Sigarayı bırakmaya çalışıyorum önerisi olan varmı?

• Kullanıcı heLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
Çok sevindim canım:)

En yakınındaki için sabret. Canın sigara istediğinde dışarı çık. Bir tur at. Ben öyle başardım. 1,5 yıl oldu çok şükür:)

Zaten o yüzden bırakıyorum söz verdirdi bana bir anda bırakmak zorunda kaldım ama çok çabuk geriliyorum gündüz kolay geçiyor aslında ama gece evin her yerini deşiyorum ya belki vardır bir tane diye

tamam önce bi sakin ol şimdi :D yak bi tek nasıl bırakacağını konuşalım :D :D

Bırakmak istediğine eminsen bırakabilirsin. Aksi halde herhangi birşeyi bahane edip tekrar başlarsın. Diğer bir deyişle ''önce kafanda bitir''.

Ardından bence, bir anda bırakmalısın.

Şimdi diyeceksin ki kelin merhemi olsa kendine sürer diye. Evet, ben de içiyorum ve bırakamadım :T: Ama bırakmayı düşünmediğimden olabilir. Ama bu sıralar düşünmeyi düşünüyorum.

ben bıraktım 4 sefer bi 3 ay kadar içmemişimdir sonra yine devam.

Bırakmak istediğine eminsen bırakabilirsin. Aksi halde herhangi birşeyi bahane edip tekrar başlarsın. Diğer bir deyişle ''önce kafanda bitir''.

Ardından bence, bir anda bırakmalısın.

Şimdi diyeceksin ki kelin merhemi olsa kendine sürer diye. Evet, ben de içiyorum ve bırakamadım :T: Ama bırakmayı düşünmediğimden olabilir. Ama bu sıralar düşünmeyi düşünüyorum.

Ya gerçekten çok istiyorum ben bırakmayı ama zaman geliyor inan resmen burnumda tütüyor ya varmı böyle bişey ama bir zaman sonra geçiyor ama geçene kadar baya zorluyor

Classiic valla çok kötüsün :D neyse yerimede çek bi kaç nefes bari:hih:

Onu denedim işe yaramıyor sadece daha çok içirtiyor.:hih:

Yani sorun bende değilmiş :honk:
Ben de denedim, daha çok içtiğimi fark ettim, sonra amaaannn salla dedim kendime sınır koydum şimdilik o sınırla yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :honk:

Ne o seni bırakır nede sen onu o yüzden boşver ilişkinizi devam ettirin :D

Yani sorun bende değilmiş :honk:
Ben de denedim, daha çok içtiğimi fark ettim, sonra amaaannn salla dedim kendime sınır koydum şimdilik o sınırla yuvarlanıp gidiyoruz bakalım :honk:

Haklısın aşkım çok fazla içiliyor hemde senin sınır kaç ki merak ettim bak şimdi :p

bak şimdi şaka bi yana da.

gerçekten azaltmak bırakmaya fayda ediyor. Neden mi.

günde ne kadar içiyorsun bilmiyorum ama farz edelim günlük 4 tane içecem diye şartlandırdın kendini. O 4 tane içmek ilk zamanlar çok zor gelecek sana canın hep istediği için sonrasında vücut alışıyor zaten ve hatta bazen unutuyorsun içmeyi işte o kısımda bırakmak daha basitleşiyor.

Haklısın aşkım çok fazla içiliyor hemde senin sınır kaç ki merak ettim bak şimdi :p

Mesai saatleri içinde içmiyorum, öyle ki iş arkadaşlarım sigara içtiğimi bilmiyor :honk:
Sabah uyanınca 2 tane geç kalmışsam 1 tane içiyorum. İşten gelince 2 tane işim varsa 1 tane içiyorum, ondan sonra da uyuyana kadar 2-3 tane falan :honk:

Neyse ben bi sigara içip uyiim :p

bak şimdi şaka bi yana da.

gerçekten azaltmak bırakmaya fayda ediyor. Neden mi.

günde ne kadar içiyorsun bilmiyorum ama farz edelim günlük 4 tane içecem diye şartlandırdın kendini. O 4 tane içmek ilk zamanlar çok zor gelecek sana canın hep istediği için sonrasında vücut alışıyor zaten ve hatta bazen unutuyorsun içmeyi işte o kısımda bırakmak daha basitleşiyor.

Ben 2 pakete yakın içiyordum 3 gündür paket almıyorum ve bugün 3 tane içtim dediğin gibi şaka bir yana gerçekten çok istiyorum bırakmayı ama yeni olduğu için kendimi tuhaf hissediyorum boşlukta gibi bişeyler eksik gibi bu yüzden yazdım burayada olur ya deneyenler vardır iyi gelen yardımcı olan şeyler olmustur bilgim olur demiştim ama düşündüğüm gibi olmadı tabiki :)

Benim şu yönde bir önerim olacak..
Keyif aldığın o şeyden kendini mağdur bırakma bu denli..
Bi çay demle veya bir türk kahvesi yap orta şekerli vede yak bi sigara :p

2 paket çok fazla işte o yüzden bi kerede bırakman çok zor bence. kendine önce bi sınır koymalısın.

sakız çekirdek falan fistan diyorlar onlar etkili olur mu bilmem ama sonuçta azalttığında da bir nevi eski içişine göre yarısını bırakmışsın demektir.

Geri