırsın ;d

1510472_978400668843453_6644894631518802029_n.jpg

ZiFiR üstadım heLen can başlamış ya tekrardan sigaraya :D

Ben bu senaryoları bi yerden hatırlıyorum diyorum kendi kendime.. :D
Bize şimdi söz hakkı düşmüş olsa gerek öyle değilmi , o vakitler çok tepki içerikli mesajlar almıştık..

Bize birer dal sigara ikram etsin .
Semaver ile çay yapsın bide , iki muhabbetin belini kıralım..

alo 171 hattını arayan varmı aranızda . belki işe yarıyordur

Geri