Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim şu yönde bir önerim olacak..
Keyif aldığın o şeyden kendini mağdur bırakma bu denli..
Bi çay demle veya bir türk kahvesi yap orta şekerli vede yak bi sigara :p
Sakız varmış eczanelerde satılan ama pek etkili olmadı tanıdıklarımda bırakırsan bana da öneride bulunsana..
Bırakanlarin soyledigine gore
3 gunu atlatayim 5 gunu atlatayim diye bisey yokmus
3 sene de olsa eksikligi hissediliyomus
Bi gozden gecir derim![]()
heLen bak şimdi sigara tiryakisi bir insanın sigarayı bırakması imkansız hele sen hele ben çayla sigarayı birlikte içiyoruz ki of diyorum ben şimdi engin tecrübe dedim ya binbeş defa bırakmaya çalıştım ne ilaçlar ne doktorlar ne mühendisler bana çare olamadı birisi bi ilaç öneriyor hemen gidip alıyorum hayır ilaçlara verdiğim parayamı yanayım içemediğim o sigaralaramı onca sigaraya karşı savaşımdan sora şimdilerde günde 1.5 paket sigara tüketiyorum peynir ekmek gibigel var sen hesabını yap şimdi sana bi mesajım var sigara kötü bişey
Myself burda sigara bırakmak isteyen biri var gel bi gel![]()
heLen bak şimdi sigara tiryakisi bir insanın sigarayı bırakması imkansız hele sen hele ben çayla sigarayı birlikte içiyoruz ki of diyorum ben şimdi engin tecrübe dedim ya binbeş defa bırakmaya çalıştım ne ilaçlar ne doktorlar ne mühendisler bana çare olamadı birisi bi ilaç öneriyor hemen gidip alıyorum hayır ilaçlara verdiğim parayamı yanayım içemediğim o sigaralaramı onca sigaraya karşı savaşımdan sora şimdilerde günde 1.5 paket sigara tüketiyorum peynir ekmek gibigel var sen hesabını yap şimdi sana bi mesajım var sigara kötü bişey
Myself burda sigara bırakmak isteyen biri var gel bi gel![]()
La dostmusunuz düşmanmı![]()
mahallede anonsda geçekmi duymayan varsa duysun buyursun gelsin bi sigara içek surda :pofur:
Ben bırakıcam bu uyuzlara inat :p
heLen ben sana senaryoyu söyliyeyim mi arkadaşım..
Hani yüzde 60 olasılıkla diyorum fazlası olabilir eksiği olamaz..
Bugüne kadar yakın çevremdeki tanıdıklarımı baz alaraktan..
Bırakmaya yeltenmiş olman bir başlangıç ZiFiR de yakın vakit de niyetlendi.
Aynı düşünceleri onada paylaştım bu olay kafada bitmediği sürece kelimede kalıyo..
Ama keyif alıyorsan bu iletden ben derim ki bırakmak bir cözüm değil
İlerliyen vakitlerde uğrıyacağım hal hatır sorarken , sigara bırakma hususunuda![]()